dragalasi poznasi (ian-febr 2004) 84
Raspunsuri - Pagina 6
firutza spune:
La multi ,multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!Sa fiti frumosi si sanatosi !
Noi ne-am pregatit de "chef",asteptam musafirii!
I-am luat o tablita pt.scris si un telefon fix de jucarie si e taaaare incantat,telefonul face ca toate animalele si ne mai ocupa din timp,
Va pupam si va uram o seara buna!
Dalia&Edi _astazi-Andrei!![]()

Roxana_G spune:
tuturor sarbatoritilor 
Sa ne traiti si sa fiti sanatosi si norocosi!
Rox si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
dadi_t spune:
La multi ani, Edi(Andrei), Andrei-Sebi(Mav), Andrei(Imelda), Andreea(Cristiana-Negrila)si Andrei(Andruska). Sa traiti cu numele, sa fiti sanatosi si tot binele din lume sa va insoteasca pasii in viata!
La multi ani mamicilor, Andra si Andruska!
Anca, scump tare Matei!
Bianca mea repeta numai cuvintele...frivole , cu gura plina....suna altfel , mai nou....sa vedeti ce <imputzita> ii iese din gura....sa mori nu alta!
Poze octombrie!!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+
Bianca (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
mav spune:
Buna dimineatza! Multumim pt urari si adaugam si noi cateva, pt Andreeutze si Andreeutzi (chiar daca petrecerile au fost ieri):
La multi ani: Andreea (dady68), Edi(Andrei), Andrei-Albastrel (Imelda), Andreea(Cristiana-Negrila) si Andrei(Andruska).
Sa traiti cu numele, sa fiti norocosi si sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii in viata!
Eu sunt f aglomerata la munca si intru mai greu pe aici... Sper sa ma mai primiti si pe mine, din cand in cand....
Vestea cea mare: Sebi poarta chilotei (pt ca asa vrea el
chiar a si dormit fara sa mai faca pisu pe el, nu ca n-am mai avea si mici... accidente!!!)!
Anca, felicitari pt apartament! Tare istet si haios este Matei!
Firutza,
sunteti pe drumul cel bun: daca lui Edi nu-i place sa stea "murdar" si cere sa fie spalat
! Ati incercat cu capac reductor? La noi are mare succes!
Scuze, mai din urma... nu mi-a permis timpul sa citesc....
Va pupam si va uram o zi frumoasa!

Vic &
Sebi (04.02.2004)
magda30 spune:
Salutari fetelor!
In primul rand LA MULTI ANI tuturor care si-au sarbatorit onomastica ieri! Si scuze de intarziere.
Apoi LA MULTI ANI TUTUROR ROMANILOR!!! Sa fim sanatosi si sa avem parte numai de bine!

Nu am mai apucat sa intru sa va citesc... scuze... dar la serviciu am fost super ocupata iar acasa am o mica geloasa care cum ma asez in fata calculatorului cum trage de mine.
Felicitari Vic pentru Sebi! Ce mai ai baiat mare!!! Si pe maimutza mea o las in chilotei... si mai avem si noi accidente. Si o apuca cateodata urlatul ca nu vrea sa-i mai pun pamersi... Insa totusi nu evolueaza cum asi vrea eu!!! KK nu face, insa pishu scapa un pic pe ea si apoi cere la oala!
Si normal ca tre sa-i schimb lucrurile!!! Dar speram ca suntem pe drumul cel bun!
Altceva ce sa va mai zicem despre noi... E o dulcica (na fiecare isi lauda puiul) si o zuzica, si eu zic ca evolueaza foarte bine.
Cam atat despre noi
Pupici si o zi cat mai frumoasa,
Emilly spune:
Buna fetelor,
ce copilasi avansati pe aici...bravo lor!!
Eu am alta nedumerire pe ziua de azi...ce ne facem fetelor cu suzetele????fiica-mea fara suzi nu face nani!!!cind si cum scapam de suzi??
zi frumoasa!!
Emilly cu gaza ei
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by Emilly
Eu am alta nedumerire pe ziua de azi...ce ne facem fetelor cu suzetele????fiica-mea fara suzi nu face nani!!!cind si cum scapam de suzi??
Chiar daca suna ciudat, trebuie sa te bucuri de aceasta perioada cand doreste sa adoarma doar cu suzi..... iti dai seama ca maine, poimaine nu o sa vrea sa se culce fara prietenul ei
Hmmmmm..... nu-i asa ca v-a fost dor de mine
Inainte de a pleca, vreau sa va spun simplu:
LA MULTI ANI, baieti si fete, ingerasi sau oameni mari.....
Sa fiti iubiti
!Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
magda30 spune:
Emilly, nici a mea nu doarme fara suzeta
, noi ii zicem "tzitzi". Sunt totusi multumita ca nu o mai cere in timpul zilei. I-am luat una de latex acum, cu gandul ca nu o va suporta. Pentru ca pe cele de silicon le-a ros si mi-era teama sa nu le roada complet si sa se inece in somn cu bucata respectiva. Nu am pretentii prea mari de la ea pentru ca si eu am dormit cu suzeta pana la aproape 4 ani!!!!![]()
Darael, bine-nteles ca ne-a fost dor de tine!! Te asteptam mai des pe aici!!
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by magda30
Darael, bine-nteles ca ne-a fost dor de tine!! Te asteptam mai des pe aici!!
Cine poate rezista unei asemenea invitatii
?Oricum, sa stiti ca eu am tropait
destul de des aici, dar, cum sunt timid
de felul meu, nu am avut curajul sa postez ceva......Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
Emilly spune:
quote:
Originally posted by DARAELquote:
Originally posted by Emilly
Chiar daca suna ciudat, trebuie sa te bucuri de aceasta perioada cand doreste sa adoarma doar cu suzi..... iti dai seama ca maine, poimaine nu o sa vrea sa se culce fara prietenul ei?
Emilly cu gaza ei