La noi la Galati sa veniti ( 12 )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Bine v-am regasit! Multumesc mult pentru primirea calda!
Am intrat cu intarziere pe forum fiind ocupata cu amenajarile de ultima ora.
Pentru Laura care ma intreba ce sex e bb: fetita 99%
Pentru Eliza, desi cred ca-i tarziu:imi cerea detalii despre un magazin , dar nu stiu exact la cel la care se referea.
Voi incerca sa-mi fac timp pentru conversatii. Ma bucur ca v-am descoperit! Mai ales ca suntem atat de aproape si putem avea multe subiecte comune!
mara maine 36 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Si aici e liniste ? V-a scos soarele la plimbare ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Da,Laura,am fost afara,unde am stat cam patru ore cu Vlad si cu nanuta lui care mai are putin si naste(2-3 saptamani).Amandoi au fost fericiti ca se mai pot plimba putin pe afara.E super frumos! Acum doarme putin,dupa care papam si iesim iar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Cookie, Hana saru'mana de detalii. Imediat ce mi-ati dat nr a sunat si astazi la 6 are programare. Poate scapa de ghips mititica. Hana , am inteles ca la Nita a fost.
Noua ne-a trecut raceala, binentels ca nu scapase. Imediat dupa intarcare sa virozat
In rest tot mai avem cate ceva de facut prin casa ca sa nu ne plictisim.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

quote:
Originally posted by LauraFlo

Vilma da-mi te rog si adresa cabinetului sau telefonul. Please !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Adochitei Valentina: Str. Constructorilor Nr. 37, Tiglina II 499514

TATU ALIN LAURENTIU, DR.: Str.I.L.Caragiale 13, 415705

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

La Tatu Alin, consultatia e 450.000 lei. La Adochitei nu stiu, ca n-am fost.

Fetelor, vreau si eu o coafeza care sa vina acasa. Cam cat se ia pentru un pieptanat, aranjat?

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Am fost la Braila si am gasit magazinul, dar nu sunt prea incantata pentru ca tot ce-am vazut si mi-a placut era mic. Si foarte putine lucruri care sa-mi placa: un pardesiu din catifea singura culoare mov, foarte frumos, dar si foarte mic; mai erau niste costume vernil, la fel, numere mici, cel mai mare numar era 40.Am intrebat si spuneau ca vor mai primi marfa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata!
Eliza, eu ti-am spus ca nu sunt la magazin haine marimi mari...eu mi-am luat pardesiul cu pricina marimea cea mai mare si-mi vine OK.
Sper sa mai aduca ceva pe-acolo, vreau sa mai merg si eu.
Pana la urma, croitoreasa e cea mai buna varianta...
In ce zona zici ca locuieste doamna ta?
Nu se supara daca ii aduci mai multe cliente?

Bebelusa e un pic mai bine, a inceput sa pape cate ceva, dar mai e ragusita. Azi mergem la doctor sa ne interpreteze analizele. Sper sa fie bine.

Laura, cum mai e pasa Dariei?
Poate totusi trebuie o urocultura...dar e greu...
Noua proba de pipi ne-a luat-o la spital, eu nu m-am descurcat sa lipesc leucoplastul la pasa, si a facut dupa aceea pipi acasa si sotul a dus sticlutele repede la spital.

Pupici si sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Azi a fost copila mea mai matinala ca l-a auzit pe tacsu bolmojind prin casa , asa ca s-a trezit la 7,30. . ...deci acuma deja doarme.
Fetelor sa va zic de fetitza vecinei. A dus-o ieri la Braila si dupa cum speram dr Dragulescu a zis ca nu e necesar ghipsul si binenteles ca inutil i-au fost puse pana acuma de 4 ori piciorushele in ghips. Si sa nu va inchipuiti sa nu i-am zis vecinei de dr asta inca de la primul ghips . In fine, mai bine mai tarziu....
Va pupacesc!!

P.S. Alina esti in pregatiri??? Sa ai spor si sa te lase bebe sa-ti faci treaba.

Deny..si altii

Mergi la inceput

Cookie bafta multa la medic, sa iasa analizele bune.

Deny..si altii

Mergi la inceput