Cluj rulz! (22)
Raspunsuri - Pagina 4
mariana tache spune:
Se vad pozele! Nu inteleg de ce nu a mers, ca nu am facut altceva decat sa-l sterg si sa-l rescriu cum a fost (pardon: am schimbat culoarea; m-am gacdit ca nu-i place purpuriul ).
Sunt f suparata. Din 2 motive.
Primul, si cel mai important: Stefan mi-a azi de 5 ori in 2 ore. Am fost cu el la urgente, desi nu era deshidratat, dar am zis sa nu pierd trenul. Am dat peste o tanti doctor tare de treaba; l-a consultat frumos si mi-a zis ca nu poate sa-si dea seama daca e intocsicatie sau ceva viroza. Si m-a lasat pe mine sa aleg in a pleca acasa (unde trebuia sa urmez niste directive precise, dar exista riscul sa nu tina treaba si sa ma intorc la spital), sau sa raman la spital si sa-i puna perfuzia. Am ales sa plec acasa. Se pare ca am avut noroc, ca am ales bine; de cand am ajuns acasa (pe la 8 pm), nu a mai vomat si i-am dau si apa si 2 covrigei si un pic de paine prajita. Sper sa fie bine, iar maine sa poata papa ceva (la regim).
Vai! A fost cumplita prima . Eram la firma si dintr-o data numai incepe sa dea la rate (intre timp a aparut si un client ); sa vedeti ce-a facut acolo...si ce rau s-a speriat! Nu am mai patin dintr-astea.
Al doilea motiv: m-a indispus Cristiana.
Cristiana! Cu ce te-am supatat? Te-am intrebat de doua ori o chestie si m-ai ignorat cu desavarsire . Asta e. Alta data nu te mai deranjez.
Roxana, o sa te sun maine sa-ti dau nr; acum mi-e lene sa schimb cartela in tel (il am pe cartela de connex, care e in somaj ). Sper sa nu te superi, dar la intalneala am uitat de el (ca tot incepeam subiecte noi si nimic nu finalizam ). Vorbim maine.
Florina, Stanca, Anca, multam de invitatie, dar nu cred ca reusesc sa ajung. Daca se prevede totusi ceva timp la dispozitie, ii dau Florinei un tel, ok?
Florina, te-am sunat azi pe la vreo 6, dar nika. Pe unde umblati? Mai! Eu tot urlu aici ca mi-e dor de Elise, dar vad ca nu ma bagi in seama! Vrei sa ma ofilesc de tot de dor? Mai treceti si voi pe la noi, ca nu ne-am mutat.
Olim, tot am vrut sa-ti spun, dar tot am uitat: esti o scumpa. O si un din partea mea.
Simona, copki de varsta mea se primesc? Ca eu nu am pus niciodata schiul in picior! Iti dai seama cat de bine ma stiu?! Sau la varsta asta sunt irecuperabila? N-as vrea sa-l obosesc pe "zanul vietii tale"
Anca, cei mai buni neurologi ii gasesti la clinica de neuro de pe Pasteur. Este o tipa, sefa clinicii (habar nu am de nume!), care e tare in parcare (cu parcarea plina ) si un conferentiar (, nu-i stiu numele) care zice ca e un meticulos si bun in meserie. Spune-i prietenei tale ca, indiferent de medic, la clinica de neuro e cel mai indicat sa ajunga.
Iar m-am intins ca o melita!
Si am zis ca azi la 11 sunt in pat!. E 12.25!
Fug la somn!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Bine inteles ca am uitat ceva:
Florina: - multumesc pt jumatatea de lamaie ; dar sa stii ca esti cam zgarcita, avand in vedere in ce club important ti-am facut intrarea! ;
- despre ce prajituri savuroase (facute de tine)vorbea Simona??? vreau si eu! cum, ne stim de atata timp si nu stiu ca ai talente la prajituri?!
- cand ai vazut ca apar cu ultima postare, iar mesajul nu era nicaieri, tocmai muncisem la link-ul de poze, de-l facusem sa circule . Intaleji?
- as veni tare cu drag maine, dar nu cred ca pot sa ajung la ora aia; dar mai stii! vorbim la tel.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Ji!
Sunt ca o baba! Am scris...Sper sa nu va plicti!
Sa va mai zic o treba si fug la somn: Stefan e asa de scump, de-mi vine sa-l mananc! In seara asta nu a vrut sa adoarma pana nu si-a spus rugaciunile! Da! Fiu-meu si-a facut cruce, si-a impreunat mainile pt rugaciune si a stat asa pana m-am prins eu ce vrea si pana i-am zis "ingerasul" si rugaciunea pt Iisus. E mai constiincios el decat mine!
Sanatate Maxima!!!
ancuzza spune:
'neata!
mey, mariana inchide, io deschide!
ce face stefan? sa va treaca repede!
si vezi, strofoaca-te si poate ajungi si tu pe la mine...
si saru'mana pt. informatii!
fetele, a nins rau, asa-i? sper ca n-o sa ziceti ca nu iesiti din casa cand ninge...la vale puteti veni cu punga
simona, imi sta capu' sa stii! tati al nostru se mai avanta cu betele, io numa cu punga...si hotarasem ca e mai bine daca alessia le incearca pe amandoua si sa aleaga ea ce prefera....de la ce varsta primeste la scolit? si daca tot suntem pe tema...varsta maxima care-i?
ma duc sa-mi fac o cafea, acu pana e liniste...
sa nu uit: cine vine la mine suna la interfooon!!!! amurg 28. v-astept!
roxana1974 spune:
fetelor!
Mariana, hai nu fii supa, sunt convinsa ca Cristiana a citit pe diagonala si de oboseala n-a observat ca si io fac asa de multe ori, mai ales cand sunt obo. Ai vazut ca si io am "comis-o" si nu odata . Hai sa-ti zic io parerea mea despre HK, pana vine Cristiana :) Io zic ca-i scump rau sa dai vreo 800 de mii pe o ora jumate, de 2 ori pe saptamana si sa si stai acolo cu copiii. E clar ca te ajuta, il socializeaza, dar mi se pare jaf la drumul mare!
Cristiana, pliz nu te supara si tu, ca mor! Io, kiar daca am un salariu ok si teoretic mi-as putea permite, nu pot sa dau atatia bani pe chestia aia, adica io-s suparata pe patroana aia care cere atata, in rest Clubul mi se pare o idee minunata, si tot efortul lor, dar exista o limita de pret, care include si bunul simt, pe care ei l-au depasit...No! Dar te rog, mai scrie inca odata aici locu' faptei si un nr. de telefon ca poate totusi ne inscriem si noi
Restul de gagici intalnicioase, bagati detalii!!
Va las ca am mult de lucru, revin mai tarziu sa va citesc!
Paceeeee!!!!
...unii dau prea mult din coate ...
nana_sim spune:
Fetelor boghetelor
Schiul incepe de la 3 ani si nu are limita superioara, asa cum ar crede Mariana irecuperabila. Cred ca au fost si precoci la 2 ani si ceva, daca il intrebati pe omul meu ar zice ca 2 ani e destul. Nici eu nu schiez dar in cuplul nostru responsabilitatile sunt impartite astfel - el face tot efortul fizic (speologie, alpinism, scufundari, schi) iar eu pe cel intelectual.
Revin, acu' tre3 sa ies!
nana_sim spune:
Iaca, am revenit, a fost o urgenta de rezolvat si am rezolvat-o!
Ancuzza, Mariana, Cristiana, Florina si Roxana va mai spun despre varsta de schi dupa ce se intoarce omul meu din Franta, pana la urma el stie cel mai bine si hotaraste in consecinta.
Mariana sa n-ai grija ca poate obosi, daca vrei poate sa incerce sa te invete si sunt absolut sigura ca nu va obosi, nu l-am vazut niciodata obosit nu stiu cum face asta ( cre' ca io il tin in forma asta ). pe Stefan, sa-i treaca suferintele si sa nu-i mai revina!
Cristiana multumesc de intelegere si suport moral, casa e la Floresti, nu pe partea cu ANLul ci pe cealalta, imediat dupa pod pe o straduta in dreapta. O sa iesim noi la liman, as fi vrut sa nu fie cu atata consum nervos. Cum zici ca a fost revelionul anul trecut? Cat a costat si mai ales cine a cantat, sau ce fel de muzica a fost, ca ma tem de manele la maxim!
Roxa-boxa mai am sirop daca vrei, si de Craciun mai aduc provizii de la mama.
Sa nu aud pe nimeni cu suparari aici, ne supara restul destul ca sa nu ne mai dorim suparari intre noi. Ganditi asa: e sfarsit de an, suntem toate obosite si liantul nostru este toleranta. Am zis!
pentru toata lumea!
Simona
carrie spune:
hai ma Mariana nu te supara pe mine draga mea!si nu zi ca nu ma mai deranjezi ca asa rau m-am indispus...pai nu eu v-am tot batut la cap de HK ca e fain?da chiar am uitat, fara rea vointa crede-ma.dar am o perioada chiar grea la job si acasa(din punctul de vedere al actelor cu casa-care ne-au consumat rau nervii)...nu ma scuz dar uneori decat sa nu citesc deloc mai citesc pe fuga si poate nu raspund in mometul ala mai ales daca sunt la birou.uite intreaba-ma orice.si imi pare rau de puiut ca-i bolnavior!
Roxi mersi de suport, da chiar asa a fost cum ai zis.
revenind la subect e asa cum a zis Roxana, 800000/luna de doua ori pe saptamana dupa-masa.anul trecut a fost grupa acuma sunt 3.chiar nu mai vreau sa fac reclama, a fost parerea mea, si am sustinut intotdeauna ca e f scump, acuma fiecare stie ce si cum se poate organiza.
se intampla pe str Bacau, vizavi de Ortopedie, va pot da nr de tel al educatoarei, da-ti-mi PM daca vreti, sa nu-l postez aici.
la Chios a fost tare fain, mancare buna ,muzica buna.Haideti!!!!!!!!
cadouri am luat tare dragutze.la Chicco, ptr baietei de 1-2 ani sunt niste volane cu o gramada de minuni pe ele , f faine.mai am sugestii ptr diverse categorii de varsta.
ask me daca vreti
gata, back to work
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 4 luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
olim spune:
Fetelor, va doresc o zi buNa tuturor.
Pupici si tie mariana si voua tuturor fetelor.si bebici sanatosi.
carrie spune:
Simona, muzica la rev a fost excelenta, am dansat intr-una, nici o manea, pe statie, ca program au fost niste dansuri de societate nimik exagerat.acuma sper sa nu luam teapa anul acesta!
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 4 luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531