Prietenii omului (17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Am trecut doar sa va salut, adica sa va salutam,eu si Viky
La noi parca vine primavara, asa frumos e afara, dar degeaba ca matza mea tot nu vrea sa iasa afara din casa.
tuturor.

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

LA MULTI ANI! de Sf. Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Fetelor,

m-am intors din RO. Am ajuns aseara, si am imbratisat matzele care m-au miorlait de mama- mama, dar Mishu a dormit cu mine, imbratisati si Sasha nu prea departe, dar cu mine in pat!!!
Pisicile mele au supravietuit o luna fara noi, si numa cu mama care a venit in fiecare zi sa le hraneasca si sa curete cutia cu surprize.
Oreo a stat la soacra-mea unde si-a facut de cap (amandoi), dar nu e gras si obez cum m-am gandit ca o sa se faca.

Sa va povestesc aventuri din RO.

Am dus o matza de pe strada din Buc - la veterinar ca miorlaise sub geamul meu toata noaptea, si dimineata statea cu urechea insangerata langa trotoar. Am spart 3 dollari pe o vizita la Vet si 2 injectii...
In Ardeal, am dat sa pup un caine pe frunte (un terrier) care mi-a sarit cu dintii in fata. Nu am semne permanente si nici nu am turbat.
Fiul meu (10 ani) vrea sa deschida un shelter pentru animale in Bucuresti.

Va doresc la toti un An Nou plin de realizari, si numa bine!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Bine ai revenit Sanca!
E f liniste pe aici, se vede ca are seful ochii pe Ramonika.
Sper ca va sint animalutele bine, al meu calut e ok, zburda.
Salutari la toate,

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

chiar ca e seful cu okii pe mine, Himmels... a venit din vacanta cu chef de munca.
Sanca, da chiar ca ai avut ceva aventuri in Ro. bine ca esti bine

matzele mele "hiberneaza" de cand cu frigurile astea...
de fapt ultima isprava a fost chiar azi noapte, cand Bubulina mi-a adus un pui de sobolan in casa la 4 dimineata (aici distractie, nu gluma )...

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Ramonika, o singura data am alergat dupa o soparla prin casa. Nici nu vreau sa-mi imaginez cum as fi la vanatoare de sobolan . . .
Mishu dupa 2-3 nopti de dormit pasionat numa in bratele mele, s-a resemnat iara la picioare cu Sasha.
A avut si el aventuri cand am fost plecati. A venit odata soacra-mea sa le dea de mancare, si Mishu nu aparea. El cazuse dupa frigider, si a stat cateva ore bune acolo.
Odata, mama a venit sa le hraneasca, iar pisicile mele o ignorau complect, si nu veneau dupa ea in bucatarie. Cand a deschis frigiderul mama a constat ca ele fusesera deja hranite de soacra mea in ziua respectiva, de aceea nu aveau interes in artele culinare. . .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

sa revin, ca ieri eram pe fuga. deci Bubulina mea a adus ieri noapte un pui de sobolan la usa, eu stau la etajul 3. era vreo 4 dimineata eu nu ma trezisem, l-a vazut mama. si Fulgusor (copilul Bubulinei, vorba vine ca e copil, ca are 8 luni de-acuma) a sarit ca ars din pat si s-a dus la usa sa vada ce i-a adus mama lui). pana sa observe mama ce are Bubulina in gura, ea si intrase cu sobolanul pe covor in sufragerie si se jucau cu el. cand a vazut maica-mea, a luat sobolanul cu hartie igienica de coada si l-a aruncat pe casa scarilor si matzele fuga dupa el...

motanul e foarte vagabond umbla pe afara la greu dupa matze, ca astea de acasa is sterilizate toate si nu are cu cine si a lipsit si cate 2 zile de credeam ca nu am sa-l mai vad vreodata. dar n-am ce sa ii fac, pt ca deocamdata nu vreau sa-l castrez. sa vedem mai incolo, deocamdata nu imi face probleme, nu se pisa prin casa pe la colturi sa isi marcheze teritoriul, oricum si-l marcheaza cred ca la greu pe afara, daca consideram ca petrece cam 6 ore din 24 acasa, restul pe afara.
cum zicea cineva mai demult pe aici... pt matze (mai ales motani) casa e pensiune: mancare si somn, in rest distractiile pe afara...
asta e.. oricum is toti copiii mei si ii iubesc

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Psicile mele se joaca de-a fata -ascunselea.
Ieri eram in bae, Mishu ca de obicei ma miorlaie un pic, se urca pe counter si de acolo sus pe un dulap inalt, ascuns dupa o planta. Incepe sa miorlaie, eu il ignor. Sasha vine si ea in bae, si parca cauta ceva. Se uita dupa Mishu, care se oprise din miorlait. Bun, Sasha iese pe hol, se duce. Un minut mai tarziu iara miorlaie insistent, Mishu. Sasha intra alergand in bae. Se uita in cada, dupa WC. Pleaca iara, si imediat ce iese pe hol si se duce intr-un dormitor, Mishu iara incepe sa miorlaie. Sasha vine in bae a treia oara, si de data asta se uita sus, unde statea Mishu ascuns. Mishu coboara si pleaca amandoi sa faca alte tampenii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

am si eu o catelusa caniche e tare frumoasa si tare dragalasa si o rasfatata de nu va mai zic.Cind vin de la servici neaparat trebuie sa o iau in brate sa o scarpin dupa urechiuse ca altfel se tine toata casa dupa mine si ma latra si se ridica in 2 labute sa o iau in brate,pot sa va mai spun ca primul lucru cind ma bag in pat seara ma trezesc cu ea in pat in capul meu,este o cersetoare si ar minca tot timpul daca i-ai da.sa nu care cumva sa maninci ceva si ei sa nu ii dai ca e nenorocireiar ce ma amuza cel mai mult atunci cind vrea ceva ce tu maninci mai intii o apuca stranutul si daca vede ca nu o bagi in seama incepe si latra dar uneori o mai cert ca sa nu mai ceara dar cind o vezi ca se uita ca miloaga la tine nu prea rezisti sa nu ii dai

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
poze

Mergi la inceput

Teodora,

bine ai venit. Sa te adaugam pe lista. Mai scrie de canisul tau - cum o cheama, cati ani are, etc.
Si Oreo al meu cerseste, numa ca pe mine ma irita cand e milog si pus pe cerseala.

Anca

Mergi la inceput