Prietenii omului (17)
Raspunsuri - Pagina 11
Ramonika spune:
fetelor, da ce liniste pe aici. ce faceti? pe unde sunteti? o sa moara subiectu'
la mine bradul a supravietuit bine mersi. nu credeam ca matele mele o sa arate asa putin interes pt el...
in rest, ma enerveaza ca se tot plimba ba afara ba in casa si acuma e urat afara si umed pe jos, asa ca mereu cand vin tre sa le spal pe labute.
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
crisiacob spune:
Mai primiti niste iubitori de necuvantatoare in clubul vostru?
Noi suntem Nichitosii, adica mami Cris, tati Niki, Raducu cel mic, catelul Jimmy si papagalul Partone (a se citi "a" de la mancare si "t" de la patanie)
NICHITOSII
Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!
Darria spune:
crisiacob, bine ati venit Da, bietul papagal cum de a scapat de strumf? Sau nu a scapat nici el?
Sper ca nu e devreme sa incep cu urarile de pe acum:
Sa aveti un an mai bun, plin de bucurii si impliniri. Prietenilor vostri necuvantatori le urez multa sanatate si sa ramana langa voi multi, multi ani.
LA MULTI ANI!
crisiacob spune:
quote:
Originally posted by Darria
crisiacob, bine ati venit Da, bietul papagal cum de a scapat de strumf? Sau nu a scapat nici el?
Partone a avut mult de tras cand colinda hai-hui prin sufragerie. L-a alergat Jim vreo 2 ani pana cand l-a prins in bot, si statea asa cu el fara sa-l stranga, i se vedea doar coada. Ce bataie a luat...
NICHITOSII
Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!
monagan spune:
LA MULTI ANI !
Un an nou plin de bucurii, sanatate, fericire, impliniri si succese profesionale, iar la animalutele voastre un din partea mea si al lui Viky
MG
Himmelsduft spune:
Hallo fetelor!
Sper ca animalutele sint bine. Leo e bine, ii prieste frigul se pare, ca e foarte bine dispus.
Weekend placut,
Himmelsduft
calut
viorela hoff spune:
fetelor nu mai chitcaiti nimic pe aici?
la noi se termina in curand vacanta, de luni eu merg la scoala si Tina cu sotu la servici!
a pus ceva shpek pe ea, ca e cam rotofeie, mancare multa, bobite, bombonici si carnaciori, etc.
Sanca, ce mai faci, esti plecata in vacanta? ce mai face Oreo?
ramonik, nimic?
pe aici e un frig, brrr, n-as putea sa fiu asa de vesela ca si Leo
Vio und Tinchen
Tina catelus de catifea