dragalasi poznasi (ian-febr 2004) 84
Raspunsuri - Pagina 13
buli spune:
o saptamina buna va dorim
Monica, sa va faceti bine repede
Camelia, bine ai venit 
Otilica, sarcina usoara.
felicitari cupilutzilor harnicutzi la olita si parintilor rabdatori. la noi nici o nadejde pina n-o sa se prinda singur Matei despre ce e vorba ![]()
in rest nu prea multe noutati, decit ca puiul a mincat fasole batuta cu usturoi cu linguroiul de lemn direct din oala. moamaaa, si ce ia- mai placut 

Andra28 spune:
Dragelor, copilul meu a cersit bani in piata!!!! Cum? O sa va povestesc de indata.....
Se duce mama la o taraba sa cumpere fasole. Copilu'...statea in carucior si privea curios baba vanzatoare. Vine o doamna, intreaba ceva si scoate portofelul. Copilul: "baaani, baaani" si intinde manuta. Mama nu-l baga in seama, plateste fasolea si da sa plece. Doamna cu pricina o opreste si spune: " Doamna, sa nu va speriati ca are in manuta o moneda de 5000, ca mi-a placut tare mult cum a cerut!!!! No coment!!!!
Pupici,
Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
Helen spune:
Monica, si noi ne-am confruntat cu problema viermisorilor si supiciunea pana dinainete de 1 an, aveam si Zentelul cumparat dar am asteptat ca proasta comfirmari si tot n-am avut, pana ce se umplea de alergie si se cacarea de 5-7 ori/zi... si asta luni la rand. Mie mi-a parut f rau ca nu i-am dat tratamentul atunci demult ci abia acum vre-o 3 luni, cand oricum tot nu aveam confirmare prin analize, decat euzinofilele mari. Zentelul l-a tolerat f bine iar apoi nu a mai avut nici o problema.
Din cate stiu eu, Ioana le-a dat tratament naturist... dar cred ca nu aveau simptomatologie urata... asa mai merge un tratament pe termen mai lung. Eu insa nu mai puteam astepta...
buli spune:
ce dragutz e Cosminelu'
da, chiar asa, Helen, bine c-ati mai aparut si voi pe-aici
Andra, stai linistita.
Matei cerseste orice. si ca sa fie sigur ca primeste ma duce de mina si-mi arata. uneori imi merge sa-l pacalesc, alte ori mai degraba ii pacaleste el pe oameni.
aaaa ... sa va mai zic ccc ca a primit bani pe strada de mai multe ori, fara sa ceara, asa numai de simpatie? 50-100.000 
ori mere, portocale, iar la piata morcovi, o ceapa ... Ovi zice de el ca-i soi producator ![]()
editez ca sa spun ca Mati a zis ca vrea poze noi cu Rachella
DARAEL spune:
Mie nimeni nu-mi da bani pe strada
....... oare pentru ca ma vede lumea mic si urat
? Si io’ vreeeeeeeau....... 
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
Ontica Camelia spune:
quote:
Originally posted by Emilly
Camelia mai ce fata precoce aveti!!!auzi sa zica pipi si sa mai si tina?ce metoda ai aplicat pentru a se obisnui cu olita?si de la cite luni ai pus-o pe olita? Felicitari micutei!!
Am inceput actiunea "olita" prin iunie anul acesta, din acel moment in casa a stat numai in chilotei. S-a udat de nenumarate ori, peste chilotei ii puneam pantalonas subtire cu manseta la baza pt a putea prinde kk cand era cazul, si a fost de nenumarate ori. La inceput i-am verificat "orarul de productie", apoi am incercat sa o pun la oala cam la orele respective. La inceput nu voia sa stea nici in ruptul capului pe olita, dar a venit in vizita la noi o nepotica mai mare cu 9 luni decat Alex si pot spune ca a "furat" patentul de la ea
Cand nu statea ii dadeam ceva care ii distragea atentia: carti de colorat, culori etc. In timp s-a obisnuit si a inceput sa ceara singura. Pt afara am renuntat la pampers prin august, cerea sau o puneam eu si uda buruienile, avem la mine geanta cu schimburi: chiloti, pantaloni, servetele care mi-au folosit de nenumarate ori. La somn mai folosim pamper cu toate ca se trezeste noaptea si cere, dar cum cu somnul nu te pui... Accidente au fost si recent, se ia cu joaca si uita se spuna sau se scapa putin pana o asez pe wc.
Am inceput actiune vara fiindca o putem tine chiloteii uzi pe ea ca sa invete ce diferenta este intre ud si uscat.
A fost dificil dar a dat rezultate.
Hai ca m-am intins destul. O saptamana usora.
poze cu noi

Camelia & Alexandra Elena
(27 feb 2004)
otilica spune:
Monica sa stii ca viermisorii ies destul de greu la analize. Noi am facut tratament cu Zentel, doza unica, dar depinde de dr. Unii iti fac o schema in functie de kg copilului, si imparte doza pe mai multe zile. Garantat pofta de mancare revine in forta dupa ce scapati de ei. La noi asa a fost. Dupa tratamentul cu Zentel noi am facut si un tratament naturist pt viemisori, care reface si ficatul: 10 zile ulei de dovleac (2 capsule pe zi) 5 zile pauza si din nou 10 zile cu ulei de dovleac. Mult sanatate si rabdare!
Emily, pt fier nu am recomandare speciala de la medic. Am intrebat-o pe dr. si mi-a zis ca pot sa-i dau cate 20 pic de FerrumHausman, avand in vedere ca dupa viemisori organismul sta cam prost la capitolul acesta. Nu cred sa- faca rau. Nu l-am mai dus la analize, dar in curand o sa-l duc.
Darael
, multumesc. Bineinteles ca toata lumea e invitata la party!!!!
Otilia
21 sapt si Robert (24.
Andra28 spune:
Noi am fost cam maraiti aseara ptr ca tati a avut treaba si a venit noaptea tarziu cand Alexandru deja dormea.
Seara se tot juca si din cand isi mai aducea aminte ca lipseste tati si incepea sa jeleasca de mi-era o mila.... S-a obisnuit sa fim amandoi seara cu el, sa ne jucam impreuna si tare i-a mai simtit lipsa!
Fetele, voi ce faceti de sarbatori? Plecati undeva? Cu sau fara pitici?
Noi facem Craciunul acasa cu finii pe care i-am cununat in iulie a. c. si de revelion plecam la munte cu pitic cu tot.
Pupicei,
Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
Roxana_G spune:
Andra stai linistita, Alex scoate banii din genti si mi-i aduce mie. ii ia de la tati, de la maia si de la cine mai prinde. Iar cand am fost la medic fugise din sala si cand a fost intrebata unde se duce a zis "aduce bani a mami". Asa ca...![]()
Rox si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]

auzi sa zica pipi si sa mai si tina?ce metoda ai aplicat pentru a se obisnui cu olita?si de la cite luni ai pus-o pe olita? Felicitari micutei!!