dragalasi poznasi (ian-febr 2004) 84

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Tatiana, felicitari!!! Sa-ti traiasca cele 3 comori!!!! Si refacere rapida dupa nastere!!!!

Camelia, bine ai venit!

Ane, sa stapaniti casuta sanatosi!

Otilica, sarcina usoara!!!! Peste o saptamana, Robert va implini 2 anisori!!!! Cum veti sarbatori?

Se pare ca Sebi al meu este primul pusti din gasca, ce face kk si pisu numai la wc (nu mai folosim deloc olita)!!!! Deja plecam si in oras numai cu chilotei, mai punem pampers doar la nani, desi de multe ori se trezeste si ne striga sa-l ducem la baie sa faca pisu! A vazut cupilu' ca mami si tati "executa manavrele de pisu" si cum plecam cu masina.... incepe concertul... PISUUUU!!! Trage tati masina pe dreapta, ne dam toti jos, desfacem 3 randuri de haine (evident, exagerez!) si baietelul face "pisu iaba (iarba)"! Urmeaza laudele de rigoare, mai mergem 5 minute si iar striga cineva: PISUUUU!!!! ......Si tot asa......

Voi va plangeti din pricina suzetelor.... eu ma plang din pricina... biberoanelor... Copilul meu ar sta cu tetina de la "bibe" in gurita toata ziua! Daca incerc sa-i iau biberonul, urla ca vrea "apa"... Daca incerc sa-i dau apa cu canuta, urla ca vrea bibe si tooooot asa.... Voi cum stati in privinta BIBEROANELOR???

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

FELICITARI FELICITARI FELICITARI TATIANA!!! SA-TI TRAIASCA BAIETII, SA CREASCA MARI SI SANATOSI! REFACRE RAPIDA PTR TINE SI MULTA PUTERE SA-I CRESTI PE CEI 3 PUI!!! Ce repede a trecut timpul! Inca o data Felicitari!

Otilica, ce ma bucur ca ai dat un semn de viata si inca ce vesti ne dai... Bravo, felicitari!!! si . Eu ca de obicei nu am cuvinte de lauda ptr cele care se incumeta deja sa mai faca un bebe!!! Cum merge sarcina? Cum te simti? Robert ce face?

Cosmin a avut si el rosu in gat dar i-a trecut. Insa a trebuit sa ia antibiotic. Bine ca de data asta a papat. Simtomele au fost altele fatza data trecuta.
Cu olitza suntem si noi zero. Sta 2-3 minute pe ea dar nu face nimic sau rar un pipi din intamplare... suntem campioni la cumaprat pampersi! E adevarat ca nu am insistat f mult cu olitza dar zilnic il pun macar o data si ii explic... Nu spune decat cand face kk dar numai dupa ce face, de pipi nici nu-i pasa, zice pipi cand e dezbarcat si imi arata ca putza face pipi
Cu vorbitul am mai avansat ceva dar nu mare lucru, spune doar cuvinte formate din doua silabe, unele f corect pronuntate altele mai pocite...

Roxana, felicitari ptr schimbarea locului de munca, poate cu banii se va rezolva rezonabil si ,,la multi ani sotului tau''!

Anca si Ane feliciatri ptr mutarea in casa noua!

Camelia bine ai venit si astepatam sa scri cat mai multe despre voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica spune:

Buna fetelor!

Bine v-am regasit pe toate.

Ce mari au crescut puiutii nostri!!!!!!!!!!!!!

Peste cateva zile noi sarbatorim (pt Robert) 2 anisori. Inca nu ne-am hotarat cum anume vom sarbatori, dar va vom tine la curent.

Despre mine pot sa va zic ca suport destul de bine sarcina. Este destul de diferita de prima sarcina. Cu nervii stau mai prost, iar cu timpul nu va mai spun....

Cand Robert avea 1 an si 5 luni am inceput serviciul, iar sotul a intrat in concediu de ingrijirea copilului. Dupa 2 luni deja eram insarcinata ...

De 1 luna Robert merge la cresa. Deocamdata doar 4 ore, dar in curand vom incerca si somnicul de dupa-amiaza acolo, pt ca in curand tati incepe serviciul. Robert s-a acomodat destul de repede (in 2 sapt) cu cresa, mananca foarte bine, se joaca, dar dimineata la despartire mai stoarce cateva lacrimi, insa nu e tragedie mare.

Despre suzeta, pot sa va spun ca Robert a renuntat la ea deodata, fara ca macar sa incerc eu ceva. Chiar i-o ofeream seara la culcare si el o refuza. Nu stiu de ce a renuntat. La sticluta nu vreau sa renuntam deocamdata. Am auzit de la mamici mai experimentate ca odata cu renuntarea la sticla scade si cantitatea de lapte pe care o beau bb-i. Nu bem cu sticla decat laptele de seara si dimineata.

Cu olita nu stam f bine, dar nici nu ne plangem. Dimineata sta pe ea si face kk si pipi, apoi la cresa il mai pun ei pe olita dar nu stiu daca mai face ceva. Acasa dupa-amiaza nu il mai stresez decat daca cere el, si se mai intampla sa ceara.

Nu vorbim inca in propozitii, dar stie foarte multe cuvinte, unele in romaneste, altele in maghiara. De cand merge la cresa, vocabularul lui s-a imbogatit mult in ambele limbi.

Legat de cresa, nu stiu daca mai merge vreun poznas din gasca, dar eu nu regret deloc ca l-am dus. Inca nu s-a imbolnavit, si daca avem noroc si nu se imbolnaveste prea des, prefer varianta asta decat o bona (nu din punct de vedere financiar).

Am avut si noi probleme, chiar inainte de a merge la cresa (acum vreo 2 luni), am observat ca are cearcane si nu dormea noaptea. I-am facut analize si au iesit viermisori (Trichiura Trichiuris). Am facut tratament cu Zentel si ulei de dovleac, acum analizele sunt bune, cu somnul stam bine, dar cearcane inca mai are. Ii dau si fier si sper sa-i dispara. Ce stiti voi despre cearcane? Ne puteti ajuta cu sfaturi?

Dupa o absenta asa de lunga, acum v-am asaltat cu de toate. Dar nu va suparati, nu-i asa?

Otilia 21 sapt si Robert (24.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by otilica
Dupa o absenta asa de lunga, acum v-am asaltat cu de toate. Dar nu va suparati, nu-i asa?

Ba daaaaaa..... ne-am suparat ca nu ne-ai spus mai multe...... si nici nu ai precizat daca primim tort si ceai de fructe de padure peste doua saptamani.......

Succes la pregatiri !

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna, buna! Multumim pentru primirea calduroasa .
Dra noastra se chinuie sa ne incante cu diverse "discutii", unele inteligibile, altele nu, este ff interesant cand uita ca trebuie sa pricepem si noi ce vrea ea sa zica si se necajeste ca o punem sa repete pe "limba" noastra .
[quote]Originally posted by mav
Se pare ca Sebi al meu este primul pusti din gasca, ce face kk si pisu numai la wc (nu mai folosim deloc olita)!!!! Deja plecam si in oras numai cu chilotei, mai punem pampers doar la nani, desi de multe ori se trezeste si ne striga sa-l ducem la baie sa faca pisu! A vazut cupilu' ca mami si tati "executa manavrele de pisu" si cum plecam cu masina.... incepe concertul... PISUUUU!!! Trage tati masina pe dreapta, ne dam toti jos, desfacem 3 randuri de haine (evident, exagerez!) si baietelul face "pisu iaba (iarba)"! Urmeaza laudele de rigoare, mai mergem 5 minute si iar striga cineva: PISUUUU!!!! ......Si tot asa......

Voi va plangeti din pricina suzetelor.... eu ma plang din pricina... biberoanelor... Copilul meu ar sta cu tetina de la "bibe" in gurita toata ziua! Daca incerc sa-i iau biberonul, urla ca vrea "apa"... Daca incerc sa-i dau apa cu canuta, urla ca vrea bibe si tooooot asa.... Voi cum stati in privinta BIBEROANELOR???
[quote]
Noi am scapat de pampers din vara, acum a inceput sa aiba reflexul de a nu face pisu in somn si ne trezeste, noaptea este suuuper ca o apuca joaca, sta pe wc de placere si nu vrea sa o dau jos striga de o aud toti vecinii "las-o mama!!!". Accidente in chilotei au fost destule la inceput acum au scazut. Duminica am fost in Oraselul copiilor si pe drum a inceput sa strige in autobuz "pipi mama" si mama "mai tine-te putin", copilul repeta "ma tin, ma tin putin" cum am coborat am intrat la o benzinarie la wc si s-a "golit copilul ".
De biberon ne chinuim si noi scapam, il folosim numai la baut lapte dimineata si seara.
Acum copilul incearca sa ne cante o tentativa/adaptare a la Alex a lui "Mos Craciun cu plete dalbe" , ce a iesit este de-a dreptul hilar

poze cu noi

Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Anca, am vazut pozele cu Mati si chair ca nu l-am mai recunoscut, e tare dulce si e mortal cu bretonul lui si cum au zis si fetele pare tare inalt.

Camelia, Alex dupa ce ca e asa fata desteapta mai e super de frumoasa... Cosmin al meu a stat cu ochii lipiti de monitor sa vada pe bebe si imi dadea indicatii ce poze sa deschid. Poate a luat exemplu de stat pe WC... Aveti o papasa de fata!

Otilica Astepatm poze cu Robert si cu mami cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna seara si de la noi.

In primul rand felicitari Tatiana, sa iti traiasca puiutii si sa fie sanatosi si norocosi!

Anca, ptr Matei.

Bine ai venit Camelia!

De la noi vestile sunt cam asa:
- Am terminat un weekend de chefuit pentru sotul meu, de maine iar la serviciu
- Alex e mai bine, vineri am fost de urgenta cu ea la medic insa doar o enterocolita si inca una mai usoara. Deja e mai bine, dar mai chiuleste si maine de la gradi ca sa incercam sa mai tinem o zi de regim
- La serviciu s-a rezolvat amiabil, voi plati o suma chiar mica si nu a fost nevoie de scandal (intr-adevar initial fusese vorba de mii!)

Va pupic. O saptamana usoara.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna seara si de la noi,

Roxana ma bucur ca totul s-a sfirsit cu bine la tine la munci.Sanatate maxima lui Alex in continuare!!

Otilia pentru fier ai recomandare de la medic?e anemic gazutul vostru mic?
Despre cearcane eu nu stiu nimic, poate te pot ajuta fetele.

Camelia mai ce fata precoce aveti!!! auzi sa zica pipi si sa mai si tina?ce metoda ai aplicat pentru a se obisnui cu olita?si de la cite luni ai pus-o pe olita? Felicitari micutei!!

Noi folosim bibele doar la lapticul de dimineata si nu mi-am propus sa scapam de el, deocamdata eu zic ca nu-i graba, asa mai ca ardelenii noi

nani bun in continuare!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Tatiana felicitari! Bine ati venit pe lume Daniel si Eduard!
Bine ai venit printre noi Camelia.Asteptam noutati despre voi.
Felicitari ceor doi temerari care nu mai folosesc pampers. Robert al meu mai are mult pana la asa performante

http://community.webshots.com/user/ramonaa200

Ramonaa si Robert (15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna fetele!!!
Bine ai venit,Camelia!!
Dupa cum v-am spus , i-am facut analize lui Albert. Sunt f. bune, fierul s-a reglat, numai ca polimorfonuclearele au iesit cam mari, ceeace indica o toxina in sange, cf. spueselor dr. de la viermisori. Desi coprocultaura a iesit negativa. Drept urmare ne-a dat binecunoscutul Zentel.Asa ca o sa i-l dau, poate de aici i se trage nemancarea ( sper si eu sa se rezolve ca ma dispera) Ar manca numai dulciuri, si asta am citit ca tot viermisorii cer. Of...una peste alta am inteles ca trebuie sa luam si noi tratamnetul, nu? A fost sotul meu cu anlizele la medic si nu stiu daca i-a spus lucrul asta, insa eu asa stiam. Voi cum stiti si noi ce sa luam? Tot Zentel?

S-a mai comnfruntat cineva cu problema asta? Parca Ioana si Roxana, voi ce le-ati dat, cum ati scapat? Si ce sa facem sa nu mai reapara? Grea problema. Nu avem caini, pisici sau alte nebunii...in fine.
Ma intorc la treaba, va pup.
Daca stiti sa-mi ziceti cate ceva, vreo parere....mi-ar fi de folos. Va pup!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput