Cluj rulz! (reloaded - 21)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
asi spune:
A fost si intalnirea!Si a fost tare frumos.Cel putin eu m-am simtit tare bine.
Mi-am facut griji degeba baietii mei s-au descurcat de minune.razvan a amancat o portie mai mare de creale decat scrie pe cutie.Deci le-a fost bine impreuna.Putem programa urmatoarea intalnire!
Olim sper sa primesti raspunsurile din ziar.La noi a nins azi!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
baby-boom spune:
Hallo!!!
Subscriu perfect la ceea ce a zis Stanca!!!
A FOST SUPER, FETELOR...
...Abia astept viitoarea intalnire!!!
Aaaa, sa stiti ca Mariana a facut poze!
Va pupam!
...si Elise a mancat iaurt cu Mihai...si pizza dupa ce-am ajuns io acasa!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
mariana tache spune:
Fetelor, m-am simtit super!
Dar asa de scurt a fost timpul...! Parca nu am discutat nimic, desi ne-a mers gura ca la melita! La un moment dat, parca eram in stadiul 3 de betie: vorbeam toate si nu se mai intelegea nimic
Asta da intalneala! Mai vreau!
Cu pozele, o sa va fac o surpriza! Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Am fost tare harnicuta!
In loc sa dorm, am pregatit surpriza.
Iata-o: http://community.webshots.com/user/fetele_vesele !
Am facut un album comun pt noi, pe webshots. Roxana, te rog sa treci link-ul albumului la prima postare si propun sa ramana acolo pana la adanci batraneti! (oare la 60 de ani tot aci pe DC vom fi? si atunci despre ce vom vorbi? despre nepoti, la topic de genul "nepotei de martie-aprilie 2044"?). Roxana, ar fi super daca ai trece pozele de la cealalta intalnire in albumul comun! Iti dau un PM cu parola.
Va rog ceva: oricare dintre noi vrea sa puna ceva poza in album, sa creeze o sectiune noua, este binevenit sa o faca. Dati un PM la subsemnata, iar eu o sa va raspund cu o parola . OK?
Uite, chiar o sa fac o sectiune cu pruncii nostrii; asa ca va rog sa va grabiti sa puneti poze. Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Eu mi-am pus copilasii in album. Luati exemplu!
Doamne cat e ceasul!!!
Somn usor! Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Sanatate Maxima!!!
roxana1974 spune:
Buna dimineata fetelor.
Pana se incarca pozele de la prima intalneala m-am gandit sa va scriu cateva cuvinte.
Si mie mi-a placut mult la intalnire. Vaaai cat ma mai vorbit! Anyone cu febra musculara la maxilare? No way, ca doar avem training .
Stanca, nu ziceam io ca baietii tai se vor descurca de minune? Aveam io un feeling ca baiatul tau va manca mai "bine" ca de obicei :)
Mariana, ce buna idee cu un album al nostru, excelent! Cum s-au descurcat baietii tai aseara?
Flo, chiar bandita mica Elise, cu tati a papat :) si pizza? Presteaza la junk food? Hmm...Hii acu imi amintesc, ai uitat ceva, stii ce?
Olim, habar nu am ce sa zic de treaba cu piata de la a la z...poate daca vii in Cluj si dai telefon, dar nu la ziar, la proprietarii care ofera chiriile...btw ce ti-ai facut cu nick-ul, abia te-am recunoscut :)
pupici!
...unii dau prea mult din coate ...
asi spune:
Faine poze!
Am o obiectie era cam goala masa.Data viitoare trebuie sa avem grija sa o umplem mai tare.
Duminica placuta!
Noi plecam la tara acum
asi spune:
Anca sa-ti para rau ca nu ai venit ca o vedeai pe Simona(fosta lui Max).
Nu ca eu as fi mai subtire dar ....