OU 148/03.11.2005 / in MO nr 1008/14.11.2005
Raspunsuri - Pagina 8
laura radulescu spune:
Bertha, numai cotizatia la sindicat se opreste, daca vrei sa o platesti. In rest, nimic. Articolul pe care l-ai postat se refera la cu totul altceva.
laura radulescu spune:
Anma, este mai bine asa din punctul multora de vedere din cauza ca angajatorii ne privesc ca pe o povara, desi nu ne platesc din buzunarul lor. Poate ca tu iti primesti banii la timp, dar multe dintre noi avem probleme. Banii vin cand...ii au patronii sau cand vor sa ni-i dea. Daca vor veni de la directiile teritoriale speram ca vor veni la o data fixa ca si pensiile si nu va mai trebui sa dam 100 de telefoane la patroni dupa bani.
Mai intra pe forum ca noi o sa tot discutam despre acte, unde se depun si altele. Si daca afli ceva nou, spune-ne si noua.
codruta_grg spune:
Am fost si eu in 30 nov. pe la Pensii. Functionara de acolo mi-a zis ca nu mai primesc dosare decat pana 2 decembrie, dupa care se depun la Primarie. La Primarie zic ca numai in ianuarie?
Eu ar trebui sa intru din 3 nov in CIC (2 nov-ultima zi din concediu).
Nu-mi mai depun dosarul decat in ianuarie? Apoi se leaga ca am depasit cele 60 zile?!
Codruta &
Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
laura radulescu spune:
Codruta, eu nu te mai inteleg. Tu esti in post natal si urmeaza sa intri in cic. De ce vrei sa incetezi contractul de munca?
Cat despre indemnizatia cic si depusul actelor se pare ca directiile teritoriale vor achita si restantele. Banuiesc ca tu vei primi si banii pe decembrie. Vom vedea.
Francesca-Anais spune:
quote:
Originally posted by ceciliamocanu
am shi eu o intrebare: oare declaratziile pe propria raspundere (sunt vreo patru)trebuie contzinute intr-una singura sau vom scrie patru declaratzii separate, fiecare pentru fiecare subiect?
(art.8, literele: f;g;h;i)
Buna intrebare!Eu cred ca o sa le fac separat, la punctul i) se spune ca ar putea fi o adeverinta de la angajator.
Fomalhauti spune:
Guvernul a dat ordonanta de urgenta. Cine se ocupa cu stabilirea normelor de aplicare? Casa de Pensii? Ministerul Muncii? Primaria?
bertha spune:
Laura, iti multumesc mult pt raspunsul tau. Nu m-a intrebat nimeni daca sa-mi opreasca sau nu cotizatia la sindicat.
Au oprit-o si gata! ![]()
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
karin10 spune:
Laura vad ca esti foarte bine documentata, nu-mi raspunzi si mie la o intrebare: daca
meu nu are decit patru luni si eu trebuie sa merg la servici imi platesc astia si indemnizatia de 8 milioane si in plus si un stimulent de 3 milioane? Sau as vrea euuuuuu sa fie asa
varga
karin10 spune:
Mai am o nelamurire: tot pe undeva pe aici pe site am citit ca , conform contractului colectiv de munca 2005-2006 ar trebui sa primim la nastere bonus un salar de baza din partea angajatorului, eu sunt bugetara , oare exista sanse sa primesc acest salar si se poate chiar daca au trecut patru luni de cind am nascut? Oare a primit careva dintre voi acest salar?
varga
laura radulescu spune:
Karin, daca te intorci la munca primesti salariul si bonusul de 300 lei, indemnizatia de 800 lei se suspenda. Nu am auzit pe cineva sa primeasca acel salariu in plus din partea angajatorului pentru ca a nascut. Cere-l, sa vezi ce zic!