La noi la Galati sa veniti ( 12 )

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Sa va traiasca micul crestin, sa va bucure inimile si sa creasca mare, sanatos si voios!
Petrecere faina!

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Alina, sa va fie de bine botezul, iar micutul increstinat sa va aduca numai fericire in casa!
Petrecere frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

multumim pentru urari!!!
si petrecerea a fost ok, muzica mi-a plakut (migireanu) , dj-ul a fakut atmosfera , lumea in schimb cam obosita ... a , am avut si niste dansatori .... calusari, nu stiu de unde au aparut, si-au fakut numarul .... mi-au plakut ...

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Azi am avut o zi super frumoasa,am stat in casa toti trei,la caldurica,linistiti si speriati de frigul de afara.Lui Vladut i-a priit,toata ziua a fost vesel,pupacios,s-a jucat cu noi,a reusit sa faca un castel mare din cuburi si cu mare amuzament l-a si daramat...A invatat sa puna juariile la loc dupa joaca,si dupa fiecare spune "asa".
Alina,Vladut cum a suportat botezul? I-a placut in biserica? Al meu a urlat non-stop cat a cantat preotul.

Mergi la inceput

'Neata fetelor! Va invit la cafea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata ! E frig tare afara ! Stati la caldurica !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Salutare!
Fetelor, obosite dupa weekend?

Alina, cand ne pui poze de la botez?

Noi am stat cumintei, sambata in casa, duminica in vizita la verisorii Sabinei...Tinem copila sub observatie, la analize i-a iesit o infectie urinara Nu stiu ce sa cred, ar trebui sa repetam urocultura...
Oricum, acum e mai vioaie si a inceput sa mai manance cate ceva, facem si tratament cu un antibiotic homeopat...sa vedem
Am uitat sa va zic: a inceput sa faca si niste pasi singurica

Mergi la inceput

Cookie felicitari bebelusei pt primii pasi ! Ce ii dai pt infectie ? Daria pana la urma se pare ca avut o infectie de tract urinar....Noi luam Sumetrolim si albastru de metil.

Mergi la inceput

Sanatate multa fetitelor bonavioare! Si felicitari Sabinutei pentru primii pasi!

Mergi la inceput

Hana cand aranjam o intalnire pt bebelusii nostri ?

Am fost in week end in vizite si ne-am intalnit cu copii de varste diferite fata de care Daria a avut reactii diferite.Sambata am fost la un baietel de 5 luni si o fetite de 4.5 ani . Daria a fost incantata de patutul bebelusului , de carusel si de jucariile lui de cauciuc. Sora bebelului a fost foarte protectiva cu jucariile ei si i le smulgea Dariei din mana , dar ea fost super intelegatoare. I se parea ( parca ) foarte normal sa se joace cu ce o lasa fetita sa se joace.Doar erau ale ei nu ?
Duminica ne-am intalnit cu un bebe putintel mai maricel ( avea 7-8 luni ) in care Daria s-a cam infipt nitel. Adica l-a luat in brate ( a vrut ) l-a plimbat cu carutul, i-a poruncit sa faca nani !
A fost bestiala ! Dezinvolta ( dupa cele cinci minute de rusineala ) si naturala ! Pacat ce bebe plangea de fiecare data cand se apropia Daria de el.

Mergi la inceput