Cluj rulz! (reloaded - 21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Trec doar sa va salut. Ne pregatim de mers la biserica.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Am uitat ceva (ca de obicei ): ce album frumos avem!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Salut si de la noi!!!

SUUUUper ideea cu albumul!!!
Tu fetelor, ce bine dati in poze.... la fix toata lumea...2 cate 2
Mai trebuie doar sa-i fac poze noi lu' fiicamea...va uimesc cu poze in rochita-sarafan, numai sa-mi recuperez agregat' de la sor'mea!

...va doresc o duminica frumoasa si linistita!

Florina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by asi

Anca sa-ti para rau ca nu ai venit ca o vedeai pe Simona(fosta lui Max).
Nu ca eu as fi mai subtire dar ....

Bai, toate ca toate, da' noua de ce nu ne-ai aratat-o ca deja o pomenesti a 2-a oara?! ntz! ntz! ntz!

...unii dau prea mult din coate ...

Mergi la inceput

Roxa, hihihi, io am vazut-o...uliu ce sunt!!!!!!
...nu mai stii cand Stanca a salutat pe cineva??? sigur era "fosta lu' Max"....sau ma-nsel???
Stanca, repede la lamuriri

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

.... ......acum mi-am amintit, cand am cetit......
...azi cand mergi cu serbanel in parc????

...e vorba de-o carticica fetele, care i-am promis-o lu' Serban si m-am tras pe fund, c-am tot uitat!!!
UUUFFF!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Serbanica e in parc acum cu taicaso. Io-s aici of course unde as mai putea fi ? Deci dupa cum am zis noi merem deseara in vizita la Darius ca face 1 an si de-asta poate ma gandesc ca ne vedem cumva inainte...

...unii dau prea mult din coate ...

Mergi la inceput

Am treaba la nunti; ma casnesc sa termin, ca sa va pot face si voua

Am mai vrut sa spun ceva, dar nu mai stiu.

Simon, tu nici un semn? Nu ti-a placut de noi?

A! Florina, pana aduci tu poza proaspata, ii pun eu o poza Elisei de la ziua ei. Vrei? Sau ma implunt ca musca in lapte?

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

moaaama, fetele, cat ati mai scriiiis!!! imi inchipui ieri verbal cum v-ati desfasurat.. imi pare rau ca n-am ajuns:((
noi am iesit si am reusit sa mancam....cu greu, ca au fost asa de lenti de imi venea sa ies sa-mi cumpar biscuiti!
faine pozele!
stanca, ma tot gandesc ca daca n-am vazut-o de vreo 3-4 ani si tu zici ca e , poate nici n-o mai recunosc!
stanca, nu stiu tu cum ai ramas, da io tre sa fac cumva sa dau de florina ca mi-s debitoare! acu serios...io am zis luni sau marti si atat, iar ramane in coada de peste!...marti dupa-masa stanca nu poate...deci: ziceti daca vreti maine dimi sau maine dupa-masa..sau marti dimi...va astept la mine..ii ok? nu-i ok? alte propuneri? ziceti!
florina, cum e elise cu ciuperca cea?
roxa, daca serbanel zburda prin parc ma gandesc ca i-a trecut..nu?
va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Dragele mele dragi,

Nu stiu daca am spus suficient de tare si/sau inteligibil ca am internetul stricat, deh o luna plecata din tara s-a lasat cu consecinte, asa ca acum profit cand sunt in vizita sau fug la birou la omu' vietii mele (el e plecat in Franta pt 2 saptamani si eu cheile si controlu' ;-) ). Asta ar fi motivatia raspunsurilor sporadice, n-aveti grija ma repar eu!

Cat despre intalnire, ce emotii am mai avut si ce mult mi-a placut. Pentru cateva ceasuri nu m-am mai simtit chiar in exil, m-am bucurat sa vorbesc si sa ascult povesti despre orice. Mariana, multumim de poze, taaare dragute fete si vesela adunare.
O sa credeti sau nu mi-a placut prima mea sambata acsa de cand am revenit la baza.

Duminica frumoasa, cat a mai ramas din ea, pupici copiilor!

Mergi la inceput