La noi la Galati sa veniti ( 12 )

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Neata, doamnelor!
Si ai mei copii au inceput sa fie mai bine, Tudor mai tuseste, mai are si mucisori, sper insa ca o sa-i treaca.
Deci, revin cu intrebarea, vreo tipa care se pricepe la pieptanat, bigudat, intins cu placa, etc, si sa vina acasa, (hhihi, stiu ca cer cam mult) ... stiti?

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Ele, bine ca s-a rezolvat cu fetita vecinei...ca medicii astia nu gasesc si ei de cuviinta sa se puna de acord...
Pe mine ma scoate din sarite ca daca merg la 5 medici, fiecare are alte opinii-tu, ca parinte, fara studii de medicina, ce sa mai crezi?

Vilma, sorry, eu nu pot sa te ajut...
Eu merg la o tipa acasa, doar in cazul in care am mare nevoie si e de tura ma duc la salonul unde lucreaza...De venit acasa...nici pomeneala!
Mie mi se pare ca aceste styliste(mai meseriase, adica!) nu vin niciodata acasa! Fetelor, aveti vreun exemplu care sa infirme "teoria" mea?
De pilda, la nunta pe care am avut-o duminica, a venit o tipa(ca nu pot sa-i zic de nici un fel coafeza)sa-i faca parul si unghiile miresei. Nu va spun ca dupa jumatate de ora parul i se pleostise, cred ca as fi facut si eu, care-s tamaie la aranjat de par, o treaba mai buna! Nu mai zic de unghii
Concluzia mea este ca ele nu prea se deranjeaza sa vina acasa, decat daca e vreuna indeajuns de nepriceputa si sa nu aiba o reputatie de mare stylista...
Nu dati cu rosii!

PS Mi-am amintit totusi de un tip de la Vogue care vine si acasa, dar nu stiu cum sa ajungi la el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Neata la fete!!
Cum mai sunteti??V-a mai trecut tusea....raceala??
Noi ne-am facut bine..sper sa fie oki macar o perioada.
Va urez o zi buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Salutare!
Ma bucur Ele ca s-a rezolvat problema fetitei!
Cookie,unde i-ai facut analize Sabinei? Eu i-am facut lui Vlad in spital in vara,dar as vrea sa le repet,sa vad daca au dat roade tot ce am bagat in el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Mutumesc Vilma ! Sper sa nu fie cazul.
Am fost la analize. Pt ca nu avea vene la suprafata , i-au luat dor din deget si in functie de rezultatul acestora , adica daca vor iesi proaste le vom repeta cu insistenta de rigoare.Coprocultura e buna, am reusit sa duc si o proba de pipi.Diseara ia-u rezultatele.
Copila n-a spus nici pas, era chiar interesata de procedeu. Curajoasa ca mine ! Poate o face mama doctorita !
Ma bucur ca bebelusii au scapat de mucisori !
Eliza , imi pare rau ca nu ti-ai gasit nimic la Braila. E suparator cand se intampla asa. Blugi erau ? Pentru barbati era ceva ? Trebuie sa-i cumpar de Craciun sotului ceva si m-as bucura sa scap mai ieftin.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Iubitele mele unde sunteti ? Va pregatiti de week end ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Daa, sunt mai stoarsa decat o lamaie....abia astept sa dorm. Cat despre coafezele care vin acasa, sunt de acord ca nu-s cine stie ce meseriase, dar eu n-aveam nevoie de vreo coafura speciala, ci doar sa mi-l mai aranjez putin din perie sau placa. Mai e o explicatie pentru care rezultatele nu-s spectaculoase atunci cand vin ele acasa la clienta: ca nu au produsele profesionale de care dispun la salon.
Azi am avut sedinta cu parintii la gradi, Anca va fi ingeras si balerina la serbare. Nu pot sa va descriu ce costumase trebuie sa aiba, ma apuca durerea DE cap. Ma duc sa caut ceva pe net, poate gasesc de gata, desi stiu ca costa ...
We placut va doresc si petreceri faine!

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput

Ce faceti fetelor? Am ajuns pe pagina a treia. Ati vazut ninsoarea dimineata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

buna seara!!!!
noi am fost dimineata la biserica, ne-am botezat, apoi am fakut scaldatul ... nu am timp acum sa va pun poze si acum ne pregatim sa plekam la restaurant ...
Cookie sa stii ca nu ne-a botezat Dobre, celalalt si a fost foarte dragut :)
mami a lui Vlad e foarte frumoasa.... a venit o coafeza acasa , super, imi place ce mi-a fakut, o sa il pun pe ion sa imi faka poze :) , mi-a fakut ceva zburlit ....
daca am timp intru maine cu detalii.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Alina,petrecere frumoasa deseara! Asteptam poze.

Mergi la inceput