Cluj rulz! (reloaded - 21)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

aloha!iaca sunt acasa, cam rupta ca am prestat umpic de curatenie!

sa nu va suparati pe mine da nu poci veni maine...da fetele cum de ati hotarat week-endul de intalneala?eu am fost plecata sapt asta, sapt urmatoare pleaca Mihai si we asta am hotarat zi 100% nedespartiti noi 3.asa-i ca-i tare siropos?dar nu am cursuri, lucrari teme de facut si chiar ma simt bine!
si apropo de aniversari, si noi am aniversat 9 ani de cand suntem impreuna si 13 de cand ne cunoastem.

Florina si noi am avut o perioada de urlat la trezire, da stii cum, teribil!am mai avut una de trezit noaptea si plans la greu, cred ca cosmaruri.

no cam atata, sa aveti we placut si linistit!

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 4 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Ne vedem maine!!!
Fetelor, pregatiti-va de o barfa mare, nu joaca!
Vai, nici nu mai stiu de cand nu am iesit asa, fara tati si faca copii!

Simona, ma bucur tare ca ne vom cunoaste intr-un final!
Stanca, sigur ca trebuie sa ne cuplam; facem taxi jumi-juma .
Sa-mi aduceti aminte sa vorbim maine despre electrostimulare! Ca de 3 zile ma pregatesc sa va intreb de subiect si tot uit, ca m-au parasit de tot neuronii dupa nasterea 2.
Anca, imi pare rau ca tu nu poti sa vii. Dar poate se rezolva cumva si apari.
Roxana, tu nici un semn? Sper ca vii! Asa am inteles si eu, ca semnezi condica. Vezi, ca nu se poate fara tine, ca doar trebuie sa ne initiezi la mancarica de vinete!
Crina, tu ce faci? Nu vii sa ne revansam fata de tine? Dau un suc!

Cristiana, sa stii ca eu tocmai am vrut sa te intreb despre acel Club al Juniorilor, de la HK. Ma bate un gand serios sa-l duc pe Stefan ca mi se pare cam salbatic si as vrea sa se domesticesca, sa-si mai consume din energie, mai ales acum ca vine iarna si nu putem sa stam f mult afara. Deci, care sunt conditiile pt participare, care e programul, cat costa, unde e, etc?

Florina, ii dau un la mica urlacioasa! Ca tare mi-e dor de ea! Deabia astept sa ne vedem maine!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

'neata!
cristiana, pe theiuta ca e o dulce!

fetelor, sa barfiti si pt. mine, ca io chiar nu cred ca am cum sa ajung :(((
ca chiar daca avem buni aproape e cam ocupata, asa ca daca apuc sa o vad o data pe saptamana e mare lucru! azi i-am facut program lung...vine de la 2, culcam fata, eu plec la cumparaturi, ma intorc si ies iar...ma gandeam ca daca trec dupa 5 prin fata portii lui gennaro, sau pe dorobantilor, o sa ma opresc si intru sa va salut! ca pe simona n-am vazut-o niciodata....
e obligatoriu sa ies purin in oras ca trebuie sa ma apuc sa cumpar ceva cadouri inainte sa plec...nici nu stiu ce, nici nu stiu de unde...stiu ca nu m-as intinde prea tare la numerar...
chiar asa, ce le luati pruncutilor de mos nicolae? sau e inca devreme si nu v-ati gandit...??

e a doua dimineata cand ale imi doarme dupa 8!!!!! desi prietenul meu de peste gard cantaaaa...si canta cu folos, ca tocmai s-a trezit ale....ma duc. va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao fetelor!
Am fost extrem de obosita aseara si fiindca am fost singura pana tarziu nu am putut sa intru sa scriu cate ceva. Sunt suparata ca si astazi voi fi singura o mare parte din zi si nu-mi place sa fac treaba cu copilul misunand pe la picioare...dar asta e...

La 5 vin si eu la intalneala, am rezolvat sa vina maicamea la mine, abia astept sa ne vedem.

Cristiana, si Serban are tusea aia care se rupe in gat. In afara de sirop de tuse homeopat si miere cu catina nu i-am dat nimic, fiindca nu are rosu si nici febra...

Florina, data viitoare cand mai ai de trimis pachet si nu ai cutie, da-mi un semn, un bip ceva, ca s-ar putea sa am eu. Am pus deoparte la serviciu niste cutii, sa le am pentru astfel de ocazii...si sunt aproape de posta...

Felicitari fetelor care sarbatoriti chestii interesante zilele astea....eu n-am mai reusit sa tin socoteala cu data cand l-am intalnit pe sotul meu....raman la o oarecare sarbatorire a datei casatoriei...

Roxa

...unii dau prea mult din coate ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Anca pacat ca nu vii.Cand plecati?
De Mos Nicolae cred ca ii iau ceva simbolic ca inca habar n-are.De Craciun e mai consistent.
Mariana facem jumi-juma .Te sun eu dupamasa pe la 4 jumate.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Salut fetelor!!!

Si eu abia astept sa ne vedem la 17!!!!
...io n-am cu cine imparti taxi....si bine ca nu se munceste-n zona, ca acu' fro' luna nu venea nici miros de taxi in zona...Mariana stie ce zic!!!!

Mari, io cred ca, precum data trecuta, crina tace si face...sau cel putin sper ca va fi asa

Imi pare rau ca nu vii, Anca...si legat de cadouri de niculae, io dred ca-i iau ceva hainutza sau ceva pentru papa, sau o jucarie mica...oricum ceva destul de insignifiant, cum zicea Stanca, de Mosh Craciun vine grosu'!!!! Mihai vrea sa-i luam motocicleta din aceea electrica...i-am zis sa faca spalaturi la neuroni, cat sunt prin zona nu pupa cupchilu' de aia pana la 4 ani...asa ca inca deliberam! Eu vreu o pelerina din aceea gen poncho, ca un paltonash.....sper sa gasesc.....si nu mai stiu ce!!!! Trebuie prospectata piata!!!!

Roxana, de stiam mai repede....una am cumparat-o pe loc, da era ultima...si tanti aia mi-a dat inc-o cutie da' era fara capac, si-am sapat in ea pana am facut si capac...si fuga la central sa iau scotch...am stat 1 ora juma la posta

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Am uitat sa va aduc aminte ca in preajma Sarbatorilor este Targul cadourilor de iarna la Expo Transilvania, asa ca acolo putem hotari ce le luam piticilor de Mos si nu numai, io de exemplu de acolo imi fac anual refilu' la pijamale, ca vine o firma din Iasi parca ... ei produc si vand marca Twice, din bumbac 100%, subtire si fin, modele frumoase...abia astept!

...unii dau prea mult din coate ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare fetelor.
Am trecut si eu pe aici sa vad ce mai ziceti?Vad ca va pregatiti se sarbatori.Ce fain.Sa nu ratati Expo Transilvania, caci este ceva super.Eu cand eram la Cluj ma duceamin fiecare an si imi cumparam cani pictate, pe care le-am adus cu mine.Oriunde ma duc, imi cumpar cani, deci imaginati-va cate am.Al meu zice ca putem deschide o cafenea fara sa investim mare lucru.
Va doresc o sambata frumoasa tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor am fost in dimineata asta la Selgros si am vazut-o pe Crina.Pe cand sa zic ceva catre ea Razvan,minunatul meu fiu,pune mana pe niste cutii de papuci(era in cos) si le imprastie.Pe cand am terminat de strans Crina a disparut.
A propos nu mergeti sambata dimineata la cumparaturi e jale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Eu nu merg nici sambata si nici lunea, deoarece este acelasi lucru.Cred ca cel mai bine e miercuri sau joi, dar uneori nu ai ce fae si esti nevoit sa mergi.
Sunt putin dezamagita fetelor.Am trimis vreo 30 de mesaje in piata si nu mi-a raspuns nimeni pana acum.
Sper ca pana la urma sa imi gasesc o amarata de garsoniera, sa pot sa stu cel putin cat sunt pregatirile pentru examene, iar cu sesiunea ma descurc eu cumva.
Daca stie cineva vreo garsoniera nu ezitati sa imi spuneti.Va rog.
Nu vreau ceva extraordinar, ci ceva decent si aproape de Facultatea de Medicina Veterinara.
O sambata frumoasa, caic aici e foarte innorat, iar marea e destul de galacioasa.

Mergi la inceput