Prietenii omului (17)
Raspunsuri - Pagina 10
monagan spune:
Sun Smile, sa-ti traiasca Westy!!! Cum il cheama?
Birmaneza mea are un prieten de joaca, tot un Westy (a vecinilor)si aproape in fiecare seara cand vine de la plimbare catelul, urca sus, zgarie la mine la usa, ca sa-l las la joaca cu Viky. Sint superbi si buni de apartament. Si daca iti ajuta....daca e cu pedigree si toate alea, nu trebuie lasat sa roada (cat e mic), ca altfel nu poti participa la concursuri,ca i se deformeaza dantura.
MG
SunSmile spune:
Monagan multumim de primire! Il cheama Alex si e o scumpete. Aseara a dormit bine, mai chitaia cand vroia sa faca "una alta" si apoi avea chef de joaca. s-a stricat un pic la burtica si azi i-am facut cam peste tot...si eu umblam cu carpa si toate cele dupa el. Dar in rest..s-a acomodat bine, exploreaza casa, e un pic prea atasat de mine (pt ca eu ii dau nas)..nah, un bb mic. Maine plecam la ai mei la Tulcea si sper sa nu se sperie prea tare. Si nici sa nu-i "binecuvanteze" chiar toate covoarele mamei. Intr-o ora mergem la doctor sa ne vada, sa ne recomande ce mai avem sa-i luam...
Cam atat!
Va urez un Craciun plin de caldura, sanatate, lumina in suflete si belsug in case! Si un Nou An mai bun si mai prosper!
Va pup
monagan spune:
Vineee mosu deseara!!! ce le-ati cumparat la animalutele voastre? Eu i-am luat la Viky, mancare bunaaaa, conserva si...vitamine, astea i le pun sub brad. Sa speram ca o sa-mi ramana bradul intact si nu o sa-mi manance beteala.hi , hi.
MG
Ramonika spune:
buna fetele
prifit si eu de ocazie sa va spun Craciun fericit voua si animalutelor voastre
eu am facut alaltaieri pomul de Craciun, am un brad artificial mai micut si l-am cocotat pe mobila undeva mai sus sa il apa de jivinele mele. i-am pus si globuri de plastic, just in case... pana acuma nu prea au bagat in seama bradul, ca e oarecum sus, dar sper sa nu le vina idei la matzucile mele.
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
monagan spune:
Sarbatoarea craciunului sa va aduca numai bucurii, liniste si multa dragoste.
CRACIUN FERICIT.
MG
monagan spune:
Ce liniste aici!!!!
Ninik, ninik, ce faceti?
Bradul la mine inca mai supravietuieste, ca mata mea a luat o ...lectie si acum nu se mai atinge de el. La voi?
MG
Darria spune:
Buna dimineata
La urecheata noastra, anul acesta, nu a venit mosul cu nimic. Nu pt. ca nu a fost cuminte, chiar nu am avut ce sa-i luam. Jucarii are si le pastreza, nu le rupe. Am vrut sa-i iau o hainuta de iarna dar ce am vazut prin oras nu mi-a placut. Adevarat este ca nici nu am avut timp sa caut.
Nu se atinge de bradut pt. ca e cumintica. Anul acesta am pus bradul intr-o parte de camera(ca sa nu ne incurcam de el), e langa pat, cateva crengute sunt chiar deasupra patului. Unde doarme urechiusa? Pe pat, sub brad Stiu ca e romantica si ca-i place mirosul(vara miroase florile de afara, mai ales pe cele de la vanzatorii de flori).
Aaaaaaaaaa, avem si caciulita de mos craciun, exact ca a mosului. A confectionat-o fratele meu acum cativa ani pt. celalalt urecheat si se pastreaza. Sa va spun ca anul trecut am iesit pe strada cu urecheata purtand caciulita? Pacat ca nu avea si barba
la purtator
noi
scarmanus spune:
Va sarut fetelor cu blanosi cu tot. Sper ca petreceti sarbatori minunate alaturi de cei dragi si ca dezastrele sunt la limita normala. La noi, tocmai pentru a le preintampina, am pus bradul afara pe balcon, am tras firele pentru instalatie in casa numai. Am lipit fulgi enormi de nea de partea cealalta a geamului, evident. Matele mele is destul de calme, se suie pe fotoliu sa se uite la beculete seara si din cand in cand mai adie cu laba pe geam, doar doar o pica odata fulgu' ala de nea, ca prea iti vine chefu sa-l scameni oleaca . Da' si cand scapa afara pe balcon se scutura bradutu' din toti rarunchii.
Craciunul asta am fost 5, doi uamini si 3 pisici, pe al treilea ne straduim din rasputeri sa-l facem bine, e un pisoi de-ti vine sa-l inghiti cu totul, asa de frumos e, are eterna diaree, miauna de mi-a facut capu' cat o bahnita in Ajun, dar fiindca e bolnav saracu'. A avut viermi, l-am tratat, are diaree, cum ziceam, asta nu trece, are si un puric-doi si mai are cred si o infectie la ureche, ca se scarpina si miauna jalnic cand o face. Azi e in toane mai bune, mai putin mieunat (uite ca mi s-a implinit dorinta de Craciun ). Asteptam sa deschida nenea doctoru' sa ne ducem sa-l intrebam ce-i e facut. Vin si pozele, sa vedeti ce minunatie de pisoi.
Pusiche tuturor,
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty