La noi la Galati sa veniti ( 12 )
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
cookie spune:
Mara, bine ai venit printre noi!
Sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos si mancacios!
Noi am venit de la spital, i-am recoltat fetei pentru analize
Singura chestie pe care n-am reusit-o a fost sa luam proba de pipi in sticluta, mai lucram la asta. Ce-i drept, procedura ma depaseste(cele care aveti fetite, cred ca stiti cum se ia, cu sticluta lipita la pasa si cu multa rabdare...)
Copila e tot maraita si ragusita acum, imi vine sa-mi iau lumea-n cap!
Ooooof, sa se faca odata bine, ca nu mai stiu ce sa-i mai fac!
Lauraspeedy, ii dai fetei ceva pentru febra?
Pana la antibiotice poti sa-i picuri cu pipeta niste violet de gentiana in gurita.
Hana, mersi de info.
Cred ca e si una si alta, are scaune asemanatoare cu diareea, dar nu atat de dese, si consistenta noroiului cred ca e intr-adevar de la lapte, ca numai asta mai mananca zilele astea. si sanatate la toti copilasii!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alinam spune:
neata!
da, vreau si eu o croitoreasa, de cand ma stiu nu am avut .... si mereu am dat o gramada de bani pe haine pe care le imbrac o singura data , cele de okazie normal ...
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
av_crina spune:
eliza, si noi vrem la croitoreasa ta. te iubim tare pentru pont, dar cred ca ar trebui sa o averitzezi si pe ea de avalansa de cliente pe care o va avea. da-ne detalii:adresa, nr. de telefon macar ca adresa ne-o da ea.si are materiale frumoase?ca am fost la arabul ala de vis-a-vis de spital si erau frumoase dar si grase la pret.
suntem la predeal si eu racita, tati racit ( adica cu gatul si nasul in pioneze) si bb nimik pana acum; parca e prea frumos ca sa fie adevarat. dar sper nici sa nu raceasca de la noi. in rest, da, doarme cum da cu nasul de aer si mananca pe masura.adica, vai de tzatzele mele.intrucat pentru ea am venit aici stam si suportam
si ne rasplateste din plin cu o portie serioasa de gangurit dimineata si la amiaza asezonata cu un ras copios.
va pupam si va asteptam ca la ce zapezi anunta astia nu stiu cum om ajunge acasa, ca de, cauciucuri de iarna nu mai avem. hihihi
pupici
LauraFlo spune:
Gand la gand cu bucurie...Si tocmai ce mi-am sunat croitoreasa ca sa-mi anunt vizita... Din pacate a mea e foarte ocupata , in rest lucreaza bine, relativ ieftin ( 600.000-650.000 de costum )
Crina sa va distrati ! Imi pare tare rau de "vizita" hotilor... Asa au anuntat ? Vin zapezile ?
Mara bine ai venit in clubul nostru !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
vladhana spune:
Laura,mi-am adus aminte aseara de salamul cu biscuiti si mi s-a facut o pofta Asa ca m-am executat rapid azi,am facut si eu.Abia astept sa-i dau si lui Vlad,desert.
Crina,mare grija cu bebe daca ai racit.De cate ori a racit tare Vlad a luat-o de la mine.
Cookie,pupice dulci Sabinei,sa se faca repede bine!
V-am spus ca am pus si pozele cu noul pat al lui Vlad?
LauraFlo spune:
Hana, ma bucur ca te-am "inspirat ". Din pacate Daria n-a mancat, m-a vazut cum amestecam si brusc a zis "nu pace, acu" , desi componentele neamestecate le-a mancat. Adica nu-mi place e acru, asa spune ea la ce nu-i place. Am observat chiar ,ca in afara de ciorbite, supe, ciulama si piure,carne fiarta sau gratar, nu mananca alte mancaruri gatite, nici macar carnea din ostropel. Dintre dulciurile pe care le fac eu doar cele tip pandispan o atrag, in rest nimic. Ciudata ploada, nu ?
Am vazut patutul, arata super. (dar si pretul a fost pe masura). Noi am optat tot pt tamplarul nostru si pe patutul Dariei, o comoda cu cinci sertare si niste rafturi ne-a cerut 4.500.000 lei. Convenabil, zic eu. Sper sa iasa frumoase.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ele/Ele.jpg)
Ele spune:
fetelor stiu ca ati vb odata de un ortoped bun la Braila. Cum se poate lua legatura cu el?? un nr de tel ceva???
NU e pt noi, am pe vecina cu o fetitza de 9 luni si i-a pus de 4 ori pana acuma picioarele in ghips si acuma trebuie sa i le puna din nou. Si ar vrea sa o mai vada cineva.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii
lauraspeedy spune:
Salutare!
Cookie, ii dau Novocalmin supozitor pt. scaderea febrei. Astazi parca s-a simtit mai bine, nu a mai facut febra, in schimb s-a tras la fata. Sper sa se odihneasca mai bine la noapte si sa ma lase si pe mine. Ca antibiotic ii dau Ospamox suspensie 125 ml.
Fetelor, stie careva un magazin de blanuri prin Galati? Vreau sa-i iau sotului meu de ziua lui un cojocel frumos si nu stiu de unde.lauraspeedy
cookie spune:
Ele, doctorul din Braila la care am fost noi cu fata si nasii nostri cu baiatul se numeste Dragulescu si are cabinetul pe o straduta in spatele hotelului Traian.
Laura, Hana, voi ati fost la acelasi medic?
Lauraspedy, incearca la Centrum , in Tiglina, langa Tribunal(dar sunt ceva mai scumpe), sau in Micro 18, vis-a-vis de spital, e pe acolo un magazin si ceva mai incolo, pe langa Mocheta(mi-am cumparat eu acum doi ani unul frumos de acolo).
Spor la cumparaturi!