Cluj rulz! (22)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Simona nu esti singura care n-a inteles faza cu lamaile.Eu stiu doar stiu ca nu vreau lamai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Dragele mele doamne, sa fac lumina in acest caz: lamaile constituie dobanda mea de le duamna Anca....cum nu servesc coffee soarta a dat sa-mi fie oferite aceste binecuvantate fructe-n schimb[:D

.....Simo, asta-i pretext de pierdut vremea si de pus de-o barfa inocenta...:)...asa ca, ce faci maine la 11???? Anca ne pune la dispozitie livingu' dansei incapator....Nu, Ancule?????
Stanca, sa inteleg ca si tu vii, nu?

Anca, mama, mai zi si tu ceva, ca ma dau de-a gazda aci, si nu-i frumos!!!!

Mariana, Roxana, voi nu semnati condica azi?????

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

pai io am zis! da' amu la ora asta florina draga sa ma lamuresti cum de-ai inceput sa ma treci la categoria duamna??? ha? ...asa, pt. ca apoi sa mai trantesti si un dansei..ha???
deci, io am zis! cine vrea maine la 11 la o barfa inocenta si cu siguranta des intrerupta de prichindei :))...lamaile is numa pt. florina!!!!
noapte buna gagicile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Pai maine la 11, ca si azi si poimaine, este in mijlocul programului de lucru. Multumesc frumos de invitatie dar trebuie sa fiu la birou, cu toate neajunsurile lui. Voua in schimb va doresc petrecere frumoasa si astept ocazia viitoare !

Off topic - aveti copii prin preajma care si-ar dori sa invete sa schieze? Zanul vietii mele face tabere de schi si/sau weekenduri de schi, va pun o vorba buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Pai maine la 11, ca si azi si poimaine, este in mijlocul programului de lucru. Multumesc frumos de invitatie dar trebuie sa fiu la birou, cu toate neajunsurile lui. Voua in schimb va doresc petrecere frumoasa si astept ocazia viitoare !

Off topic - aveti copii prin preajma care si-ar dori sa invete sa schieze? Zanul vietii mele face tabere de schi si/sau weekenduri de schi, va pun o vorba buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

saliu girlz

am culcat gagalicea, m-am dat pe bicicleta si is pe cale sa cad lata de oboseala.la mine la job e nebunie totala, nu am timp nici sa mananc.

ce as veni si eu la o barfa cu voi...da e chiar o ora cand la job.

haideti sa mergem intr-o dupa-masa la Mc Donalds ca se dau picii in disperare pe topogan, ce ziceti?desi as prefera sa repetam figura cu pizza, sa vin si eu.

Simona, cunosc trairile cu casa, si noua ne mananca banii si nervii, dar visez la ea si asta ma ajuta sa merg mai departe.unde va fi a ta?
apropo de ski!multumim de propunere, vreau din suflet s-o dau la sport.care e varsta optima de pus picii pe schiuri?

noapte buna va doresc

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 4 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

intrebare, ca nu e deloc devreme:cine vine la Chios de Rev?noi am fost anu trecut si ne-am simtit super!ce ziceti de un Rev DC?

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 4 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput

Anca,!!!!

Simona, alaltaieri vorbeam cu Mihai de ski...noi suntem letzuri... adeca io pun frana cu kuru'()...daca-tzelegi ce vreau sa zic...Mihai nici atata!!!...da gasisem pe net info de preturi si alte chestii la cursuri de ski, si ne-am gandit ca-i musai sa invatam principessa cu astfel de obiceiuri....
.....subscriu la ce zicea Cristiana, de la ce varsta???...noi in prostia noastra ne gandeam la un 3 ani, asa??? e prea mult, prea putin?????

Cristiana, din pacate e posibil sa ne petrecem si anu' asta acas'...sau, in cel mai bun caz mergem undeva la munte, la o cabana, ca sa putem duce si Elisu' cu noi, ca-i inca super dependenta de mine.....si in + n-am cu cine-o lasa...mama nu-i in tara, la sor'mea sau la fratiori nu pot apela caci au cu siguranta program facut ...deh la 21, respectiv 19 ani ai activitate nu gluma, nu?????
...da' nu mai zice ca moooor, nu alta, mi-i pofta de-o distractie de nu mais tiu de mine...mi-e dor sa dansez, sa petrec, sa-mi golesc energiile negative....ca s-au acumulat, nu gluma, la cati nervishori imi face cupchilu' asta...
EEEe, gata, ca ma intind!!!!

Voi, fetele, nika, nici un rev. Dc anu' asta????

AAA, Cristiana, da' anu' viitor nu scapati de noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Olaaa gagicile! Sunt prea varza sa scriu cat as vrea, dar sper macar sa va zic esentialul!
Simona am uitat sa-ti spun frums multumesc pentru siropel. Serbanica e mai bine cu mucisorii si parca si cu tusea. Siropel bem cu totii adica toti 2 io si el Cat despre schi, noi suntem mari fani, Victor e un foarte bun schior si sper sa-i calce si Serban pe urme, io nu ma laud asa de tare dar tot zic ca schiez bine. Asadar, sa implineasca asta miku macar 2 ani si-l punem pe schiuri in mod sigur! Deci daca mai sunteti in Cluj peste 2 ani, noi suntem clienti siguri :)

Cristiana, am uita sa te intreb ce cadouri ai cumparat pt piticei? Sau e zurpriza? As veni eu vaaai ce-as mai veni la Chios de Rev, dar tre s-mi conving sotul. Spune-mi inca odata, te-ai distrat bine anul trecut? A meritat? Ca poate asa il conving...Cat despre MacD, as fi curioasa de un McFish

Flo, iaca semnez si io condica :). Am avut o zi superplina, acum seara am venit pe la 21, am fost si la homeopat printre altele. Am tot pomenit-o pe printesa ta cat de dulce a fost si i-am povestit mamei cum a papat si ea un pic de supica si cum a stat cu Serban sa faca kk

Mariana, unde esti soro? Nu ma lasa te rog fara numarul de telefon al doamnei care face masaj. Tare sunt curioasa, zau! Zi ce mai fac baietii tai, ca tare-s ghidusi! Ma tot uitam alaltaieri (ca acu nu mere) pe webshots ce freza haioasa are Simon, ma prapadeam de e dulce rau!

Stanca, eu iti doresc succes, rabdare si nervi de otel in demersurile de a apela acel numar de telefon. Te rog mult sa nu-l mai dai la nimeni...Sunt zile intregi in care nu reusesc nici eu sa sun...Tre' sa fii tare hotarata :)

Va salut pe toate, ma duc sa ma mai cert un pic pe zizi zone ca sa pot durni linistita! Paaaa!

Roxa-boxa

...unii dau prea mult din coate ...

Mergi la inceput

Mariano, unde-i mesaju' postat de matale???
...la active "zice" ca tu postasi ultimu' mesaj, da la mine nu-i!!!!!
...da' matale ce faci maine la 11?...cu Stefan, evident, sa faca fata Razvan "miscarii feministe" cu brio....ca deh, unde-s 2 puterea creste si.....

Pusi, dragelor!!!

poze cu noi

Mergi la inceput