La noi la Galati sa veniti ( 12 )

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Alina,am admirat falcutele lui Vladut.Frumos baiat!Cat cantareste acum?
Va invit si eu sa vedeti poze cu Vlad si Daria de la intalnirea de dimineata.Doar cateva,o sa puna si Laura o parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
Hana Vlad are acum cam 5700g ... e falcos, da nu e gras ....il dezavantajeaza pijamaua hehehehehe :)

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Neata ! Eu prima la cafea ? Atunci ma grabesc sa o pregatesc !Cine vine ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

'Neata! Chiar am nevoie de cafea,parca sunt amortita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Neata Galati!
Denisa tuseste de jumate de saptmana si cu tot ce i-am dat nu i-a trezut iar de dimineata avea si ceva muci.
Deci dupaamiaza iar vizitam dr.
Fetelor voi la ce pediatri va duceti copiii??? Ca eu unde o duc ii da de fiecare data antibiotic si eu sunt contra.
De parca noi luam la fiecare raceala.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Buna dimineata si o saptamana frumoasa!
Vin si eu la apel cu o cafea fara cofeina (ce dor imi era de gustul asta si ce greata imi facea in primele 4 luni!!!).
Alina, cand ziceai ca mergeti la vaccin? Noi maine. Am emotii. Daca mergeti azi, sa-mi spui si mie te rog cum a reactionat.
Am si eu o intrebare fetelor: Voi ati dat Vigantol la copilasi? Eu ii dau, dar il da afara cu limbuta, si mi-e frica sa-i dau iar, ca nu stiu cat inghite si cat scuipa, si sa nu fie prea mult. In spital ne-a zis o asistenta ca e mai bine sa le facem D injectabil, dar nu stiu daca merg amandoua. Iar doctorii recomanda Vigantol.
Eleni are nasucul infundat si face urat tare daca incerc sa-i pun picaturi sau sa i-l curat. Si se desfunda bine cu picaturi de lapte, dar ma lasa sa-i pun...?
Va pup, am mai pus si eu poze cu ea aici: http://pg.photos.yahoo.com/ph/alpe_21/album?.dir=/c470

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraspeedy spune:

Salutare!
Almy,cate pic. de Vigantol ii dai bbitei tale? Incearca sa i le dai intr-o lingurita cu lapte sau ceai dulce.
Pozele sunt super, tare dulcica mai e bblina ta. Cine-i face baita?
Mie mi-a fost frica sa-i fac baita fii-mi pana la 4 luni; o chemam mereu pe mama sa-i faca baie.
Apropo, imi aduc aminte ca si fii-mea statea agatata de tzitza mea de la ora 5 dupa-amiaza pana pe la 11 noaptea. Am incercat sa o dezvat de obiceiul asta, dar nu s-a putut cu nici un chip. Incepea sa planga si sa tipe pana se invinetea de suparare ca nu-i dau tzitzica (desi nu am avut lapte ca lumea cum ai tu) si pana la urma am lasat-o asa. De-abia pe la 4 luni s-a dezvatat singura: a descoperit ca degetelul ei e mult mai gustos. Si de-atunci tzoncane la degetel cand i-e somn.
lauraspeedy
http://community.webshots.com/user/lauraspeedy

Mergi la inceput

buna!
Almy am fakut vaccinul .....sa vedem si cum reactioneaza.
ce liniste pe aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraspeedy spune:

Almy, am uitat sa-ti spun: se administreaza vit.D injectabil numai daca bb nu asimileaza Vigantolul.
lauraspeedy

Mergi la inceput

Alma acum e aproape 7 seaa, febra nu avem, dar de la 4 la 5 a tipat continuu il durea piciorul. cand l-am dezbracat avea piciorul rosu si umflat , i-am pus comprese, si-a revenit .... vezi ca mie nu mi-a zis nimeni sa nu ii dau papa doua ore inainte de vaccin si doua dupa ...... i-am dat cu 5 min inainte.

Mergi la inceput