La noi la Galati sa veniti ( 12 )
Raspunsuri - Pagina 7
mara95 spune:
Bine v-am regasit! Multumesc mult pentru primirea calda!
Am intrat cu intarziere pe forum fiind ocupata cu amenajarile de ultima ora.
Pentru Laura care ma intreba ce sex e bb: fetita 99%
Pentru Eliza, desi cred ca-i tarziu:imi cerea detalii despre un magazin , dar nu stiu exact la cel la care se referea.
Voi incerca sa-mi fac timp pentru conversatii. Ma bucur ca v-am descoperit! Mai ales ca suntem atat de aproape si putem avea multe subiecte comune!
mara maine 36 fix
LauraFlo spune:
Si aici e liniste ? V-a scos soarele la plimbare ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA 

Album MARTIE-APRILIE 2004
vladhana spune:
Da,Laura,am fost afara,unde am stat cam patru ore cu Vlad si cu nanuta lui care mai are putin si naste(2-3 saptamani).Amandoi au fost fericiti ca se mai pot plimba putin pe afara.E super frumos! Acum doarme putin,dupa care papam si iesim iar.
Ele spune:
Cookie, Hana saru'mana de detalii. Imediat ce mi-ati dat nr a sunat si astazi la 6 are programare. Poate scapa de ghips mititica. Hana , am inteles ca la Nita a fost.
Noua ne-a trecut raceala, binentels ca nu scapase. Imediat dupa intarcare sa virozat 

In rest tot mai avem cate ceva de facut prin casa ca sa nu ne plictisim.![]()
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii
vilma spune:
quote:
Originally posted by LauraFlo
Vilma da-mi te rog si adresa cabinetului sau telefonul. Please !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
![]()
Album MARTIE-APRILIE 2004
Adochitei Valentina: Str. Constructorilor Nr. 37, Tiglina II 499514
TATU ALIN LAURENTIU, DR.: Str.I.L.Caragiale 13, 415705
Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)
vilma spune:
La Tatu Alin, consultatia e 450.000 lei. La Adochitei nu stiu, ca n-am fost.
Fetelor, vreau si eu o coafeza care sa vina acasa. Cam cat se ia pentru un pieptanat, aranjat?
Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)
ELIZA MIRON spune:
Am fost la Braila si am gasit magazinul, dar nu sunt prea incantata pentru ca tot ce-am vazut si mi-a placut era mic. Si foarte putine lucruri care sa-mi placa: un pardesiu din catifea singura culoare mov, foarte frumos, dar si foarte mic; mai erau niste costume vernil, la fel, numere mici, cel mai mare numar era 40.Am intrebat si spuneau ca vor mai primi marfa...
cookie spune:
Buna dimineata!
Eliza, eu ti-am spus ca nu sunt la magazin haine marimi mari...eu mi-am luat pardesiul cu pricina marimea cea mai mare si-mi vine OK.
Sper sa mai aduca ceva pe-acolo, vreau sa mai merg si eu.
Pana la urma, croitoreasa e cea mai buna varianta...
In ce zona zici ca locuieste doamna ta?
Nu se supara daca ii aduci mai multe cliente?
Bebelusa e un pic mai bine, a inceput sa pape cate ceva, dar mai e ragusita. Azi mergem la doctor sa ne interpreteze analizele. Sper sa fie bine.
Laura, cum mai e pasa Dariei?
Poate totusi trebuie o urocultura...dar e greu...
Noua proba de pipi ne-a luat-o la spital, eu nu m-am descurcat sa lipesc leucoplastul la pasa, si a facut dupa aceea pipi acasa si sotul a dus sticlutele repede la spital.
Pupici si sa aveti o zi buna!
Ele spune:
Buna dimineata!
Azi a fost copila mea mai matinala ca l-a auzit pe tacsu bolmojind prin casa , asa ca s-a trezit la 7,30.
. ...deci acuma deja doarme.
Fetelor sa va zic de fetitza vecinei. A dus-o ieri la Braila si dupa cum speram dr Dragulescu a zis ca nu e necesar ghipsul si binenteles ca inutil i-au fost puse pana acuma de 4 ori piciorushele in ghips. Si sa nu va inchipuiti sa nu i-am zis vecinei de dr asta inca de la primul ghips 
. In fine, mai bine mai tarziu....
Va pupacesc!!
P.S. Alina esti in pregatiri??? Sa ai spor si sa te lase bebe sa-ti faci treaba.
Deny..si altii
Ele spune:
Cookie bafta multa la medic, sa iasa analizele bune.
Deny..si altii