La noi la Galati sa veniti ( 12 )
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
cookie spune:
Salutare, fetelor!
Alina, Almy, v-am vazut bebelasii...scumpei foc!
Parca am si uitat cand era Sabinuta mea asa mica...acum noi suntem ditamai domnisoarele...
Alina, Sabina mea a suferit cel mai tare la vaccinul de la 2 luni, a facut febra, o durea piciorusul...celelalte n-au mai fost tot asa de rele... Si medicul de familie mi-a zis ca n-are a face masa cu vaccinul, deci e OK ce ai facut.
Noi luam Vigantol de la inceput, m-am invatat si i-l picur direct in gurita si s-a invatat si fata, cum vede sticluta, cum deschide gurita.Am inteles ca nu e bine sa i-l dai cu lingurita sau in lapte/ceai, pentru ca e uleios si nu se stie cat ajunge cu adevarat la bebelus.
Almy, noi mai desfundam nasul cu niste picaturi care se numesc Mar(au apa de mare) cu un pulverizator care se introduce in nas la bebe si curg dupa aia mucisorii...mai ales daca-l pui pe bebe pe burta
Sunt chiar speciale pentru sugari, vezi la farmacie. Noi aveam la fel probleme cu nasucul, dar mi se parea barbar sa-i pun ser fiziologic incalzit(asa zicea medicul!), mai ales ca ea urla de numa' numa'! si sa aveti bebei cuminti!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
vladhana spune:
M-a invatat asistenta sa-i pun pe intepatura o compresa rece cu o felie de lamaie si sa-i dau la 6 ore Nurofen,de doua ori.Vlad nu a avut nici o problema la vaccinul de la 2 luni,ba chiar ne-a avertizat doctorita ca va fi agitat,dar el a dormit ca un print.Doamne,nici nu-mi dau seama cand a zburat timpul,parca a fost ieri... Iar la celelate a avut o febra usoara,si atat.
Almy,al meu are probleme cu asimilarea vit.D,si nu a dat rezultate nici daca i le-am dat pe amandoua,adica Vigantol si injectabil.Cred ca cel mai bine e sa cercetezi in familie,daca voi ati avut probleme cand ati fost copii,eu am avut aceeasi problema,si atunci te sfatuiesti cu un pediatru.Oare nu am mai vorbit despre subiectul acesta? Pe mine Dr.Cretu m-a sfatuit sa-i fac injectabil,de la 2 luni,mai tarziu,aproape de un an,cand a vazut ca nu-i ies dintii a spus ca trebuie sa ia si Vigantol in paralel,si chiar 4-5 picaturi,si la analize tot prost i-a iesit calciul ionic,asa ca dr. ortoped ne-a vorbit de un alt produs,AT 10,pentru cei care au probleme cu asimilarea,dar e drum lung pana ajungi sa ai motive sa te ingrijorezi...
Alina,e dolofanel asa cum am vazut,adica nu-s chioara Vladutul meu avea 6 kg. la 3 luni.Dar asta nu inseamna decat ca mami are laptic bun si are grija de el.
Helloooo! Nimeni nu s-a uitat la Vlad si Daria? Am pus doar 30 de poze,nu sunt prea multe...Asa ca sa simtim si noi(Laura si eu) bine putin
LauraFlo spune:
Neata ! V-am vazut pozele...Sunt niste bebelusi foarte reusiti !
Si pt ca nu v-ati uitat la poze va arat eu talentele mele la impletit . Va place pluoverasul Dariei ? Eu l-am facut !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
cookie spune:
Buna dimineata!
Laura, ce matinala mai esti!
Mai, eu am vazut pozele, sunt simpatici foc Daria si Vlad!
Ce seriosi sunt ei cum se joaca...
Laura, puloverul e misto tare! Si ce cocheta e Daria, imi place cum pozeaza, parca e fotomodel
Ei, uite, talentul asta cu impletitul mi-a scapat, mi-as fi dorit sa-mi placa si mie sa fac una, alta, dar nu s-a lipit de mine...
Nu dai si lectii?
Mi se pare mie sau cam lipsesc fete la apel?
Pe unde sunteti, fetelor, nu mai veniti pe aici?
LauraFlo spune:
Cookie am intrat putin inainte sa plec la banca. Deschid subiectul cand ajung la serviciu. Dau lectii sa stii daca imi dai si tu mie !
alinam spune:
neata!
vazut si poze, frumosi copii abia astept sa se faka si Vladut asa mare.
pana la urma a fost bine cu vaccinul, aseara a dormit normal, temperatura nu a fakut .... ma gandesc sa ii bag si azi supozitor ... in rest cam agitat, de papat tot cum stie el .....vai ce bb grasun am , radeam de bble unui var care are 10kg la 6 luni, acum nu mai zic nik .... asa e familia , cantarim mult. a, vaccinul ala de la mana din maternitate s-a umflat si e rosu, banuiesc ca e normal.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
alinam spune:
Laura da esti priceputa mai, eu zic sa te apuci de impletit ... faci poze si noi cumparam :)
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
LauraFlo spune:
Alina esti tare draguta ! Daca ar iesi bani m-as apuca de impletit ....
Gata pregatesc noul subiect.
LauraFlo spune:
Subiect nou aici : www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62978" target="_blank">Cap 13