dragalasi poznasi (ian-febr 2004) 84
Raspunsuri - Pagina 7
Emilly spune:
quote:
Originally posted by magda30
Emilly, nici a mea nu doarme fara suzeta, noi ii zicem "tzitzi". Sunt totusi multumita ca nu o mai cere in timpul zilei. I-am luat una de latex acum, cu gandul ca nu o va suporta. Pentru ca pe cele de silicon le-a ros si mi-era teama sa nu le roada complet si sa se inece in somn cu bucata respectiva. Nu am pretentii prea mari de la ea pentru ca si eu am dormit cu suzeta pana la aproape 4 ani!!!!
Magda si Miruna (31.01.2004)
Magda, numai noi om fi utilizatoare inraite de suzi, tzitzi din trupa??Eu sper in juma de an sa scapam de ea ca deja e fata mare dar ma gindeasc apoi sa nu suga degetul ca mama-sa pina pe la 7 ani
Emilly cu gaza ei
buli spune:
Un american si un român cultivau rosii pe 2 terenuri vecine. O planta de pe terenul românului creste aplecata catre al americanului, asa ca o rosie atârna chiar deasupra terenului americanului.
Americanul o culege. Incep sa se certe, fiecare zice ca rosia e a lui.
Ajung la urmatoarea solutie: sa inceapa sa-si traga suturi in ... si cine nu mai rezista pierde.
Se duce românul in casa, ia cea mai grea pereche de ghete si ii trage un sut americanului. Ala racneste si se zvircoleste vreo 30 min.
Dupa ce isi revine, zice "acum e rândul meu". La care românul "pastreaza tu rosia !"
Emilly, Matei isi suge degetul cu spor. 
asa ca zi merci de suzeta.
oricum cica pina pe la 2-3 ani e in regula (si cu una, si cu alta)
firutza spune:
Multumim mult pentru urari!Edi a invatat sa cante "la multi ani'si acum ne terorizeaza,sa dam si noroc!Mare baiat!a primit o casuta in care intra cu cat de multe jucarii...e foarte incantat,deocamdata!Sta acolo si scrie,se joaca,nu credeam sa-i atraga atentia asa de mult casuta!Ce-i drept ca parca si eu m-as pune un pic acolo,cateodata.... S-a pricopsit si cu un prost obicei:musca!Cum nu-i da un copil ce vrea el, cum il composteaza.Nu prea stiu cum sa-l dezvat,l-a muscat pe finicu'pana i-a dat sangele!
Cum scapam???
Emilly,eu i-am taiat suzeta,i-am spus ca s-a stricat,i-am dat-o asa o zi., doua,pana a renuntat singur;spunea tuturor ca" s-a ticat";am zis sa incerc la fel si cu bubuiul(biberonul)pt.ca a invatat sa bea din canuta,dar il mai cere peste zi !Va uram si voua succes!
Vic,tocmai vorbeam cu sotul meu sa incercam si cu faimosul colacel ,poate i se pare mai tentant!Felicitari lui Sebi!Asa da baiat hotarat!
va dorim somn usor!
Dalia &Edi
Emilly spune:
quote:
Originally posted by firutza
Emilly,eu i-am taiat suzeta,i-am spus ca s-a stricat,i-am dat-o asa o zi., doua,pana a renuntat singur;spunea tuturor ca" s-a ticat";am zis sa incerc la fel si cu bubuiul(biberonul)pt.ca a invatat sa bea din canuta,dar il mai cere peste zi !Va uram si voua succes!
Dalia, buna ideie, o sa o tin minte.Acum nu are tendinta sa-si suga degetelul?si daca nu, cit timp a trecut de cind s-a stricat suzi?
Eu am supt degetul mult timp, mi s-a deformat dantura, a trebuit sa port aparat dentar si asa am tinut-o pina prin clasa a 6-a.Asa ca, precum bine zice Anca, zic mercic ca o prefera pe suzi si nu degetelul.
we frumos fetelor!!!
Emilly cu gaza ei
DARAEL spune:
Cred ca ar trebui sa ma puneti si pe mine in lista celor care sug cate ceva..... in cazul meu, o bere
din cand in cand – cam rar trebuie sa recunosc
!
Va doresc tuturor un sfarsit de saptamana minunat
!
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
firutza spune:
Darael,
de la mine pentru atunci cand esti liber!

Emilly,n-a fost deloc tentat de degete,poate pentru ca avea biberonul.Totusi nu-l cerea,nu era asa de dependent de bibe(nu este),cum era de suzi,,,ma exasperase...poate de-aia am si reactionat asa!Cat despre vremea cand am
cu suzi...sa tot fie 4-5 luni( de cand nu o mai avem).
anda141 spune:
Buna dimineata!!!
In fuga intru. Am fost de dimineata cu Albert la Romar si i-am recoltat analize! Vineri le luam. A fost cuminte, a plans un pic si gata.
Am pus poze noi!!!!
Aici : http://community.webshots.com/album/509845807nuwwaXSa vedeti ce baiat mare are mama!!! ![]()
Va pup!!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
magda30 spune:
In primul rand va doresc o saptamana usoara si sa va aduca Mosu Niculae cat mai multe cadouri.
Fituza si eu i-am taiat suzeta, i-am zis ca a mancat-o pisica. Radeam de ea ca incerca saraca sa o bage in guritza asa taiata... iti dai seama ca nu avea sanse de reusita!!! insa o noapte intreaga a plans dupa tzitzi si am zis ... tata, nu e cazul acu sa o dezvatam ca mergem chiauni la serviciu... am lasat-o pentru concediu. Sa speram ca vom avea scces!
Va pupam si va dorim o zi buna!
Andra28 spune:
Buna ziua dragelor!
Ce ati pregatit voi micutilor pentru Mos Nicolae?
Alexandru al meu a fost plecat 4 zile la tara cu ai mei si spre surprinderea mea , a intrebat o data de mami si de tati, i-au spus ca sunt plecati la servici si a inteles copilul si nu a mai intrebat. Si noi ne faceam probleme ca o sa planga, mai ales seara la culcare, tinand cont de faptul ca nu a mai fost plecat fara noi.
Normal ca s-a bucurat cand ne-a vazut si a stat cu ochii pe noi ca nu cumva sa mai disparem, insa ma bucur ca a rezistat fara noi ca astfel ne mai facem rost de putin timp si pentru noi doi.
In cateva zile si-a dat drumul la gurita foarte mult si acum spune de toate, le mai stalceste, dar spune tot.
Haideti, va astept cu idei ptr Mos Nicolae!!!
Pupici,
Andra, mami de Alexandru (1an si 10 luni)
anda141 spune:
Eu nu am pregatit nimic pentru Mos Nicolae, deocamdata, oricum nu tin foarte mult la asta, chiar ieri i-am cumparat jucarii noi lui Albert , oricum el nu stie cine e Mosul. Maine dimineata merg sa mai fac niste cumparaturi pentru el.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

, noi ii zicem "tzitzi". Sunt totusi multumita ca nu o mai cere in timpul zilei. I-am luat una de latex acum, cu gandul ca nu o va suporta. Pentru ca pe cele de silicon le-a ros si mi-era teama sa nu le roada complet si sa se inece in somn cu bucata respectiva. Nu am pretentii prea mari de la ea pentru ca si eu am dormit cu suzeta pana la aproape 4 ani!!!!