La noi la Galati sa veniti ( 12 )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Neata !
Sunt si eu pe aici ...putin plouata ( la figurat ) ca si colegii mei ne invartim prin firma fara rost.....

Eliza iubito dar ai ceva de muncit ! Spor la treaba si ...cauta-ti iubito ajutoare !
LA MULTI ANI , VLADUT ! Sa cresti mare si voinic !
Alina o sa fie bine !
Hana pe la ce ora sa venim maine ?Noi suntem matinale tu stii ! Iar Daria pe la 12-13 iis face somnicul de pranz.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Uoau ! A aparut si Liliac !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Mai, fetelor, io-s mereu p-aci, dar stau pitita ca m-apuca complexele.

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Eliza, putem sa venim noi sa te ajutam...la papat!
Mooooama, pai eu nu stiu sa fac dintr-astea!
Cand am de gatit en gros, ma ajuta mama, ca eu nu ma bag decat la dulciuri la ocazii deosebite...
Vezi, Liliac, am si eu necunoscutele mele...

Vladutu!
Sa cresti mare si sa fii sanatos!

Hana, vezi ca eu fac frisca numai din smantana din aia la cutie, n-am incercat niciodata cu aia la galetusa. Mie mi-a iesit intotdeauna, si mai pun si 2-3 pliculete de intaritor Dr Oetker(ca doar is fan, nu se vede?!?) si iese strong!
Mai nou, mi-am cumparat si colorant alimentar si mi-am facut o frisca portocalie...de zici ca ce-i aia! Da' mai exersez, mi-am propus sa fac si martipan , ca acus vine ziua lu' fiica-mea si tre' sa-i fac un tort misto!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Buna fetelor!
Si eu am citit tot ce ati scris, f constiincioasa, dar daca scriam se trezea fata de la tastatura. Acum e in dormitor si pot sa scriu si eu.
Maine facem si noi 2 luni, parca ieri va scriam ca are 1 luna.
Are un program fata mea, de ma dispera. Seara de la 5 la 11 nu mai inchide ochii deloc, vrea numai la san in continuu, daca o iau urla ca din gura de sarpe, va dati seama ce e pe capul meu. Nici nu se mai umplu sanii asa bine pentru masa de dupa baie. nu stiu ce sa mai fac. Am citit undeva ca ar fi normal sa aiba zile cand suge in continuu, ca mareste productia de lapte, cand creste, dar la noi parca nu se mai termina zilele astea. Mi-am luat o pompa si ma storceam in timpul zilei cand lasa lapte mult in sani, ca sa i-l dau seara. Dar nici nu vrea sa vada. Nici cu lingurita nici cu biberon (stiu ca nu am voie biberon, dar de oboseala nu mai aveam rabdare sa-i dau cu lingurita), numai la san vrea. Si cum o pun la san, parca ar fi somnifer, i se inchid ochii, mai suge cand isi aminteste...Numai sa n-o iau de acolo.
Cam astea sunt "plangerile" mele, oare e normal sa fie asa? se regleaza vreodata programul asta? ca peste tot scrie ca la un moment dat se formeaza de la sine un program. Mamicile care au alaptat cu succes, incurajati-ma si pe mine cu un sfat. Ca tare bine e sa te inteleaga cineva prin ce treci. Eu beau ceaiuri de lactatie cam 2 l pe zi, ce altceva sa mai fac sa am mai mult lapte? Uite, acum parca mi-e dor de perioada cu furia laptelui, hehe!
Va pup si o zi buna!
PS: Programul postnatal nu-l mai vrea nimeni? Eu am incercat sa fac duminica, dar m-a cam durut operatia si am zis sa mai astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Cookie,da ai imainatie nu gluma! Frisca portocalie,zau daca mi-ar fi trecut prin cap...Mersi de sfat,eu cumpar smantana la galetusa doar cand fac ciorba de burta,in rest tot din cea mica,si numai Galacta.Eu la prajituri stau cam prost,stiu cateva bine si atat,nu prea ma bag sa invat altele ca nu-mi ies.Dar in rest pot sa spun ca ma descurc binisor,si ca sa ma laud spun ca toata mancarea de la luatul din par al lui Vlad am facut-o singurica.
Laura,de cateva zile Vlad e si el matinal,noi n-avem incotro,asa ca puteti veni la orice ora.Ne bem cafeaua impreuna si au si ei cateva ore bune de joaca.
Vreau sa ma vaiet putin:nu stiu cum sa mai fac sa-l scap pe Vlad de suzeta.Am cateva tentative esuate,in care am reusit sa-l fac sa renunte la ea 3-4 zile,dar ori i-a iesit o masea,ori a visat urat,ori a plans dupa ea de-mi venea mie sa plang de mila lui.Nu o cere decat la somn,dar parca ii e din ce in ce mai draga,daca o vede ziua ii stralucesc ochii,tipa dupa ea.Am incercat sa i-o pun in otet,i-a placut,in sare,i-a placut,ieri am taiat-o ca sa-l piste cand trage din ea,nu-i mai place intr-adevar dar a plans o ora,nu a putut adormi si a trebuit sa scot suzeta de rezerva.Mi-e teama ca-l dau peste cap,mi se pare chiar ca a inceput sa se trezeasca noaptea,sa se foiasca de cand am inceput sa "uit" de ea.Degeaba ne spalam pe dinti,luam fluor... pentru dinti sanatosi daca roade suzeta.Voi le-ati dat suzeta? Cum a-ti procedat sa renunte singur la ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Almy,Alina,sa va traiasca puisorii si sa fie sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna fetelor....
Mai..eu ce sa zic..am vazut pozutzele lui Cookie..dragute..idei sunt mii pentru ornat torturi..
Eu am zeci..sute de poze la mancarurile gatite..mucenici..cozonaci...torturi..ciorbite...peste la cuptor..peste prajit cu mamaliguta si mujdei..detoate...O sa urc si eu pe net!!Eu mai scriu la culinar.ro.
Am o manie cu fotografierea mancarurilor...aaa.am pozat pana si colivele facute de mine!!
Cre ca am facut o obsesie din asta!
Asa...Stefan a inceput caminul.S-a adaptat..e putin trist,dar nu mai plange.Ma bucura enorm asta..pentru ca e de 1000 de ori mai bine la camin,decat cu bona.Nu-mi place sa intre o persoana straina in casa mea..sau sa mearga in alta casa.Si a camin se socializeaza cel mai bine!
Mihai a inceput de miercuri scoala.Si asta e f bun..ca uita tot.
De REVELION...noi deja am vb la restaurant Havana.Facem acolo cu inca o pereche,prieteni de-ai nostrii.Daca sunteti amatoare..va rog sa-mi ziceti si vb si pentru voi.Putem sta la aceeasi masa,ceea ce ar fi foarte dragut.Pretul e 1.600.000 de persoana.
In rest..eu am acum zile aniversare una dupa alta:sambata un coleg al lui Mihai isi face ziua la Mc Donalds,duminica e ziua baiatului cel mare al nasilor..pe 1 dec e ziua maicamii de nastere..pe 3 decembrie merg la un botez..la Hotel Galati la ultimul etaj....si tot asa.Ma doare capul cu atata cheltuiala..da banii se fac,viata trece si vreau sao traiesc!

Hai va pup si mai vorbim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns av_crina spune:

Almy, fetita mea are 3 luni, de fapt le face pe 29, si citind mesajul tau mi-am amintit ca am avut si eu o perioada din asta cand nu ii mai ajungea lapticul imediat dupa botez.dar la noi nu e problema cu biberonul, l-a acceptat imediat si ii dau ce mulg din sani dimineata. de fapt ii da bona cat eu plec de acasa.eu zic ca de foame trebuie sa vrea biberon, eu is mai spartana si as lasa-o sa planga pana accepta, ca doar nu face greva foamei.cum am rezolvat problema cu productia de lapte? am fugit la munte o sapt cu bb cu tot si s-a reglat de la sine, dar am intrebat pediatra inainte si mi-a spus sa ii inlocuiesc o masa intreaga cu lapte formula (preferabil cea din timpul zilei cand tu nu ai timpsa te odihnesti ca sa faci si laptic mult), am cumparat formula dar nu a mai fost nevoie sa o folosesc. insa beatrix nu sta la san cu orele, mananca repede in 15 min, dam aerul afara si apoi adoarme noaptea sau se joaca singurica ziua.si eu beau ceaiuri pentru laptic.
sper sa te fi ajutat macar faptul ca suntem langa tine si te intelegem.
spor la lapte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
la multi ani ELENI !!!!

mai noi ieri am fakut poze si tortulet
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alina_elena62000/album?src=ph&.dir=/c1d2&.tok= delectati-va si voi :)

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput