dragalasi poznasi (ian-febr 2004) 84

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

La multi ani Gabi!Petrecere frumoasa!
Edi e mai bine,nu mai tuseste decat rar,dr. a zis ca-i bronsita,nu i-a trecut doar cu ospa si ne-a recomandat unul mai puternic,Zinnat+Ketof(sirop)...Ne-am conformat si acum e mult mai bine.maine planuim sa mergem iar pe la tara,pacat ca nu-l pot tine pe afara!
...stiti ce vorbaret e puiul meu?!Mor de dragul lui,il vad pe zi ce trece mai comunicativ,mai omulet!!!Asta seara vine si-mi spune:"mamiii,aduca tati alta puteteti,Edi papa tot,tot!"Si intr-adevar ii terminase pe cei din punga.,pufuletii...Asa ce scalceste cuvintele...si ce greu imi vine sa nu repet dupa el,sa nu invat eu limba lui...dar ma abtin, stiu ca nu-i bine.Cand sunt insa doar cu tati ii mai cer uneori sa "diga mina"-aprinda lumina,sa-mi dea"balata"-telecomanda ori putina "acatala"-ciocolata si altele,...pronunta foarte multe si corect,il laud peste tot!
...despre olita ?!?Inca o refuza,nu-l stresez.Acum a inceput sa vina sa-mi spuna:"mami,kk!"inainte de ...il duc la olita ,o admira dar refuza sa se aseze,eu ii explic una-alta dar nu-l pun cu forta :Cand va hotari el ca-i momentul se va aseza,sunt convinsa!Asa cum vine acum si-mi spune:"mami ,gata!pala ,Edi pute!"
Toate cele bune!Pe mai tarziu!-sper ca nu v-am "parfumat"neplacut dimineata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetele,

Gabi

Anca sa o stapiniti sanatosi!scumpa mai esti la vorba...vii cu mesaje scurte si nu dai mai multe detalii si ne lasi in ceata

Ane si io abia astept sa scrii mai des si mai mult si spor la cumparaturi!

Si daca e rost de laudat puii ia sa o fac si eu ca nu am mai laudat-o demult pe gaza mea.Azi am aflat si noi ca gaza mea e deja bilingva, intelege in romaneste si franceza unde sunt ochii, gura, etc.si imi arata, tati a zis ca e timpul sa bagam si engleza, glumea normal.Oricum acasa la tv, avem doar engleza, la gradi franceza iar mami si tati vorbesc acasa doar romaneste.E nebunie cu limbile astea...
Cu olita si noi am facut ceva progrese, cere singura uneori si si face sper sa o tina tot asa.

Sanatate la toata lumea si we frumos!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani Gabi!
Anca si Anita sa fie intr-un ceas bun si sa va bucurati de casutele voastre!
Din pacate noi nu avem nici un fel de progrese cu olita.Maria parca e muscata de sarpe cand incerc sa o pun la oala,asa ca suntem in continuare mari consumatori de pampers.Mai nou noaptea se trezeste si are activitati diverse asa ca eu apuc sa mai dorm ziua cand are mama grija de ea.Altfel sunt sanatosi amandoi si foarte energici,asa ca ma lupt cu tineretea zi de zi.
Multa sanatate puilor bolnavi si insanatosire grabnica.

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

asaaaa

sa incepem de luni

pentru ca ne-am luat apartament.
nn-am luat nici unul din cele 2 de care v-am intrebat. ne hotarisem in final pt. cel mai nou, dar s-a dovedit ca proprietarii ori nu erau hotariti sa-l vinda, ori nu aveau actele in regula pentru ca au tras mult de timp.
pina la urma am luat unul decomandat, in bloc nout, la et. 7/10, zona bunisoara. e de departe cel mai fain pe care l-am vazut si pe care ni l-am fi putut permite. asa ca pina la urma tot raul spre bine.

pt. ca simbata a fost ziua lui Ovi.

asa ca a fost un we destul de bun

va dorim o saptamina minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Anca, felicitari pentru apartament!!!! Sa-l stapaniti sanatosi !!!! Si LA MULTI ANI LUI OVI!!!!

Azi am luat trimitere sa-i mai fac lui Albert niste analize, tb. sa ma duc maine, dar am uitat sa-i cumpar recipiente pentru urocultura.
Vreau sa i le repet, ptr. ca data trecuta iesise lipsa de fier, si acum sa vedem cum mai stam.
Va pupam!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Anca sar,mana de cinste!

Sa-ti traiasca sotul!!! si sa stapiniti sanatosi apartamentul!!! pe cind va mutati la casa noua?

Tania ce-ti mai fac printesele?soacra a trecut cu bine peste operatie?mama ta cum mai e?

nani bun la toata lumea!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

va pupam si noi si va uram somn usor!Acum la somnic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Emilly, mercic de intrebare!Pai soacra-mea nu avea nevoie de operatie, pana la urma. Asa ca am scapat. Mama si ea e ceva mai bine.Mi-e frica sa spun ca e f. bine. Mai asteptam sa vedem cum evolueaza. Cancerul e o boala parsiva....Iar motatele mele sunt bine. Andreea abia asteapta ziua de maine p-t. party =ul cu colegii la scoala. Bibica e pe zice trece mai vorbareata, vioaie(chiar prea mult) si a inceput sa fie si cam obraznica...tipa daca nu-i convine ceva.....asta si de alint, ca doar a avut 2 bunici cu ea.
Si ca o ultima veste....de la 1 ianuarie incep si eu serviciul. Sunt un pic stresata, ca nu mai am aceleasi conditii de la plecare. Tb sa fac rost de un birou si nu stiu cum va fii. De Bibi, se pare ca vor avea grija cele doua bunici care vor sta cu mine.....cam greu , dar pana se intremeaza mama mea, o tinem si pe soacra=mea la noi. Sper sa nu avem show mare cu socru meu. Cam atat!Am de pus cateva poze, dar nu am timp acum....
Pupici tuturor!

Poze octombrie!!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

La multi ani, Andreilor si Andreelor!!

sa fiti sanatosi, voiosi si cuminti cu totii

Tania, ai mare curaj sau mare rabdare sa stai cu soacrele amindoua. bravo tie

ultima gaselnita a lui Matei.
pune jucariile sa faca ceea ce el n-are voie: sa umble cu bricheta, sa butoneze calculatorul, sa umble la prize etc. de asemenea, cind se satura, imi arata sa le dau lor sa manince. are 2 preferate mai nou si astea sint bagate mereu la inaintare cind e rostul de pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

quote:
Originally posted by buli

[ultima gaselnita a lui Matei.
pune jucariile sa faca ceea ce el n-are voie: sa umble cu bricheta, sa butoneze calculatorul, sa umble la prize etc. de asemenea, cind se satura, imi arata sa le dau lor sa manince. are 2 preferate mai nou si astea sint bagate mereu la inaintare cind e rostul de pozne

Sunt minunati copiii astia!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput