La noi la Galati sa veniti ( 12 )
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
vilma spune:
Sa va traiasca micul crestin, sa va bucure inimile si sa creasca mare, sanatos si voios!
Petrecere faina!
Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cookie spune:
Alina, sa va fie de bine botezul, iar micutul increstinat sa va aduca numai fericire in casa!
Petrecere frumoasa!
alinam spune:
multumim pentru urari!!!
si petrecerea a fost ok, muzica mi-a plakut (migireanu) , dj-ul a fakut atmosfera , lumea in schimb cam obosita ... a , am avut si niste dansatori .... calusari, nu stiu de unde au aparut, si-au fakut numarul .... mi-au plakut ...
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
vladhana spune:
Azi am avut o zi super frumoasa,am stat in casa toti trei,la caldurica,linistiti si speriati de frigul de afara.Lui Vladut i-a priit,toata ziua a fost vesel,pupacios,s-a jucat cu noi,a reusit sa faca un castel mare din cuburi si cu mare amuzament l-a si daramat...A invatat sa puna juariile la loc dupa joaca,si dupa fiecare spune "asa".
Alina,Vladut cum a suportat botezul? I-a placut in biserica? Al meu a urlat non-stop cat a cantat preotul.
LauraFlo spune:
Buna dimineata ! E frig tare afara ! Stati la caldurica !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
cookie spune:
Salutare!
Fetelor, obosite dupa weekend?
Alina, cand ne pui poze de la botez?
Noi am stat cumintei, sambata in casa, duminica in vizita la verisorii Sabinei...Tinem copila sub observatie, la analize i-a iesit o infectie urinara Nu stiu ce sa cred, ar trebui sa repetam urocultura...
Oricum, acum e mai vioaie si a inceput sa mai manance cate ceva, facem si tratament cu un antibiotic homeopat...sa vedem
Am uitat sa va zic: a inceput sa faca si niste pasi singurica
LauraFlo spune:
Cookie felicitari bebelusei pt primii pasi ! Ce ii dai pt infectie ? Daria pana la urma se pare ca avut o infectie de tract urinar....Noi luam Sumetrolim si albastru de metil.
LauraFlo spune:
Hana cand aranjam o intalnire pt bebelusii nostri ?
Am fost in week end in vizite si ne-am intalnit cu copii de varste diferite fata de care Daria a avut reactii diferite.Sambata am fost la un baietel de 5 luni si o fetite de 4.5 ani . Daria a fost incantata de patutul bebelusului , de carusel si de jucariile lui de cauciuc. Sora bebelului a fost foarte protectiva cu jucariile ei si i le smulgea Dariei din mana , dar ea fost super intelegatoare. I se parea ( parca ) foarte normal sa se joace cu ce o lasa fetita sa se joace.Doar erau ale ei nu ?
Duminica ne-am intalnit cu un bebe putintel mai maricel ( avea 7-8 luni ) in care Daria s-a cam infipt nitel. Adica l-a luat in brate ( a vrut ) l-a plimbat cu carutul, i-a poruncit sa faca nani !
A fost bestiala ! Dezinvolta ( dupa cele cinci minute de rusineala ) si naturala ! Pacat ce bebe plangea de fiecare data cand se apropia Daria de el.