dragalasi poznasi (ian-febr 2004) 84

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Anita, sa stapiniti sanatosi casuta

Tania, ce sa zic, ai o fata sensibila si dragutza foc
induiosator cu adevarat ce face ea

pupici, o zi faina de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Tania mi-au dat lacrimile de emotie cand am citit ce ai scris.Ce frumos!Esti o norocoasa ca ai asa o fetita dulce si sensibila.
Si la noi a venit Mos Nicolae,lui Robert i-a adus un bidamen(nu stiu cum se scrie corect)si o carticica despre bunele maniere pt copii,Mariei i-a adus un casetofon de jucarie,ca tot ii place ei sa cante si sa danseze si pt tati a adus muzica buna si evident multe,multe dulciuri pt ca le plac tuturor.
Ieri am dat examen pt carnet dar din pacate nu am luat traseul asa ca cu mine mosul nu a fost prea darnic.
Va urez tuturor Sarbatori fericite!

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetelor,

cum mai stati la capitolul olita???

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

quote:
Originally posted by Emilly

Buna fetelor,

cum mai stati la capitolul olita???

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Vestea cea mare este ca imi schimb serviciul (casa inca nu avem, sper sa se termine pana in primavara si sa va astept la vara la piscina). Am trecut printr-un moment mai greu cand am anuntat ieri si inca mai sunt niste discutii nefericite despre retineri din salariu pentru cursurile pe care le-am facut, dar sper sa fie ok.

Si sper sa fi fost o decizie buna.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

La capitolul olita noi stam bine , dar e loc si de mai bine ...Vine si spune kk sau kuku tinindu-se si de locul respectiv Nu face imediat , sta 15-30 min , dar face .

Gabi

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Roxana, felicitari pentru schimbare!!! Ma bucur pentru tine, stiu ca nu erai foarte incantata de vechiul serviciu.In ce domeniu vei lucra de-acum acum? Tot asa? Succes !!!!

Noi cu olita stam prost, adica nu stam deloc pe ea. Adevarul este ca nici nu am insistat. M-a uimit Gabi cu piticul ei care sta 30 minute...nu stiu cum are rabdare, ca Albert n-ar sta mai mult de 1 minut. De fapt el nu sta mai mult de 1 minut intr-un loc, doar noaptea cand doarme si cateodata se mai uita la desene.

Ai vostri copii dau in altii? Adica Albert are un vecin mai mic ca el cu cateva luni si cand are el toane ii trage cate una peste fata,si asta se intampla destul de des.Nu stiu cum sa-l dezvat. Si la straini mai trage cate una. Daca vine cineva si il ia in brate asa dintr-o data si nu cunoaste persoana se apara si el dand palme. Nu poti sa-l furi.

Va pup.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

noi stam ! Cantam eventual, dar kk sau pishu' nici nu se pune pb....doar asa accidente. In schimb sta si cate o ora pe olita si pe reductorul de la wc. Auuuu... AM INCERCAT SA-I DAU CU PAMPERS-UL PE LA NAS SI ....MI-A VOMITAT ...m-am simtit ca o ... criminala. Gata ma las pagubasa.acum tipa si-mi spune...pace...adica : lasa-ma in pace....
Roxana,unde te duci? Nu renunti de tot daca ti-ai facut job-ul propriu (salonul)?
Andra, nu-i bai,! lasa ca data viitoare il lasi tzeapan pe nenea politaiul....Si mie mi-a fost frica tare la traseu.Am avut 2 greseli.Amandoua la parcarea cu spatele din lateral. Una daca.....
Emilly,Anca,Dalia

Poze noiembrie!!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Roxi felicitari ptr schimbare!!!!!!
Tania esti o norocoasa ca ai asa o dulcica de fetita.

Monica ne luam de mana cu voi nici noi nu stam deloc pe olita.......si cu plesnitu sa stii ca si Rachella mai face deastea dar numai daka sunt mai mici ca ea......noi nu ne mai ducem la gradi si nu stiu acum daka ar mai plesni bebelasi, da vedem noi la vara

Casa nui chiar asa de mica o saptamana mi-a luat sa faca curat impreuna cu soacramea, ca femeile care trebuia sa vina m-au amanat cu inca o sapt asa ca ne-am apucat noi de ea..... da as fi vrut si eu una cu gradina mare mare si piscinasi ma oftic ca diferenta nu era asa de mare doar 30 de mii de euro dar nu am stiut....... Ce nu-mi place e constructia salonului e un pic ciudat cel putin ptr mine.....astia au o manie sa faca 2 saloane cica unu elegant si unu modern o idiotienie iar eu am spus de la inceput ca nu vreau.....da nu ma auzit nimeni......in fine am spart peretii si am facut un salon mare dar e lung si nu lat cum as fi vrut eu.......una peste alta sunt multumita asa cum a iesit.

Cica e decembrie si la noi sunt 25 de grade azi a fost super cald ca am iesit in papuci si maneca scurta......moama si ce ma oftic ca vreau zapadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............nici macar la munte nu a nins deloc deloc
Deja in magazine toate hainele de iarna sunt la reducere 50%

Anita
si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Multumesc tuturor. Este o schimbare de loc doar, nu de domeniu. Voi lucra in acelasi domeniu, insa nu in firma de consultanta ci in industrie.

Cat despre olita, nu ca stam prost, stam foarte prost. Este numai obiect de joaca si de pus papusile sa faca pishu. Cam atat. In rest daca ii scot pampersul face pur si simplu pe jos. Mai asteptam!

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput