dragalasi poznasi (ian-febr 2004) 84
Raspunsuri - Pagina 8
buli spune:
Monica, nu se vad pozele noi
noi n-am pregatit inca nimic pentru mos nicolae, poate se intilneste tati diseara cu el![]()
oricum va fi ceva simbolic.
editez ca sa zic ca le-am vazut, dar pe linkul de la semnatura.
Albert e un scumpel. Ovi mereu zice ca seamana cu Matei.
firutza spune:
Buna! Adormisem cu Edi dar m-am trezit sa pun cadourile de la Mos in ghetute.Inainte de culcare am spalat cu Edi ghetutele,le-am facut cu crema si i-am tot spus ca le asezam la usa pt.ca in seara asta vine pe la noi un Mos care aduce "bunuri".Sunt tare curioasa daca maine se duce la ele.I-am luat o masina (cu baterii ,bineinteles),o carte cu si despre catei,dulciuri.Desigur Mosu a vazut ca si mami si tati si-au spalat frumos "ghetutele"!![]()
La multi ani copii frumosi!Sa ne traiti si sa aveti multe bucurii!!!Mosu' sa va gaseasca sanatosi si vorbareti!
Asa-i ca incepe sa ne viziteze spiritul Craciunului?!
Va pupam, si sa va aduca Primul Mos de iarna tot ce va doriti!!!
Dalia &Edi
Roxana_G spune:
de Sf Niculae
Sa fiti sanatosi si sa gasiti cadouri multe in ghetute.
Cred ca deja le-ati gasit. Alex nu s-a aruncat pe ele asa cum ma asteptam, desi asezase meticulos ghetele aseara. Mititica, e cam bolnavioara. A racit iar si in plus s-a ales cu o enteroviroza de la mine.
In rest eu sunt ok, am momentan niste griji despre care va voi vorbi mai incolo sau poate maine. Oricum nu va speriati ca e de bine - adica asa sper sa fie. Sa nu care cumva sa va imaginati ca e BB (ca asa a facut saraca mama cand m-a vazut asa misterioasa) ca nu este!
Rox si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
buli spune:

avem ceva sarbatoriti azi? io m-am uitat in lista dar n-am vazut. oricum, La multi ani, de mos Nicolae, ca poate aveti pe-acasa!!
la noi astia mari a venit cu ceva dulciuri si la Mati cu un catel de plus. asa mult i-a placut ca l-a bagat in gasca jucariilor de pozne.
eu dulciuri de la magazin in continuare nu-i dau. o fi bine, o fi rau, parca nu-mi vine inca sa-l bag pe cioco si altele. noi cu suc de fructe si fructe la greu si dulciuri de casa. atit.
Rox, hai vino cu vestea buna. o fi in legatura cu casuta voastra? eu numai asta am in cap
azi am fost cu Mati la mine la birou, de la 1 ian incep serviciul, si ce sa va zic, flacaul a avut ambitia sa merga in blugi trei sferturi. asa ca am iesit cu strumpi, pantaloni de apa-adinca si cizmulite. era ca moyanul incaltat. poate de aia om fi primit si invitatii la carnaval 
in rest foarte cuminte, ascultator si politicos de mi-a crescut inima cit o varza

ane2 spune:

de Sf Nicolae

Emily si noi suntem cu suzeta ...pe a noastra o cheama Vivi...nici eu nu io mai dau ziua, dar noaptea nu poate sa doarma fara ea...eu am observat ca deja dinti din fata sau deplasat un pic
si vreau neeapart sa io scot dar nu stiu cum......eu desi am supt degetu pana la 7 ani nu ama vut nici o problema cu dinti chiar am o dantura super.
Dalia eu am scapato pe Rachella de bronsita cu seu de oaie, am unso in fiecare seara timp de o saptamana, miroase ingrozitor de urat da da rezultate super ...eu i-am am intrupt toate antbioticele si siropurile.Si nu-ti mai zic ca am stat o sapt in spital si iau administrat antibotic intra venos infectie nu mai avea dar tusea tot ramasese, asa ca am trecut pe leacuri babesti si a mers.
Si noi ne-am spalat ghetutele aseara ...de dim cum sa trezit direct la ele sa dus....eu iam luat o papusa barbi ca ea e diperata dupa barbi si calutu magic.
De craciun habar nu am ce sa-i mai iau...
Noi inca nu ne-am mutat...abia ieri am dat comanda de perdele si ma luat plansu 1500 d euro si sa nu va imaginati ca mi-am luat cine stie ce perdele dar am 15 geamuri
Casa nu e foarte mare am 3 dormitoare sus si salonu si bucataria jo plus inca o bucutarie mai mica.
Am avut mare noroc cu soacramea ma scutit de o groaza de bani mi-a dat farfurii, linguri, furculite, oale, de toate....eu doar mi-am utilat bucataria mi-am luat caneapea tv si atat![]()
dormitoru nostru e golllllllll si nici nu am acum bani sa-l iau asa ca mi-am luat o saltea
, fata are patutu ei iar bona are si ea pat.
Sper pana de craciun sa ne mutam ca vreau sa fac craciunu in casa noua![]()
Gata fug.......va pup si sa aveti o seara super
Anita si Rachella -17.o1.2004
Emilly spune:
...ce frumos povestesti tu Ane...ma apuca melancolia...verisoara nostra si-a luat luna trecuta o casa de m-a terminat...vreu si eu!!!
sper cam in 2 ani sa avem si noi o casuta frumosa...
sa aveti o seara frumoasa!!
Emilly cu gaza ei
dadi_t spune:
LA MULTI ANI,CELOR CE POARTA SFANTUL NUME DE NICOLAE SI NICULINA!
Si la noi a venit mos Nicolae, dar la noi e mosul mic, cel cu dulciuri. Asa e regula. In schimb si mami a avut parte de o surpriza...nepretuita. Anduta a stat inchisa 2 ore in camera ei si a confectionat din carpe si vata, un ursulet cu urechi, manute si picioare din bomboane, imbracat cu o vestuta plina de bomboane. S-a chinuit si a cusut totul cu manuta ei, si nasturasi, tot. Nu stiu daca va imaginati. Cand o sa vina Costin cu aparatul o sa fac o poza ca sa va dati seama. Mi-au dat lacrimile. Este asa... atenta si ....nu stiu cum sa spun... sensibila la dorintele celorlalti....si acum imi vine sa plang de duiosie. Face niste gesturi pt. varsta ei... neasteptate.Iubita mamei, iubita!
BIBI IN SCHIMB A CHITAIT TOATA ZIUA CU ,,, MOSHUUU ROSHUUUU""!
ANITA, SA STAPANITI SANATOSI CASUTA, CXARE NU-I CHIAR ASA MICA CUM CREZI....ASA O VISEZ SI EU PE A NOASTRA....DAR CINE STIE IN CE VIATA....AM GLUMIT!
Poze octombrie!!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+
Bianca (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
Emilly spune:
Tania
intr-adevar dulce tare Anduta....e sensibila asa cum bine zici.Sa-ti traiasca fetele si sa te bucuri de ele!!!si cu tati alaturi.
Si Biluta a ta zice Mosuuu...Ilinca nu zice, dar nici nu am stat de ea sa-i zic ce si cum, stie in franceza fata mea ca deh mai mult timp petrece acolo acum decit acasa cu mami ei...dar las ca de Mos Craciun stam noi la povesti ca fetele![]()
pupicei fetele si nani bun!!
Emilly cu gaza ei
firutza spune:
La multi ani tuturor celor ce poarta numele sfantului Nicolae!
Edi a fost mai incantat de baterii decat de masina,spune ca venit Mosuu',...intr-un magazin l-a vazut pe Craciun(manechin),fugea cat-colo de frica,:"A pica,a pica,ae baba mae!"(ii era frica de barba alba)dar si cand am vrut sa plecam, nu se mai dadea dus din magazin,se tot uita la Mos...!!!
Astazi am fost si pe la finicu',pe drum l-am carat pe Edi in brate...drept recompensa m-a pupat tot drumul.Daca ii spuneam "gata mami ,nu ne mai pupam,"mai rau...ma tinea de gat si da-i la pupicuri
....Va dati seama ca nici n-am simtit cat e de greu,nici nu stiu cand am ajuns la fina!

![]()
Somnic dulcic...Dalia&Edi
firutza spune:
Tania,ce copii draguti avem!
Cred ca Anda a fost tare multumita de reactia ta.Felicitari fetei!
Anita ,sa stapaniti sanatosi si fericiti casuta voastra care chiar nu mi se pare mica!
Emilly,multa rabdare,casa voastra va asteapta!Si oricum casa e acolo unde sunteti voi !....eee si iata-ma pe post de inteleptul satului....mai bine fug la somn!