IN BANAT,LA NOI ACASA

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

eu as vrea brad artificial dar ai mei...
asa ca azi m-am uitat dupa brad si am vazut niste specimene , erau chei jos (macar earu la jumate de pret fata de anu' trecut )
si eu cred ca o sa-l impodobesc tot in 24 bradul "principal"

v-am pupat

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Noi sintem de Craciun la familia sotului si acolo vom face noi pomul, ca in fiecare an, si asta pe 24. De stresat cu pregatirile nu ma stresez ca doar sint invitata si venim doar cu cadourile.
Salutari la toate,

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Am aparut si eu!
Despre craciun si cum il petrec am scris intr-un mesaj anterior,asa ca nu ma mai repet.La noi ramane la fel in fiecare an.
Porcul il taiem si noi tot sambata,de fapt jumatate de porc,jumatate o ia socrul meu.
M-am apucat si eu de curatenia de cracuin,asa incet,incet si e f. interesant,pe unde fac trec copii si e gata la loc.
Ingerash,cam cat sunt brazii?
Eu vreau unul argintiu,cu conuri si lumanari,da nu f. mare 1,5 m e ok.Stilul asta de brad gata impodobit cu conuri si lumanarele l-am avut in fiecare an de cand "sunt la casa mea".Anul asta il fac pt. a doua oara pe albastru si auriu,ca nu am avut timp si resurse de tot felul sa cumpar ornamente noi,imi tot propun sa il fac in culoarea orasului,violet,ca tot e culoarea mea preferata,da poate la anul.
Revelionul il facem la mine acasa cu fratele si cumnata mea,cu copiii mei care or sa aiba cheful lor cu sampanie tom si jery,artificii....etc si inclusiv cu bebele lui frate-miu,care la 2 luni isi v-a petrece primul Revelion in deplasare.
Mi-am propus sa-mi la messengerul deschis ca sa nu ma mai chinui la telefon,unde vesnic de revel e "retea ocupata"
In 28 decembrie ii tin ziua lui Daniel la Petito,pt cele plecate din TM,e un restaurant care organizeaza petreceri de copiii,iar alaturi parintii ii pot supravegea cu camera video,savurand o bere

Mergi la inceput

he he angy si ziua mea e tot in 28 luna asta
am vazut brazi naturali simpli ( nu inteleg la ce conuri te referi tu, imi pare rau) cam la 1,80 si cu 500 de mii, anul trecut am umblat 2 ore si abia am gasit un bradut la 1,60 aprox. necajit si vai de el si am dat peste 700 de mii (anul trecut erau numai din aia maaaaaari)
deocamdata pt brad am zis sa mai asteptam cateva zile pana studiem mai atent oferta
a, facut si noi ceva curatenie dar mie mi se pare ca nu se vede nimic dupa 2 zile
aia stept sa intram in vacanta

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

am cumparat brad
defapt nu eu ci mama dar e frumos, are aprox. 1,60 si cel mai important, nu e chel (obsesia mea)
are o coroana frumoasa, nu asa bogata ca in filme , da frumoasa, e un brad clasic, imi place

restul banatencelor? ocupate cu pregatirile de Craciun?
va pup

Mergi la inceput

Si eu am cumparat brad,ceva cadouri si am taiat jumatatea de porc cum va spuneam.
Noi nu am facut decat carnati,o sunca,care la fel ca si cotletul arata ca la expozitie.Carnatii sunt super,nici prea condimentati,nici prea usturoiati,dar rosii foc.abia astept sa-i luam de la fum si sa se usuce putin,nu prea mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

banatencele va doresc Craciun fericit si La multi ani!
Viorela

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput

ceau banatencele ce faceti? eu acum am terminat cu mate ca acuma se trezesc toti sa ne ceara referate, eseuri, exercitii etc de zecvi de pagini
sper ca maine sa am timp sa fac coronita pt usa si alte chestii de ornament pt. casa
daca nu mai "vorbim" va doresc Un Craciun Fericit, plin de impliniri, dragoste si pace sufleteasca si Un An Nou mai bun decat cel ce trece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hallo fetelor!

Cum mai stati cu pregatirile de sarbatori? Eu scap de ele in fiecare an de Craciun, ca pregatesc socrii tot. Cadourile le am deja toate ca la noi e asa o nebunie, nu gasesti loc de parcare si e f aglomerat, asa ca sint bucuroasa ca le-am luat din timp.

Va doresc la toate Sarbatori fericite si un an nou plin de impliniri,

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Eu sunt prinsa pana peste cap cu serbarile copiilor mei,maine are Angy la gradi,iar poimaine Daniel.
Cum am timp,intru si mai povestim.
Va pup pe toate!

Mergi la inceput