IN BANAT,LA NOI ACASA

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Am un picut de timp,cat imi beau cafeaua si m-am gandit sa mai scriu una alta.azi dupa cum v-am spus are Angy serbare,defapt o lectie deschisa cu parintii :"Sa-i aratam Mosului!",educatoarea a mai facut o data o lectie in genul asta,cu seria trecuta(a lui Daniel) si a iesit extraordinar,dar eram si o "gasca" f. faina de parinti,acum nu mai suntem asa uniti,n-am reusit sa ne apropiem.Le-a spus copiilor referitor la tinuta ca ar fi frumos sa se imbrace in rosu si alb,Angy are doar haine roz,asta e culoarea ei de cand era mica,mica.Asa ca am luat-o la picior ieri prin oras,ca permis nu mai am,sa caut o fustita rosie,vazusem in Euro,in urma cu o saptamana ceva fustite cu blanita de mai multe culori,m-am dus acolo si pauza rosii nu aveau,am gasit pana la urma un costumas rosu,fusta si vesta,din ceva care imita catifeaua,lucrat oribil dar a costat doar 200 mii,l-am luat,m-am dus apoi in Textilandia sa caut blanita alba la metru sa acopar idiotenia de lucratura,nu am gasit si am luat un satin alb care l-am pus pe marginea fustitei si arata excelent.Bluza alba o avea,e faina,eleganta asa ca in final am reusit sa fac sa arate totul bine.O sa va pun poze de la gradi deseara.
Ce-am mai reusit ieri sa fac,am luat tot de acolo niste instalatii electrice de brad si le-am pus in jurul geamurilor(contur),aveam niste figurine in geam,dar la noi pe strada e concurenta mare la capitolul asta,benefica de atfel pt. totul arata superb seara,iar copiii sunt foarte fericiti.
Va pup revin deseara cu noutati sper.

Mergi la inceput

Pai m-ati lasat sigura la subiect?
Se poate?
Uitati aici pozele care vi le-am promis:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ajumuga/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

hey, sunt eu! ANGY, a aratat super fetita ta in costumasul ala
eu acum vreo ora am facut coronitza pentru usa si niste aranjamente pt. lumanari si mi-au iesit super (sunt modesta,nu?)
aseara aam fost prin oras si e superb!!!!1 am baut si vin fiert cu scortisoara, noroc cu vinul ca eram inghetata de frig!
intre timp m-am si spovedit, impartasit :) acum ma simt mai "curata" si abia astept Craciunul si ziua mea

Un Craciun fericit, plin de bucurii si pace sufleteasca!

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Ingerash,noroc cu tine la subiectul asta.
In general e taaare liniste pe forum,se vede ca e forum de femei,toate sunt la cratita sau cumparaturi.
Eu ma pregatesc pt. serbarea lui Daniel si dup-aia gata ma pot ocupa si eu de casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

N-am uitat ca sunt banateanca, sa stiti. Am intrat sa va urez Sarbatori fericite! in caz ca nu apuc sa mai intru pana atunci.

Angi ai dreptate, femeile la cratita, cu copchiii agatati de poalele fustei:P
Ce printesa frumoasa ai roz ai, adevarata domnisoara.
Tu esti profa la "Ion Vidu"? Ca am vazut pozele de la recital:)

ingerash nu-mi faci si mie un aranjament ceva?:) Ca eu abia am reusit sa impodobesc bradutul si nu mai am chef de nimika:)

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

ANGY, eu nu vreau sa moara subiectul pt. ca imi place foarte mult si toate fetele (cate suntem) sunt is faine

IMPREUNA, iti fac ce aranjament vrei
maine imi impodobesc si eu bradul mare abia astept

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Nici eu nu vreau sa se opreasca aici.
Va doresc tuturor un Craciun frumos shi linishtit, shi toate cele bune!
Angi te rog sa ma tzii la curent cind vine fratele tau in Germania, sa mergem sa mai ascultam muzica romaneasca!

>>Daruieshte lumii un zambet shi toata lumea itzi va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena shi Alexandru http://www.rhp.ro/Andreasn/

Mergi la inceput

Impreuna,da sunt profa la Ion Vidu,din 1991,in 87 am gatat liceul tot acolo,am petrecut o viata acolo,de cand ma stiu,taica-miu a fost elev si prof acolo pana in 2002,de atunci e in pensie,frate-miu la fel si elev si prof,acum e la Filarmonica,iar acu Daniel saracu,il mai chinuim si pe el.fetita mea era in rosu,nu in roz,nu de alta da sa nu o confunzi,ca erau si in roz unele.

Yasmine,in februarie o sa fie acolo,cred ca si la Heidelberg,impresarul lor acolo e un tip,tot timisorean,Iosif Herlo,parca,iti spune ceva numele?

Fetelor azi a avut Dany serbare si am avut ocazia sa vad cel mai perfect Mos Craciun din cati mi-a fost dat sa vad.si era o femeie!!!!
Nu s-au prins nici macar cei mai misogini barbati.

Mergi la inceput

ANGY m-ai facut sa-mi amintesc o faza de cand eram la gradi
eram tare rusinoasa, timida, etc
vad eu in timpl serbarii ca mosul avea blugi si pantofi cu toc, dar fiindu-mi rusine nu spun nimic, tac chitic, si cand ajung acasa dupa multe ganduri negre le pun intrebarea alor mei: "de ce avea mosu' tocuri in picioare?"
la care ai mei:

Mergi la inceput

Ingerash,o fi dar mosul nostru era perfect,batran,racit,ca e frig,nu avea nimiccare sa dea in vileag o travestire.Era Mos raaau de tot abia se misca,era activ totusi la subiect,era pedagogic ca cunostea copiii,pt. prima data Daniel e uimit de cate stia mosu despre fiecare si aunt primul an impreuna.

Mergi la inceput