dragalasi poznasi (ian-febr 2004) 84
Raspunsuri - Pagina 14
anda141 spune:
Si Albert scoate banii din genti si mi-ai aduce mie.Tine cu mami, baiatul, foarte strangator.![]()
Noi vrem sa mergem la munte de revelion, dar nu am gasit inca cazare, ca ne-am trezit cam tarziu. Mai cautam. De Craciun cred ca vom merge sigur la Poiana Brasov. Cu Albert cu tot, bineinteles.![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
magda30 spune:
TATIANA FELICITARI SI REFACERE USOARA. EDUARD SI CORNEL SA FITI SANATOSI SI SA AVETI PARTE DE O VIATA FRUMOASA!
Nu am mai apucat sa intru sa va citesc nici sa va scriu, asa ca scuzati lipsa mea.
Pitica mea e un picutz racita. Tuseste si ii curge nasucul si atat.
Cu oala suntem ca si pana acum. Parca ceva mai bine. Aseara alergam dupa ea prin casa sa-i pun pampersii pe ea pentru culcare si ea striga in gura mare "fara fara".
Lapticul de seara si l-a eliminat, asa ca mai bea doar dimineata 250 ml. Apa bea din canita si biberon. Aseara experimenta ceva nou: turna apa din biberon in canita si o bea de acolo
.
In rest toate bune si frumoase!
Va pupam si va dorim o zi buna tuturor si multa sanatate!
gabiarama spune:
Felicitari, Tatiana ! Sa fie sanatosi micutii si crestere usoara !
Off, Mihnea face avansuri la olita , dar cu vorbitul vad ca stagneaza . In plus , de cind a venit pe lume fratiorul nu mai vrea sa mearga pe jos cind iesim afara .Intinde imediat bratele si il apuca jalea daca nu ii facem pe plac .
Gabi
Poze
ane2 spune:
Tatiana, Felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa-ti traiasca baietii, Sa fie snatosi si Norocosi!!!!!!!!!!!
Anca
poze sper sa pun in curand.....m-am uitat pe toate pozele vostre Doamne cat au crescut.......cand ai vad in poze imi dau sema cum a trecut timpul asta.........
Eu sunt suparata ca am platit jumate din bani ptr canapea si nu mai am sa dau si cealalta jumatate

canapeau a venit si eu nu o pot ridica

si morrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr .............abia in 2 luni cred ca pot sa platesc si cealalta jumatate........of nu stiu ce naiba o sa pun in salon..........
La capitolu olita noi stam mai prost ca voi.......Rachella a aruncato pe balon si acolo a ramas .......e adevarat ca nici eu nu am insistat deloc, am zis so mai las un pic.....
Cu banii si fata mea e la fel doar ca ia nu ia orice doar daca sunt 5 lire, daca ai dau o lira nici nu se uita la ea......iar cand ne ducem in luna park ma jupoie de bani, vine la mine sa-i dau fise, imi zice in greaca si cand vede ca nu o bag in seama imi zice in romana "mama banii" e o smecherita.......acum 3 zile mi-a spus ptr prima oara in romana " mama te iubescu" am plans o ora
......acum spune la toata lumea "te iubescu" si toti se uita crucisi la ea ![]()
Eu nu stiou ce sa mai fac cu ciocalata........de cand se trezeste vrea "locola" ai dau cate un pic da lesina de plans ca ia o vrea pe toata.........seara nu-i dau niciodata si-mi lesina de plans ca stie unde e locola si-mi arata cu degetu, iam schimbat locu si tot degeaba........
Astazi am primit pachet de la prietena mea, carnaciori oltenesti, costita moama abia astept sa pap.
Anita si Rachella -17.o1.2004
buli spune:
Ane, sa ne luam cam de mina, ca si noua ne-au mai ramas tare putini bani dupa ce am cumparat apartamentul, abia il renovam un pic, probabil canapeaua va mai astepta ![]()
sa-mi zici si mie ce pui in salon, poate ma inspir![]()

anda141 spune:
Buna fetelor!!!
Fetele cu casele...ce n-as da si eu sa am casa mea si sa dorm chiar si pe jos...asa ca e bine ca e casa, mobila se ia mult mai usor in timp.![]()
I-ma dat lui Albert Zentel 5 ml azi si ii mai dau si maine 5 ml...si atat. Dupa aia merg pe Helmiflore. Maine ma duc sa-i iau si rezultatul la proba a doua de copro, sa vedem daca ii iese ceva acum, si mai las inca una. Singura mea mare dorinta in privinta lui este sa fie sanatos si sa manance. Asta ma omoara, ca nu mananca si le mancare gatita. In rest e un super copil.
Am mari sperante in siropul asta ca va rezolva problema si va manca, daca e vreuna si nu e doar mofturos si seamana cu ta-so. Ca sotul meu e taaare mofturos....si Albert ar manca numai ce mananca el. Om vedea, daca nu se rezolva ramane sa ma impac cu ideea ca asa e el.
Am vrut sa mergem la munte de revelion, dar nu mai agsim locuri,. e ocupat peste tot, noi ne-am gandit tarziu.... asa ca eu cred ca vom ramane in Buucresti, mergem la petrecerea organizata de firma la hotel. Asta este, as fi vrut sa mergeme la munte, am nevoie de o iesire , dar poate mergem sau de craciun.
Se vede ca doarme Albert si eu astept sa se trezeasca sa plecam in oras, de-aia tot scriu pe aici...![]()
Va pup, o seara frumoasa!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
ramonaa spune:
Si eu oftez dupa o casa! Cine stie poate in viata asta voi reusi sa am si eu una.
Robert de vreo trei zile mananca foarte putin. Ii mai iese un rand de maselute si cred ca il deranjeaza tare.
Sta cu degetelele in gura, roade jucariile si m-a pus sa-i fac masaj la gingii. E si un pic nervos si morocanos. Scapam noi si de asta!
Cum va descurcati cu treaba?
Ce cadouri luati piticilor de Craciun? Eu am gasit cadoul perfect, cred : un casetofon de plastic pentru copii cu microfon. Robert va fi incantat de el. Va putea sa asculte singur muzica si ne va inregistra pe caseta.
Atat deocamdata. Va doresc o zi usoara!
http://community.webshots.com/user/ramonaa200
Ramonaa si Robert (15.01.2004)
Crisnemes spune:
Buna ziua si de la mine!
Nu ne-am mai auzit de mult pentru ca am indraznit sa-mi bag mesterii in casa. Pentru o treaba care dura o sapt jumate m-au tinut o luna. Mi-am pus parchet laminat cu clic si am izolat 2 pereti, am dat si o groaza de bani.Am stat la soacra mea si recunosc ca nu a fost rau.
Felicitari TATIANA- sa traiasca DANIEL SI EDUARD si sa creasca mari cat de repede , sa-ti aduca multa fericire si sa fiti toti sanatosi.
Dragos e un pic racit acum - tuseste si ii curge nasul si ii ies si doi canini si cred ca combinatia asta nu e buna ca are noaptea temperatura destul de mare. Azi mergem la medic sa-l vada.
In rest vorbeste absolut orice il spune pe "r" foarte accentuat si ne distram de el. Mai pune cate odata "a" in fata cuvintelor care incep cu o consoana dar nu e o regula .A invatat si o colinda dar nu o spune decand cand are chef.
Pe olita stam mult si bine dar de facut facem tot in scutec. Intr-o zi am avut performanta de a facut cacala WC.
Cred ca Mos Craciun o sa-i aduca la Dragos o masuta cu scaunel pe care se poate monta LEGO , sper sa o mai gasesc ca de vazut am vzut-o.
O zi frumoasa plina de bucurii si copii voiosi si sanatosi
Cristina si
Dragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes
buli spune:
Un om de afaceri intra intr-o noapte intr-un bar, merge la tejghea si
comanda o bere.
- Cat costa?
- Nimic domnule, e din partea casei.
- Serios?
- Da, domnule. Uitati aici si un sandvich tot din partea casei.
- Nu pot sa cred asa ceva... atunci am sa cumpar macar un pachet de
tigari!
- Nu trebuie domnule, va dau eu un cartus... din partea casei...
- Domnule, eu asa ceva nu am intalnit de cand sunt! Ce mod e asta de a
face afaceri? Din ce castigati voi? Unde este seful tau vreau sa il
cunosc personal!
- Momentan este sus intr-o camera, cu nevasta mea.
- Dar ce face cu nevasta dumitale?
- Cam acelasi lucru ce fac eu acum cu afacerea lui.
Se duce Ion Tiriac la o galerie de arta din Londra. Ii place un tablou
si vrea sa-l cumpere. Il intreaba pe vanzator cat costa.
V: 200.000 $
IT: .... bine, dar e prea scump!
V: Dar pentru dumneavoastra, ca este o onoare sa va avem in magazin, o
sa vi-l las la 150.000. Flatat, Tiriac isi zise in gandul lui: ce bine ca sunt cunoscut.
IT: Trimite-mi-l la hotel.
V: Sigur. Pe ce nume?
dadi_t spune:
mi-ai adus zambetul...Anca
Sunt tare suparata...
D-zeu ne da cate o palma sa ne amintim ce este cu adevarat important-sanatatea si viata noastra...inainte de orice!
Ieri seara am avut accident cu masina. Circulam pe bd. lapusneanu( un bd f, aglomerat in C-ata) si era un trafic ingrozitor.Nu stiu cum am avut curajul sa merg pe bd. cand de regula il evit.Aproape de Casa de cultura(pt cine cunoaste) am intrat in coliziune cu un Ford Focus. Dupa ce mi-am revenit din soc, n-am putut sa-mi amintesc ce s-a intamplat si m-am lasat la mana celor din Focus.La un moment dat un martor a venit la mine si mi-a spus ca Focusul a iesit dintr-o parcare laterala si mi-a taiat fata si ca de aceea nu l-am vazut. Nu a vrut insa sa vina la politie si nici eu nu am insistat macar datele personale sa i le iau. Nu mai stiam de mine. Eu nu-mi aduc aminte decat ca era un autobuz in fata mea care urma sa opreasca in statie.
Am luat amenda 300.000 pt nepastrarea distantei, dar eu pana la autobuz aveam cel putin 10 m.M-am lovit la un genunchi, dar curios dupa 10 min. a inceput sa ma doara spatele si un sold.Acum tot soldul ma doare, nu f tare, dar nu pot sta mult in picioare.Masina e facuta varza... nici nu stiu cat v-a costa reparatia.In plus costin e la Brasov pana vinerea viitoare.Am reusit s-o aduc in parcarea blocului remorcata, dar mai mult de atat u stiu ca sa-i fac.si-s sarbatorile...si aveam atata nevoie.Daca era costin acasa intr-o saptamana era deja gata, asa...
Va pup si ..aveti grija...eu asa m-am speriat ca nici acum nu stiu exact ce s-a intamplat.Sunt 2 variante spuse de martor si de cel din Focus. Dar pt. ca martorul nu a venit la politie , amm acceptat ce mi s-a spus de ceilalti, eu oricum nu-mi aduc aminte.. asta e....
Poze noiembrie!!

Tania cu Anduta(14 sept'96)+
Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!