Cluj rulz! (22)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

Mariana,merci de info cu vaccinul. Stii cumva daca se gaseste in farmacii sau e pauza? Medicul de fam.ni-l vinde la "avantajosul" pret de 1,2 mil(deci 350000 diferenta).
pe toate,v-am citit in diagonala rau de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

salutare fetelor

NU MA UITATI SI PE MINE CU PRETURI LA NASTERE...PLEASE

m-ar interesa si pe mine ideile de cadou de mos si de Craciun...sper ca la gradi va veni MOSUL , abia astept sa vad ce reactie v-a avea Norbert....

sa va zic si io cateva din seria "perle ale copiilor"

1. Bunica catre Norbert cand ii schimba scutecul (il si spalam la fundic de obicei)
B -cui ii miros picioarele?
N -lui tati
dupa un timp de gandire
N -nu mai miros, le-a spalat deja

2.la gradi, intra si spune victorios
-Buna dimineata
(abia cu o zi in urma invatase -Buna dimineata si Buna seara)
apoi
-azi am venit doar cu tati, mami lucreaza deja

3. la ce foloseste clatita ?
(din pacate mami nu prea face , doar la bunica mai gasim asa ceva)

cand a vazut-o prima data -am stat toti in asteptare (nu am mancat nici unul)- a luat una s-a uitat la ea si a vrut sa-si stearga nasul cu ea (batista!)

va pup

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/jozsae/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mariana ce face Stefan?

Noi ne-am intalnit trei fete cucuiete cu 3 cupchii.Au fost mortali copii mai ales fetele care la un moment dat se pupau si se dragosteau de mama focului.Anca are si poze.In rest au invartit jucariile si au povestit pe limba lor .Au fost tare cuminti.
Faza tare a fost ca Razvan lua niste grisine pe masa lua o imbucartura si arunca jos.Ale ,draga de ea , strangea grisinele de pe jos si papa de numa-numa.Elise contrar obiceiului ei a fost tare cuminte si cooperanta.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

stanca si florina, iaca pozicile http://community.webshots.com/album/509767598EhUeTp
daca vreti vi le trimit si pe mail, numa sa ziceti unde.
a mea gagalice a papat tot si a adormit bustean! bag sama grisinele nu i-au ajuns :))
a, si cand manca am intrebat-o pe cine a pupat ea si mi-a zis "eze"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Sunt super pozele!
Si Razvan a papat tot si a adormit.Pe drum imi tot explica ceva cu Aca ,Eze si gigea.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Uaaau ce poze frumoase :) Bravos pt intalnire, bravos!

Flo, desfunda telefonu ala ca Vic incearca sa va sune demult ...cica numarul de fix de pe care m-ati sunat voi Duminica e grasit .

Cristiana, of ce as mai vrea sa-l conving pe Vic cu Revul la Chios! Cine mai vine fetelor, ca daca suntem mai multe pot sa fac o presiune mai mare, pana la santaj

Mariana, ce faci soro? Cum sunt baietii? S-a lovit rau Stefy? Baga!!! Am vorbit cu fata respectiva si locuieste in Manastur...i-am pasat-o prietenei mele, io nu ajung tocmai acolo si e foarte foarte ocu, nu mai vine acasa.

Pupici la toate fetele, va las ca-s prinsa rau! Va mai scriu diseara!!!

...unii dau prea mult din coate ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Absolut senzationale pozele, mai fetelor!!!!!

....hihi, ce scumpi is toti prichindeii!
Recomand repetarea smekeriei...alti doritori mai sunt?....
...ca nu stiti ce pierdeti!
Aaaa, si Anca, trebuie sa stii ca Ale e prima fetita pe care o dragasteste...am o prietena, tot Anca, pe a carei fetita, Iarina, nu o prea baga-n seama...in rest cunoastem doar baietei!!!!!

Roxa, pey normal ca nu-i bun, ca eram in oras(ti-am zis atunci), si prestam de pe un tel cu cartela...hihihih, si zici c-ai sunat pe ala????

Mariana, acum am intrat in casa, de 10 minute...fata a dormit 2 ore in masina, si am zis sa n-o deranjam, deci ne-am plimbat...
...am primit si ecva la posta, de la bazar...absolut super chestiile, las' ca ti le arat io!

Erika, scump Norbert, poznasul!!!! Nu stiu din pacate info de nastere, ca am nascut acu multishor!!!!

Stanca, Cristiana, Simona, voi ec ami ziceti??? Va pup

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Erika, eu ti-as spune cat am dat la medic pt cezariana, dar nu sunt un caz elocvent, deoarece am luat multe considerente in calcul (ligatura de trompe, am filmat la nastere, medic venit la nastere din concediu etc) si am supralicitat . Dar cred ca se dadea ceva de genul 100 euro pt nastere nosmala si 150-200 pt cezariana + 500 mii, 1 milion pt anestezist. (eu ti-am raspuns la un topic cu nasterea la Stanca, nu?). Norbert e delicios; deabia astept sa pove si Stefan.

nu mai pot sa scriu ca ma ataca uliul . revin.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandi spune:

Buna seara, Clujencelor!
Ma iertati ca intru in discutie brusc...asa...fara nici o legatura cu subiectul vostru...Nu sunt clujanca, sunt din Bucuresti si as vrea sa va rog mult sa ma ajutati cu o informatie. Luni ar trebui sa plec in delegatie la Turda. Deocamdata nu stiu nimic mai mult, dar o saptamana ar trebui sa stau in Cluj sau in Turda. Am cautat un hotel sau motel mai deosebit, dar nu prea sunt informatii pe internet (as fi vrut sa vad si poze). Am gasit un hotel de 4* "Printul Vanator"...stie cineva ceva despre acest hotel? Merita sa stau acolo? Nu am gasit nici o poza....si nu stiu daca ar trebui sa imi fac rezervare....Va rog, ajutati-ma. Voi stiti cel mai bine....Poate aveti o alta idee unde as putea sta....Multumesc mult, fetelor! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Sandi, sa ma picure de am auzit de hotelul asta, mai si daca are 4 stele, cre' ca-i ceva dubash cu el de nu s-a auzit pana acum! E in Turda?

Zi-ne ce intelegi prin hotel/motel deosebit si hotaraste-te daca vrei sa stai in Cluj sau in Turda si cautam informatii. Eu vreau sa te ajut, dar da-mi detalii si io vin cu info :)

Fetelor, vaz ca-i "sclaba" miscarea la ora asta. Asadar, mai bantui o tura pe net, ma duc sa vaz pe la zizi zone si ma car la culcare.

Roxa

...unii dau prea mult din coate ...

Mergi la inceput