dragalasi poznasi (ian-febr 2004) 84
Raspunsuri - Pagina 10
Roxana_G spune:
In alta ordine de idei am zi execrabila:
- sunt niste discutii legate de plecarea mea de la serviciu si trebuie sa platesc o suma exorbitanta ptr cursurile la care am fost;
- azi e ziua sotului meu, insa sunt foarte suparata pe el pentru ce a facut si trebuie sa ma abtin si sa nu stric ziua. Insa ma doare pur si simplu sufletul;
- Alex e bolnavioara, nu se mai termina enterocolita luata de la mine. Aseara a murdarit toata casa, si credeam ca ii trecuse.
Rox si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
Andra28 spune:
Rox, sa-ti traiasca sotul, sa fie sanatos si sa nu te mai supere!!!!
Noi cu olita stam prooooooost de toooot!!!! Numai daca pronunt cuvantul "olita" incepe sa scanceasca de zici ca vede lupul. In vara chiar m-am ocupat de el si facea kk in fiecare zi la olita, dar a facut o enterocolita si de atunci....nexam olita!!!
Alexandru mai cauta si acum in ghetute sa vada daca n-a mai primit ceva de la "Mos Nicolae. De fiecare data cand se trezeste cauta in ghetute. Chiar si dupa somnul de peste zi!!! Dupa ce constata ca nu e nimic acolo ne arata masinutele pe care le-a primit.
Pupici,
Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
dadi_t spune:
Roxana, sa-ti traiasca sotul, sa fie sanatos si sa dea D-zeu sa-i dea multa minte....
Sa stii ca la mine singura arma vis-a vis de el(sotul) este indiferenta....e singurul lucru care-i atrage atentie...in rest pot sa plang , sa ma lamentez, sa urlu...nici nu ma baga in seama.
Daca a gresit...mult...chiar si azi tratteaza-l cu indiferenta,....sigur nu va uita!
Andra, dragalas Alexandru.....bine ca aprins ideea....
Anita si zici sca va pregatiti de ...plaja???![]()
Poze noiembrie!!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+
Bianca (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
buli spune:
aaaaa ...

imi vine sa ma impusc
ma hirjoneam cu Mati acu vreo ora si ne-am ciocnit dinti in dinti. si un dintisor de-al lui s-a ciobit 

dadi_t spune:
Of, Anca... l-a durut tare???....Lasa ca pana se insoara mai schimba un rand de dinti....![]()
Poze noiembrie!!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+
Bianca (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
buli spune:
Tania, pe el nu l-a durut deloc.
s-a hlizit.
pe mine inca ma doare dintele si mi-am spart si buza![]()
da's obisnuita ca mereu din hirjonelile astea eu ies sifonata. numai acuma cind l-am vazut asa mi s-a facut rau.
merem la stomatolog cind s-o trezi si va zic
ramonaa spune:
Nici Robert nu foloseste olita. Accidental. A avut cateva tentative dar nu-l mai intereseaza. Nici nu o baga in seama. Nu mai spune caca inainte, daca il intrebi daca a facut ceva spune foarte convins- nu- desi lasa o dara...
I-am cumparat si reductor pt. wc dar deocamdata nimic. Mai insistam. Incetul cu incetul invata el, doar nu o sa insoare pe olita.![]()
Acum este fascinat de badul, badul si mina (lumina) de la brad. Cand mergem in oras la bradul din centrul orasului abia il pot aduce inapoi acasa. Noaptea pe cer e nuna (luna). Are destule cuvinte in vocabular si mai leaga cate doua, ne explica si repeta tot mai multe. Stie cum fac o multime de animale si recunoaste destule dintr-un atlas cu animale. Ii place muzica foarte mult.
Sunt foarte multumita ca nu e pretentios la mancare. Mananca de toate si mananca singurel de multe ori. La ciorbita il mai ajut pentru ca da pe el dar felul doi il mananca el. Cu lapticul nu stiu ce sa spun pentru ca il vrea numai cu cao (nesquic). Altfel nu il bea.
Sa-l mai laud?![]()
In vizite e ascultator, cu copii se impaca destul de bine. E ok.
Acum ce sa spun? Au crescut toti copilasii si incepem sa ne minunam de ce fac. Totul e nou pentru noi si fiecare copil e cel mai cel.
Urmaresc zilnic relatarile voastre despre voinicii vostri si ma bucur pentru evolutiile lor. Sa va traiasca copiii!
http://community.webshots.com/user/ramonaa200
Ramonaa si Robert (15.01.2004)
buli spune:
am vorbit acu la cabinet si m-a programat tocmai pentru 16 decembrie 
e singura doctoritza de copii din cite stiu eu
intre timp m-am mai calmat, am mai citit pe aici ca s-a mai intimplat.
si daca tot m-am calmat am mai pus si eu niste pozici pozici
edit la edit:
Roxana, felicitari pentru job
sa-ti traiasca sotiorul
. de suparare nu stiu ce sa-ti zic, cum sa faci, sigur stii tu mai bine![]()
io la al meu daca nu-i fac tort e mama pedepsei ![]()

anda141 spune:
Mamaaaa...ce baiat frumos e Matei!!!! Si smekeros
Si ce par mare are!!! Da bretonul e super!! ![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
Emilly spune:
Anca gazul tau e chiar mare, ce inaltime are?am sensatia ca Ilinca e o pitica fata de Matei. si ce de par areeee!!! Am vazut ca poarta lantic de aur
nu si-l smulge?
Daca erai in Montreal primeai programare in 16 ianuarie asa ca se poate si mai rau.Eu zic ca nu e nimic grav, vorba Taniei, mai schimba un rind
dar astept cu interes sa ne spui ce a zis dr.
Noi parca ne-am mai imprietenit cu olita, sa nu o deochi!!face dimineata la prima ora si apoi la gradi o mai pune dupa somnicul de prinz si uneori face, o mai pun si eu seara dar cam degeaba.Cica undeva pe la 2 anisori si citeva luni, 2-3, cer ei sa faca la olita.Eu abia astept sa vad si minunea asta ca s-o intimpla si apoi o veni altele si tot asa.
Roxana felicitari pentru schimbare!!cite sute de euro te-au pus sa platesti?sper ca nu mii... si la multi ani sotului!!
sa-ti traiasca si sa fie sanatos!! Sanatate multa lui Alex!!
Ane pune poze cu casuta!!!!plizzzz, sa ma imbolnavesc si eu un pic![]()
Ramonaa scump rau puiul tau si asa e fiecare pui e cel mai cel pentru mami lui
nani bun!!!
Emilly cu gaza ei