La noi la Galati sa veniti ( 12 )

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Elena,Dr.Dragulescu 0722310833,are cabinet langa Policlinica militara,in spatele hotelului Traian,pe strada care coboara spre faleza.Nu cumva cel din Galati e dr.Dimitriu? E renumit ca orice vede pune in ghips.Si eu i-am pus o data picioarele lui Vlad si nici macar nu era nevoie,dar dupa spusele lui mai trebuiau puse de cateva ori.
Laura,lui Vlad i-a placut la nebunie desertul.Imi pare rau ca nu i-am facut o poza sa vedeti ce fata avea,si pe nas avea biscuiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

'Neata!
Noi am avut o noapte...sa dai si sa fugi!
Copila s-a trezit din juma' in juma' de ora, suntem praf!
Acum, colac peste pupaza, mai e si ragusita, de plange mititica ca un butoi dogit!
oooof, nu se mai termina odata!

Vilma, Alina, Lauraspeedy, cum va mai sunt puiutii?
Sa veniti cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Hana, super patutul lui Vlad!
Nu mai spun de masinuta de care se vede ca e atat de mandru...
Mai, si Vladutu are o caciulita de care i-am luat si Sabinei si-mi place mie mult, aia alba cu cozoroc. La tine nu s-a intamplat sa intre la apa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Am postat mesajul de la Bebelusi de martie -aprilie2004. Sorry! Va rog sa-mi spuneti daca voi ati patit asa ceva.

neata ! Cu siguranta maine o duc pe Daria la analize maine. Nici astazi nu i-a trecut buba. De luni ne chinuim asa !!!!!!
Nu v-am zis ce are bebelusa nu ? Luni ( de fapt de duminica dupaamiaza) a inceput sa spuna ce are buba cand face pipi. M-am uitat la pasarica ei era rosie, am dat-o cu crema de galbenele si cutaden. Luni, eram acasa, s-a trezit plangand ( da' tare ) din somnul de la pranz, am inhatat copila si m-am dus la pediatra. M-a intrebat ce a mancat in ultimele zile ( portocala, kiwi, ciorbita, iaurt....), dar doar portocala era noua in meniul ei , celelalte le mananca zilnic ....dintotdeauna. Ea mi-a zis s-o dau cu nidoflor si sa-i fac 2-3 bai cu ceai de musetel si galbenele.
Am balacit-o de vreo trei ori luni ( am pus si putin pelin in ceai ) marti, la fel, am dat-o si cu nidoflor (care mi s-a parut ca nu i-a facut nimic...bun ) dar copila nu mai plangea, dormea bine, ....Ei azi dimineata pasa era iar rosie , am dat-o ( de disperare ca iar a revenit roseata ) cu albastru de metil ( imi spusesera colegele ca pe vremuri asa rezolvau astfel de probleme ) . Acum nu stiu daca spunea buba buba ca m-am alertat eu pe langa ea, dar inclin sa cred ca se vaita pe bune .
Ideea e ca Daria mea nu a patit asa ceva pana acum, si n-am vazut-o niciodata vaitandu-se de ceva si ...ma misca bine. In masina spre serviciu ....nu conteneam sa analizez ce am facut ieri de iarasi ii este rau. A mancat niste muschiulet ca supa nu a vrut si i-am facut la blender o banana cu iaurt si lapte ca sa-l bea cu paiul.
Pipi , ca sa ii iau proba n-a vrut sa faca....

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Buna dimineata!

Laura, imi pare rau pentru ce i se intampla Dariei...Mergi la medic si intreaba daca nu poate fi si de la pampers, am mai auzit de cazuri in care au facut alergii bebelushele, de regula, de la substantele cu care sunt impregnati.

Acum plec la Braila si diseara va spun ce si cum si tot azi vorbesc cu croitoreasa si va spun cum ajungeti la ea.

Sa aveti o zi cat mai buna!

Mergi la inceput

Eliza, nu i-am schimbat pampersii. Ii folosim de cand s-a nascut. Oricum, multumesc, am sa cumpar cateva bucati alta marca .Succes la Braila !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Laura..ma gandesc sa nu fie modificat Ph-ul de la pasa si din cauza asta sa para sub forma asta.Sa o usture..sau cine stie.Mai bine sa o vada un dermatolog zic eu.Ca pediatrii...nu prea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Laura, e posibil ca pelinul si albastrul de metil sa nu fi fost cea mai buna solutie (nu sunt indicate in orice afectiune de la pasa). In sfarsit, probabil ca i s-a schimbat PH-ul vaginal si de aici usturimea. Incearca sa nu-i mai dai acrituri (fructe necoapte-portocale, kiwi, muraturi) si gandeste-te daca a luat vreun medicament inainte de asta (antibioticele schimba PH-ul vaginal si duc la formarea unor secretii alb-branzoase care se depun).
La baita, pui bicarbonat de sodiu, musetel. Temperatura apei: 37 grade C. Sters cu carpa moale. Pampersii schimbati des. Daca sta in casa, mai las-o si fara, la aerisit..:)) Mers la dermato, ori Adochitei, ori Tatu Alin (mai scump, dar eficient).
Sorry pentru telegrafie, sper sa intelegi.
Am fost si noi la doc ieri, la Vedes. Deja copiii au dormit bine asta noapte, Tudor mai tuseste dar mult mult mai putin.
Va doresc sanatate la puiuti.
PS: Crina, luati niste oscilococcinum pentru voi. Sau niste tuica fiarta/vin fiert!..:P

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput

Vilma da-mi te rog si adresa cabinetului sau telefonul. Please !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Laura,s-ar putea ca Eliza sa aiba dreptate,tin minte ca te-ai confruntat cu asa ceva dupa ce ai nascut.Poate a revenit alergia.
Cookie,am spalat-o dar nu a intrat la apa.Pentru tusea Sabinei intreaba dr.daca nu poti sa-i dai Bromhexin,eu il recomand tuturor,dupa ce in primavara am harait si am tusit trei saptamani si eu si Vlad,dar luam niste siropele care ne-au costat vreo 400.000 lei.Cu el am scapat in trei zile.

Mergi la inceput