dragalasi poznasi (ian-febr 2004) 84
Raspunsuri - Pagina 11
dadi_t spune:

Veste mareeeeeee!:
Draga noastra Tatiana a nascut azi-dimineata-doi flacai frumosi si sanatosi!
Daniel Cornel-2,2kg la ora 6:10 si Eduard Mihai cu 2,4kg la 6:30.
Nasterea a fost naturala si Tatiana se simte bine. A fost putin mai greu la Eduard pt. ca a avut pozitionare pelviana, dar in final totul a decurs bine.
Tatiana, sa-ti traiasca comorile, sa fie sanatosi si voi parintii sa va bucurati de cei 3 ingerasi frumosi pe care ii aveti!
Poze noiembrie!!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+
Bianca (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
buli spune:
Tatiana, felicitari, sa fiti sanatosi cu totii si fericiti!!!
iar baietii sa aiba o viata buna si frumoasa

Emilly, da e naltut Matei, nu stiu cit are ca nu l-am mai masurat de mult. si are vreo 14 kile cred.
lantuc nu poarta mereu, l-a purtat numai atunci ca i l-au dat bunicii de ziua lui. n-a tras deloc de el, dar de a doua zi nici nu i l-am mai pus.
ralualexandrei spune:
Tatiana sa-ti traiasca comorile si sa fiti sanatosi!
Daniel si Eduard bine ati venit pe lume,sa fiti fericiti si sa aveti o viata frumoasa!
Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3
otilica spune:
Tatiana sa-ti traiasca micutii!!!!!!!!!!!
Si eu sunt insarcinata in 21 de saptamani si ma gandesc cu emotie la momentul nasterii si mai ales la cum o sa ma pot imparti intre Robert si BB.
Va salut fetelor. Nu am scris cam de multisor, v-am mai urmarit din umbra dar la scris am fost lenesa.
Voi recupera.
Otilia
21 sapt si Robert (24.12.2003)
ad_risnov spune:

FELICITARI TATIANA!!!!!!!!!! ESTI NEMAIPOMENITA: AI NASCUT NATURAL DOUA MINUNI
! SA FII SANATOASA SI SA-TI TRAIASCA TOTI TREI COPILASII!!!
DANIEL CORNEL SI EDUARD MIHAI BINE ATI VENIT PE LUME!!! SA FITI SANATOSI SI NOROCOSI!!!
CE VESTE! CE VESTE!!!
MA BUCUR ENORM PENTRU VOI!!!
DARAEL spune:
SPECIAL DELIVERY FOR TATIANA:
Bine ati venit, ingerasilor DANIEL CORNEL
SI EDUARD MIHAI
!
Fie ca Viata sa va fie Lunga si Binecuvantata cu tot ce este mai bun si mai frumos pe Lume: cu Lumina, Iubire, Pace si Armonie, cu Sanatate, Fericire si multe, multe Bucurii......
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
Emilly spune:

Tatianaaaaa, Sa-ti traiasca minunile!!!sa fiti cu totii sanatosi si fericiti!!

Doamne fetelor, cum trece timpul...
Otilica sa dai mai des pe la noi.Ce o sa aveti fetita sau baietel? fetele care fac copilasii asa apropiati de virsta, sunteti nemaipomenite
sa fiti sanatoase si pruncii la fel!!!
...ce-o mai face Saphir???
Emilly cu gaza ei
Ontica Camelia spune:
Buna, buna!
Ne primiti si pe noi in "gasca"
voastra? Din cate vad am nimerit intr-o perioada de sarbatoare, felicitari sarbatoritilor si viata frumoasa noilor nascuti
Daniel Cornel +
Eduard Mihai si multa sanatate lor si proaspetei mamici.
Alexandra Elena esta d-ra pe care am nascut-o normal pe 27.feb.2004, dimensiunile au fost: greutatea- 3200g, lungimea-51 cm, Apgar 8. A fost un travaliu lung dar rezultatul a fost pe masura.
poze cu noi
Camelia & Alexandra Elena
(27 feb 2004)
dadi_t spune:
Camelia, bine ai venit! Ma bucur ca ai raspuns invitatiei! O sa-ti fie un picutz greu la inceput pana te vei familiariza cu noi ! Dar dupa aceea sa vezi de gasca... tare suntem!
O sa rugam fetele care vor incepe un capitol nou sa va treaca pe lista si pe voi.
pupici scumpici!
Poze noiembrie!!

Tania cu Anduta(14 sept'96)+
Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by Ontica Camelia
Buna, buna!
Ne primiti si pe noi in "gasca" voastra ?
Camelia & Alexandra, welcome
!Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT