La noi la Galati sa veniti ( 12 )
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
alinam spune:
salutare!!!
noi suntem ok , nu am timp sa pun poze inca ....ca asat mic e frichinit ... vrea numai in brate ...
Cookie deja sunteti mari mai daca mergeti ... :)
Hana lui Vladut i-a plakut la biserica, a fost mult mai cuminte decat ma asteptam , a plans si el dar putin ...
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cookie spune:
Laura, am primit Equisetum(sau cam asa ceva); asta e antibioticul.
Mai luam si Fe...om mai vedea ce si cum.
Ma gandesc, chiar o fi fost o infectie? are vreo manifestare? Ca ea acum e vioaie, nu mai e maraita, papa binisor(sa n-o deochi!)fata de saptamana trecuta...
Mi-e ca nu cumva sa fi facut noi vreo greseala la recoltare, ca a cam durat pana a dus sotul proba la spital...ma gandesc in fel si chip!
Se cheama c-am intrat si noi in clubul celor mari daca facem pasi, nu?
Deocamdata, timid, dar in curand cred c-o sa am de furca...toate lucrurile la mine-n casa sunt la nivel...scazut, ca sa zic asa...toate-s la indemana copilului... ma gandesc pe unde sa le mai fac loc.
Haideti sa v-arat ce am mai facut eu in ultima vreme, ca frigul mie-mi da o stare...cum sa zic...foarte creativa http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/album?.dir=1eaa
Alina, va intelegem, mai... lui bebe mic!
LauraFlo spune:
Cookie super idee ! Da' tu chiar esti tare ! Bravo !
Sa stii ca asa a patit si colegul meu. Dupa ce a recoltat proba, pana a imbracat copilu, pana a venit maxi taxi....a trecut o ora si ceva , timp in care cica ar fi trebuit sa tina proba la rece ( in frigider nu congelator ) . El a repetat analiza pt ca rezultatul ( daca ar fi fost real ) ar fi fost dezastruos.
Si eu cand am fost pt rezultate la analize , mi-a spus tipa ca usoara modificare a urinei poate fi si de la pastrarea neadecvata a probei.
Oricum si eu vreau sa -i repet analizele pana in sarbatori.
Sper sa fi fost coerenta...ma doare o masea de mor. Nici macar nu stiu care !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
cookie spune:
Laura, merg si eu maine la medic, sa mai aflu o opinie...
M-ai mai linistit, adevarul e ca noi n-am stiut ca proba trebuie pastrata asa si pe dincolo...am recoltat-o noi OK(oare?!?), dar timpul scurs pana a ajuns la spital a fost destul de lung...
Mersi de aprecieri, mai am in pregatire si altele, plus nelipsitele coronite de Craciun, pe care nu admit sa le cumpar, ci sa le fac musai cu manusitele mele!
cookie spune:
Buna dimineata!
Chiar m-am trezit prima?
Azi mi-am propus zi de
Sa vedem cat de pot fi...
O zi buna la toata lumea!
LauraFlo spune:
Spor la treaba Cookie ! Si eu imi fac singurica coronitele de Craciun ! Ba mai dau si cadou ! Tu de unde cumperi bradul ca anul acesta am ramas fara pila la florarie !
vilma spune:
Buna dimineata!
La mine e tare mult de treaba, sau in orice caz, lipsa de chef ma face sa cred asta...:P
Tudor n-a facut kk de 3 zile, il pandesc, poate poate....
Am vazut pozele cu creatiile Cookie, sunt foarte frumoase. Vad ca ati intrat deja in atmosfera de Craciun, si eu ma gandesc cu drag si cu ...frica. Nu va zic de ce frica, mai tarziu.
Sa aveti o zi buna!
Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)
LauraFlo spune:
Uitati si aici ce se spune la legislative pe tema indemnizatiei de cresterea copilului : http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62001&whichpage=2
vladhana spune:
M-ati facut sa visez iar la Craciun fetelor.E sarbatoarea mea preferata.Eu sunt innebunita dupa globuri,in fiecare an cumpar si notez pe ele anul.Deja au aparut asa ca am treaba pana la Craciun.
Cookie,esti tare! Ai talent la facut papusele,ornamente!De Craciun insa cred ca o sa ne luam la intrecere la facut coronite,de cativa ani ma ocup de ele pentru toata familia,asa ca pot sa ma laud de ceva experienta
Laura,urmatoarea intalnire trebuie sa fie pe teritoriul nostru,sa joace Daria in deplsare.Nu stiu insa cand,tu esti ocupata tot timpul.In we sau dupa 5 cand esti libera?
Vilma,m-ai facut curioasa,de ce tie frica?
LauraFlo spune:
Hana, nici nu ma gandeam altfel. Spune tu o zi, e adevarat ca sambata mi-ar fi cel mai comod, dar nici in cursul saptamanii nu-i rau. vorbim !