Cluj rulz! (22)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Florina i-am spus si la Anca daca pot vin.Nu zic sigur ca vin dar sunt sanse mari.
Stiu ca vroia si Mariana sa vina.Ea ce zice?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Stanca...nu stiu ce face Mariana, caci e in oras, dupa cum spunea...o sa ne zica ea!!!!!

Pupici

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

meey, ninge! m-am enervat! pai da ce are de gand iarna asta??? sa vina de pe acu si sa stea pana la anu' prin martie pe capu' nost ! ca sa nu ma mai gandesc ce suparatii e unii care nu pot sa lucreze pi drum...stie stanca despre cine vb!

deci, florina...stanca nu stie inca da' poate ca da...mariana, ceteste aci despre ce e vb si vezi poate ajungi si tu in zona...restul fetelor, care mai sunteti...am living incapator, va astept cu drag! numa sa nu va dati la lamaile lu' flo!

si florina, daca ai de gand sa ne dai bunataturi...sa ma treci pe lista! nu mai scap nici o inatalnire cu voi! totul e ca anul asta sa fie pana in 16 dec ca apoi noi iar ne luam zborul....

si de ce nu va merg pozele celea????????? am tooot incercat si nika! :(((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

salutare fetelor
ma bag si io p'aci ca musca in lapte....
ma bucur ca ati reusit sa va intalniti , poate la urmatoarea vin si eu....
mariana tache- tu ai nascut de curand m-ar interesa pt. cumnata mea care va naste in Dec. cat se da acum la medici (nastere normala/cezariana), moase, anestezist etc. - sau care dintre voi stiti...
va doresc tuturor o sapt. cat mai buna pt. toti...

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/jozsae/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Gagice mi-am facut programare le FistiQ pe 2 decembrie.Abia astept.A fost tare draguta tanti.
Am rezolvat treaba si vin maine.Si nu vreau lamai

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Stanca ......da' cred totusi ca juma' de lamaie ii dau si Marianei, ca ea mi-a facut intrarea in "clubul fetelor care beau foar apa plata cu lamaie"........

...mama lor de poze, nici acum nu merg...uuuff!

Stanca, abia astept sa ne spui cum presteaza astia de la fistiq....oricum nu cred ca apuc anu' asta, ca probabil e plin pana la anu' nou...

...Simona, ce face constructorul??? ...cre' ca n-as vrea sa fiu in pielcik lui la ora asta...hihihi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Nu e plin .Eu am vrut in 2 decembrie ca am vrut neaparat la ora 3.Totul e sa ai bani.Cred ca daca imi da Roxana nr de la homeopat si ma duc si la cofaor adio!cadou de Craciun.Dar asta e!

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

fetele, am o rugaminte mare...stiti cumva vreun neurolog bun in cluj? m-a intrebat cineva care nu e din localitate si io habar n-am...ma gandeam ca poate stiti voi vreunu'...multam

Mergi la inceput

Anca, de ce nu dai o cautare pe net???
...trebuie sa gasesti...sau suna la Interservisan...e in Pagini Aurii nr. ;).....de obicei aici sunt medici buni....

Pupici

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Iaca am venit si eu! Scarboasa zi am avut, asa imi vine sa
Am fost la constructorul nostru si i-am spus ca au reusit sa ma faca sa nu-mi mai doresc casa asta si ca sunt disperata ca nu gasesc canal de comunicare cu ei. Cred ca o sa ma apuc de citit cu maxima atentie contractele, schitele si proiectele de executie si sa vad cum naiba pot sa-i opresc sau sa cer despagubiri. Nu e chiar sa nu pot trai cu varianta lor dar e prima mea casa, am fost acolo inca de cand s-a sapat groapa pt fundatie iar in final sa iasa altfel decat am gandit-o?! Mi se pare prea mare ironia, n-o sa las lucrurile asa.
Scuzati pentru divagatie, m-a cam luat valul.

Acu' faceti-ma si pe mine sa inteleg ce-i cu lamaile alea. Cine cu cine se intalneste pentru lamai si de ce? Cred ca-s cam da' nu-nteleg si pace. E drept ca nici n-am cetit prea mult in urma.

Roxana cum sunteti cu tusea?
Florina multumesc de sugestie , crezi ca mi-ar sta bine sub bradul de Craciun imbracata cu ghirlanda cu mosi si eventual cu clopoteii innodati la glezne Promit sa facem asta dupa ce vom fi gustat minunile tale de prajituri!

Cat mi-a mai ramas putin bun simt si inainte s-o iau razna de tot va zic "somn usor, sapte purici pe-un picior"!

Mergi la inceput