Cluj rulz! (22)
Raspunsuri - Pagina 6
olim spune:
Faine poze fetelor.Sper sa tineti tot asa cu intalnirile, sau sa faceti una si in februarie cand voi fii la Cluj o luna, ca tare as vrea sa va cunosc..
Am si eu o intrebare.Stie cineva un cabinet unde as putea sa imi fac niste sedinte de electrostimulare, sauna si vacuum?
Caci m-am gandit ca daca tot stau o luna la Cluj sa profit la maxim de timp, pe langa f`ptul ca m-oi plimba la Belvedere si m-oi duce la cate un fim, ca pe vremea stidentiei, nu?
Eu pana acum mergeam la Mures, dar daca tot am de stat atat la Cluj, mai bine ar fii aici.
Ceva la preturi rezonabile, va rog, sau unde pot sa imi fac un abonamet.Si daca se poate si o sala de sport.Stiu ca nu cer prea multe, dr as vrea sa fie in Manastur, daca se poate.
Multam pentru raspunsuri si va doresc o seara frumoasa tuturor.
mariana tache spune:
Olim, promitem solemn ca la anul in februarie dam o intalneala, ca sa ne cunoastem! Sa stii ca si pe mine ma intere ceva salon cu electrostimulare etc, dar inca nu mi-am gasit timp sa caut. Cand aflu, cand iti spun si tie, dar sa stii ca nu va fi in Manastur .
Sandi, nici eu nu am auzit in Cj de acest hotel. E in Turda. Si asa cum a zis Roxana, da mai multe informatii ca sa te putem ajuta.
Am vazut si eu pozele! Sunt super. Dar faceti bine si le puneti in albumul comun, ca va rup urechile! Anca, tu esti vinovata! Iti dau un PM cu parola si user si te rog sa ne onorezi cu pozele in link-ul comun! OK? Asa rau imi pare ca nu am putut sa vin si eu! Acum va spun si cauza: am avut musafiri! La un moment dat am crezut ca nu mai apar, dar m-am inselat Poate data viitoare!
Cristiana, intentia mea nu a fost sa te indispun; dar nu intelegeam de ce nu vrei sa-mi spui despre HK. Bine ca ne-am lamurit.
Si mie mi se pare destul de mult 800 mii, dar ma bate un gand. Nu stiu ce va fi daca va pleca buni, ca n-o sa am cu cine sa-l las pe Simon. De la ce ora era? De la 17?
Roxana, nu s-a lovit Stefan; numai figurile sunt de el; e artist . Stiam ca tipa sta in Manastur, dar ma gandeam ca mai trece si pe la domiciliu; nasol; ca-mi trecea prin cap sa o chem si eu. De tarife ai mai intrebat?
Sa stii ca si eu cochetez cu ideea e rev la CHios (asta daca nu ne gasim cabana). Chiar l-am intrebat pe sot daca ar vrea si nu a refuzat ideea (repet: asta daca nu ne gasim cabana).
Chiar asa: nu stie nimeni pe cineva care inchiriaza cabana pe la Belis, sau in zona???
Simona, esti mortala! Deci asa, v-ati impartit sarcinile in familie! Tu ca capul, "zanul" cu muschiul .
Fetelor, va multumesc pt grija fata de Stefan. Din fericire nu a mai vomitat! Azi l-am tinut cu papa l-a regim si nu l-am fortat absolut deloc cu mancare; oare va puteti imagina cat a mancat??? Si maine ii dau un fel de regim cu trecere; nici acum nu inteleg ce a fost treaba asta; ca nu a semanat nici a viroza, nici a intoxicatie!
Azi, m-am intalnit cu Florina si Elise. Doamne! Am o nora adorabila!!!
Florina, te-am sunat de 2 ori dupa ce am ajuns acasa, ca sa-ti spun ca Stefan e apt de primit vizite. Dar mi-a raspuns cucu. Sa va luati mobil!!!!!!! Dar pe unde v-ati plimbat 2 ore?
Iar am scris romane! Oare de ce mereu am de spus multe chestii?
. Poate mai scriu o tura azi!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
baby-boom spune:
NU mai pot de somn...
...va zic maine mai detaliat, ce am de zis, ca pe deasupra am si o migrena urata rau!!!
....pe mine ma iau durerile de cap de 2 ori pe an...acum de fro' 2 saptamani ma doare in fiecare zi, aproape...poate fi ceva legat de presiunea atmosferica, sau ce????
Atat: Erika, mai bine scrii pe "nasterea pe glob", ca ai mai multe sanse sa gasesti raspunsuri mai noi....
Si, Mariana...am uitat ca io am si o cartela de connex, si Mihai inca una de orange....acum o juma' de h ne-a picat fisa.....
...nu stiu nr. da' ti-l trimit maine cu pm...a mea de connex tre' s-o caut bine de tot, caci am folosit-o de 2 ori, doar??? Chiar mai e valabila????....mai tre' sa vina a naibii agregate din strainezia masii
...daca tot m-am intins s-o fac cat ma tine plapuma:
Sandi: hotelul acela e in Turda, in centru, pe dreapta cum vii din Cluj...se spune ca e special pt. ca arata ca un castel(chiar e), servesc mancare tipic vanatoreasca.....si nu numai, in fine e replica unui castel medieval....in cluj nu stiu ce as recomanda....depinde de buget, sunt multe nice, nu fetele?
Mariana, ne-am plimbat aiurea...de fapt si-a amintit Mihai ca trebuie sa mearga in 2 locuri, pt. a lua ceva....plus ca ti-am zis ca am avut de ridicat colet de la posta....toate astea le-am facut in 2 ore, caci a fost aglomeratie urata in oras!!!!!
Anca, Stanca, Roxana, Simona, Cristiana, va pup si pe voi...si pe prichindei, of course!!!
...sa nu uit, mi-ati botezat principessa.."EZE" la puterea2, nu???? ...am si scris asta in jurnalul Elisei....si mi-am si pus una din poze ca background...tare mult mi-a placut intalnirea noastra...si dupa amiaza cu Mariana...va iubesc tare mult, dragi prieteneforumiste.....
Noapte buna
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
mariana tache spune:
Se poate sa nu intru ultima pe aici? Nuuuuuuuuu!
Vreau o chestie sa mai spun: am terminat prelucarea nuntilor. Asa ca, fetele interesate, aduceti-mi de lucru!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
olim spune:
Fetelor, va rog sa cititi ce am scris aici, mai ales cele care aveti bebelusi
[http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62515].
Se pare ca firma Nestle are mari probleme cu laptele pentru copii, si il retrage de pe piata, datorita unor substante chimice.
Am pus si stirea de la yahoo.Este vorba de Italia, Franta, Spania, Portugal, asta doar deocamdata.
Trimiteti si spuneti acest lucru tuturor cunoscutilor care folosesc acest lapte.Cel mai bine ar fii sa il evite un timp.
Revin cu amanunte.
ancuzza spune:
'neata!
am cam intarziat azi....
sandi, printul vanator e asa cum zice baby-boom...arata a castel. daca vii spre cluj e pe dreapta, nu se vede din strada..trebuie sa intri pe o straduta chiar pe langa finante...eu am trecut o data pe acolo, am mancat teribil de rau da' de platit am platit, nu gluma!
mariana, nu ma certa soro...mut pozele cum am 2 minute..
m-am uitat o tara pe net si am vazut ca expo transilvania deschide in 2 decembrie..cica vor avea de toate! navalim!!!
a, am uitat sa va pove ce faza fu ieri ...cum am o treapta in living, pusa acolo numa' ca sa faca probleme alessiei si elisei a trebuit sa stam cu ochii pe ele sa nu se rostogoleasca...si ghiciti cine ne-a dat o mana de ajutor cand noi, pierdute in fum , nu am fost pe faza??? razvan cavaleru' lu' mama!!!! trebuia sa vedeti ce frumos i-a intins mana elisei si a ajutat-o sa coboare!
faza de film, nu alta! pupe mama pe ei de copii frumosi!
no, mai vroiam sa va zic multe, da' cand gagalicea imi roieste prin zona e mai greu
va si sa aveti o zi buna
carrie spune:
Olim, dar nu e vorba de ambalajele Tetra Pak de la Nestle?ca io parca asa am inteles...Thea o baut Nan pina la un an jumate...
Mariana, friends, asa-i?chiar imi pare rau de neintelegere.dar a mai fost un considerent, eu v-am tot zis de Club mai demult, nimeni n-a zis nimik si am dat inapoi, nu am vrut sa credeti ca fac publicitate la HK in mod special.era o sugestie.si apoi am uitat sa raspund.mi-am facut mea culpa.e de la 17,30, cel putin anul trecut asa era.zilele difera ca acuma sunt mai multe grupe.
va doresc o zi frumoasa
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 4 luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
ancuzza spune:
olim , chestia cu laptele am vazut-o si eu la tv la italieni. cica a intrat in lapte vopseaua de pe ambalaj, da' sa stam linistiti ca nu e periculos! hmmmm..... numa linistita nu cred ca poti sa stai...asta in conditiile in care in italia, unde ceva laborator a descoperit chestia asta, laptele l-au retras de pe piata acu, zilele astea, in timp ce sesizarea a fost facuta acu 2 luni!!!!!!!! deci....vai de noi, zic io !
mariana tache spune:
Cristiana, of course! Friends! Am inteles considerentele; bine ca nu erau alea ce se derulau in capul meu prost . Mi-ar conveni mai mult daca ar fi de pe la 18, in ideea ca daca pleca mama, nu are cu cine sa ramana Simon pana vine tati de la servici. Altfel as veni. Da-mi te rog acel nr de tel, ca sa sun, sa vad ce si cum.
Ancuzza, vad ca nu ai avut timp pt poze. Sa nu uiti de ele, ok? Sa nu te superi ca v-am certat, ca a fost o cearta productiva . Asa mi-e o ciuda ca nu am putut veni si eu cu Stefan
Mai, hai sa va propun o treaba faina, gen HK, dar fara bani! Acum mi-a picat fisa! Facem un club al juniorilor nostrii o dat sau de 2 ori pe sapt; si ne intalnim pe rand la fiecare acasa. Asa, picii au posibilitatea de a socializa, iar noi de a pove ( si putem sa-i invatam tot felul de jocuri, sa le citim etc). Iar daca va trebuie ceva jucarie de imprumut (desi nu suntem fff dotati), va dam fara bani. Ati priceput ce vreau sa zic? Va surade ideea? Cine se inscrie?
tatiana, oare mai esti prin zona?
Sanatate Maxima!!!
baby-boom spune:
'Neata...
...mey, m-o invatat cu narav fata asta a mea....acum 15 minute ne-am trezit...again!!!!
...azi noapte a dormit f. agitat...parca ii este un pic infundat nasu', sper sa nu se raceasca...
...da, mai, am uitat sa va zic de faca cu Razvan si Elise....adeca, noi statea la masa, barfeam de zor, si pruncutzii se jucau de voie prin incapere...evident ca fiind treapta acolo erau tot timpul cel putin unul(de obicei toti) prin zona...si doar Razvan stia cobori singur, fetele sa mai aruncau ele asa, da' de cele mai multe ori se solda cu mici accidente...la un moment dat, Razvan - jos de treapta, Elise - sus....ea da sa coboare, el intinde mana, ea intinde manutza spre manutza lui, si tzup, jos....Super gest cavaleresc!!!!
pt. cavaleru' nostru!!!!!
Olim, Anca, groaznica treaba asta cu Nestle...pai cum adica sa nu-ti faci probleme ca-i numa' vopseaua de pe cutie??????
...io cred ca n-as mai dormi noaptea stiind ca mi-a baut cupchilu' asa ceva......si a fost in masa???? Cat a durat treaba asta, cateva luni, in toate tarile respective??? BRRRrrrr!!!!
Mariana, pm cu nr., imediat!!!!!
Ce mai faceti?...io am azi zi de shmotru'...si mi-i o groaza ingrozozitoare...dupa amiaza ce "combinati"???????
Va pupam pe toti si toate
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg