dragalasi poznasi (ian-febr 2004) 84

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Veste mareeeeeee!:

Draga noastra Tatiana a nascut azi-dimineata-doi flacai frumosi si sanatosi!

Daniel Cornel-2,2kg la ora 6:10 si Eduard Mihai cu 2,4kg la 6:30.
Nasterea a fost naturala si Tatiana se simte bine. A fost putin mai greu la Eduard pt. ca a avut pozitionare pelviana, dar in final totul a decurs bine.
Tatiana, sa-ti traiasca comorile, sa fie sanatosi si voi parintii sa va bucurati de cei 3 ingerasi frumosi pe care ii aveti!

Poze noiembrie!!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Tatiana, felicitari, sa fiti sanatosi cu totii si fericiti!!!
iar baietii sa aiba o viata buna si frumoasa

Emilly, da e naltut Matei, nu stiu cit are ca nu l-am mai masurat de mult. si are vreo 14 kile cred.
lantuc nu poarta mereu, l-a purtat numai atunci ca i l-au dat bunicii de ziua lui. n-a tras deloc de el, dar de a doua zi nici nu i l-am mai pus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Tatiana sa-ti traiasca comorile si sa fiti sanatosi!
Daniel si Eduard bine ati venit pe lume,sa fiti fericiti si sa aveti o viata frumoasa!

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica spune:

Tatiana sa-ti traiasca micutii!!!!!!!!!!!

Si eu sunt insarcinata in 21 de saptamani si ma gandesc cu emotie la momentul nasterii si mai ales la cum o sa ma pot imparti intre Robert si BB.

Va salut fetelor. Nu am scris cam de multisor, v-am mai urmarit din umbra dar la scris am fost lenesa.

Voi recupera.

Otilia 21 sapt si Robert (24.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

FELICITARI TATIANA!!!!!!!!!! ESTI NEMAIPOMENITA: AI NASCUT NATURAL DOUA MINUNI! SA FII SANATOASA SI SA-TI TRAIASCA TOTI TREI COPILASII!!!

DANIEL CORNEL SI EDUARD MIHAI BINE ATI VENIT PE LUME!!! SA FITI SANATOSI SI NOROCOSI!!!

CE VESTE! CE VESTE!!!
MA BUCUR ENORM PENTRU VOI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

SPECIAL DELIVERY FOR TATIANA:
Bine ati venit, ingerasilor DANIEL CORNEL SI EDUARD MIHAI !

Fie ca Viata sa va fie Lunga si Binecuvantata cu tot ce este mai bun si mai frumos pe Lume: cu Lumina, Iubire, Pace si Armonie, cu Sanatate, Fericire si multe, multe Bucurii......

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Tatianaaaaa, Sa-ti traiasca minunile!!!sa fiti cu totii sanatosi si fericiti!! Doamne fetelor, cum trece timpul...

Otilica sa dai mai des pe la noi.Ce o sa aveti fetita sau baietel? fetele care fac copilasii asa apropiati de virsta, sunteti nemaipomenite sa fiti sanatoase si pruncii la fel!!!

...ce-o mai face Saphir???

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna, buna!
Ne primiti si pe noi in "gasca" voastra? Din cate vad am nimerit intr-o perioada de sarbatoare, felicitari sarbatoritilor si viata frumoasa noilor nascuti Daniel Cornel + Eduard Mihai si multa sanatate lor si proaspetei mamici.
Alexandra Elena esta d-ra pe care am nascut-o normal pe 27.feb.2004, dimensiunile au fost: greutatea- 3200g, lungimea-51 cm, Apgar 8. A fost un travaliu lung dar rezultatul a fost pe masura.

poze cu noi

Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Camelia, bine ai venit! Ma bucur ca ai raspuns invitatiei! O sa-ti fie un picutz greu la inceput pana te vei familiariza cu noi ! Dar dupa aceea sa vezi de gasca... tare suntem!
O sa rugam fetele care vor incepe un capitol nou sa va treaca pe lista si pe voi.
pupici scumpici!

Poze noiembrie!!

Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by Ontica Camelia

Buna, buna!
Ne primiti si pe noi in "gasca" voastra ?

Camelia & Alexandra, welcome !

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput