Clubul nurorilor
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
ralucames spune:
Draga Flavia, felicitari din nou ca ai gasit un asemenea subiect, dorit de fff multe dintre noi. Dovada sunt mesajele care ma pun pe ganduri...
Mai Camelia (si toate celelalte care nu aveti norocul unei soacre normale) imi pare rau sa citesc toate cele... pai ce??? femeia aceea care se numeste "soacra" nu e si ea mama de copil???!!!! cum naiba isi permite sa ii faca viata calvar (ca numai asa este) celei care ii face fericit baiatul??? Sunt de-a dreptul consternata de asta.
Nu contenesc sa multumesc la Dumnezeu ca, pe langa un sot fff bun (destept, sanatos, frumos si iubitor)am avut sansa sa am si niste socrii model. Soacra mea e curata, cocheta si buna, pana acum nu am avut nici un shou pe care sa il tin minte. Locuim tare aproape unii de altii si nu ne dorim decat sa ne vedem si sa ne consultam (cam pe toate problemele). Uneori ma deranjeaza daca isi spun parerea care e in contradictie cu a noastra, dar descopar in final ca aveau dreptate.
Ce mai... simt ca ma iubeste (normal ca nu ca pe fiica ei), dar macar nu m-a jignit niciodata, nu m-a facut sa ma simt rusinata de nimic, dar nici nu e genul care sa zica in fata "te iubesc"- e putin rece din punctul asta de vedere. (nici o pb.) Cred ca asta e felul ei de a-mi multumi ca ii iubesc baiatul mai mult decat orice pe lume (dupa mininea vietii mele), ca am grija de el si il fac fericit.
Oare am batut campii?? Asta simt in momentul asta.
Toate cele bune nurorilor fericite sau mai putin fericite la capitolul asta.
minunea vietii mele
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
jozsaerika spune:
ma bucur enorm ca ati deschis subiectul asta
chiar ma gandeam ca poate nu caut eu unde trebuie, ma gandeam chiar nimeni nu se plange de soacra?
ma gandesc si eu daca sa scriu sau nu (de scris as avea si eu multe...) dar mi-e frica sa nu citeasca cumnata mea poate imi fac un cont special pt. subiecte in care nu vreau sa se stie cine sunt si revin...
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/jozsae/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
impreuna spune:
Of fetelor care aveti soacre "acre" ca sa nu le zic altfel, cand am citit pataniile voastre mi-am dat seama ce soacra buna am eu. (si Raluca dupa ce ne-a povestit:)
Si e din aia lipicioasa, care de cate ori ma prinde vine si ma pupa (nici chiar asa, da cel putin 1 data pe zi:).
Si probabil din prea mult dragoste cateodata nu isi mai da seama unde ar trebui sa fie limita, cat sa se bage si cat nu. Da nu sunt suparata pe ea din cauza asta, doar ca ma mai "scapa" nervii cateodata:)
Camelia ai dreptate cu topul, daca mai sunt doritoare il putem pune in practica (toate, ca eu nu sunt foarte practica la organizare:) Ma tot minunez cum ati rezistat cu ea in casa... si nu ma pot abtine sa nu te intreb daca mai stati cu ea...
a.cicel felicitari anticipate pentru eveniment! Zici ca soacra ta nu e impotriva relatiei voastre, doar ca ar vrea ca totul sa decurga cum vrea ea. Pai ea nu si-o trait viata cum o vrut? de ce nu va lasa si pe voi sa o traiti cum va place?
dia_bi e bine ca soacra ta nu-i asa femeie rea, cred ca se poate "educa", mai ales ca nu stati impreuna. Ferice de voi!
inaioana acum stati singuri? Te mai asteptam cu "peripetiile soacrei":)
jozsaerika te asteptam oricand ai ceva pe suflet cu socrela.
Si pe toate celelalte nurori
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
monagan spune:
Mama ce subiect beton. Cred ca o sa aiba viata lunga.
Pai despre soacra-mea ce sa va spun decit ca:
-nu ne vizitam, decat la Pasti si Craciun.
-nu vorbim, decat daca suna ea.(si nu prea suna,).
-nu ne facem cadouri, nici macar de zile de nastere.
-nu ne suportam.(asa spun eu, parerea ei nu o cunosc si nu ma intereseaza).
In concluzie, am o soacra....poama acra.
MG
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by impreuna
a.cicel felicitari anticipate pentru eveniment! Zici ca soacra ta nu e impotriva relatiei voastre, doar ca ar vrea ca totul sa decurga cum vrea ea. Pai ea nu si-o trait viata cum o vrut? de ce nu va lasa si pe voi sa o traiti cum va place?
Pai ar vrea ea sa fie totul cum spune, dar nu prea ii merge. Iubi o repezeste si ii inchide gura. Eu i-am spus ca atata timp cat mama, care e langa noi si ne ajuta foarte foarte fff mult (din toate punctele de vedere), nu se baga in relatia noastra, atunci nici ea sa nu se baga, ca noi tot cum vrem facem.
Soacra se pare ca nu prea si-a trait viata. Cu socrul nu prea s-a inteles, asa ca el a plecatla tara cand a iesit la pensie. Ei nu s-au mai intalnit de vreo 5-6 ani. Se vor intalni la nunta noastra. Dar nu unt divortati. Cu restul familiei (frati, matusi etc)nu tine legatura deloc. Mie nu imi plac chestiile astea. Eu am o familie foarte unita, chiar daca toti sunt departe de noi (nu am rude in Miercurea Ciuc). Cand mergem la tara se "cearta" intre ei unde sa dormim. Se fac multe mese in familie, orice moment de importanta mica se lasa cu un chef mare in familie. Si aici ma refer la unchi, matusi, verisori. Toata lumea e prezenta.
Asa ca soacra daca a vrut sa fie alaturi de familia ei, cum va fi alaturi de a mea?
POZE
impreuna spune:
Neata Fetele.
Vin si eu cu neczul meu dupa mine
Acuma sunt ofticata! Al meu socru crede ca le stie pe toate in materie de copii, e mai rau ca o femeie (soacra adica). De cate ori o are pe Sara in grija, imi vine cu teorii despre cum e programul ei de somn sau de mancare, de cate ori plange el stie sigur ca ii e sete si vrea sa o umfle cu apa, sau stie el sigur ca de aia nu adoare ca nu am culcat-o la ora fixa (cand stie el ca are programul de somn), ba ca nu am bagat-o in sac si de aia are chef de joaca in loc sa doarma, sau sta langa mine de multe ori cand ii pregatesc mancarea si isi da cu parerea ce si cum nu fac bine, ...etc.
Nu zic ca nu are niciodata dreptate, dar uneori vine cu aberatii si eu m-am saturat sa il tot contrazic.
Sotul meu ii tot spune sa isi vada de ale lui, insa n-are cu cine. Pur si simplu cred ca nu se poate abtine sa isi dea cu parerea.
Stiu ca o iubeste pe Sara foarte mult, e singura lui nepoata, dar mie cateodata imi vine sa ma urc pe pereti. Ce sa fac???
camelia72 spune:
Buna,fetelor!
Flavia,haide,soro,da-ti drumul si tu,deci la tine socrul e mai bagaret!Bine totusi ca se ocupa de fetita,cel putin ai si o satisfactie...
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001&whichpage=6" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
impreuna spune:
Camelia draga, la mine amandoi sunt bagareti, doar ca fac cu schimbul :)
De ex. soacra-mea se baga (in trecut) la felul cum arata sotul, ca sa-si schimbe freza ca nu arata a inginer:) sau sa nu isi lase cioc ori faze din astea. Acum s-a mai potolit ca al meu era tot timpul cu gura pe ea si nu i-a mai convenit situatia.
Hai povesteste-ne in continuare pataniile tale cu soacra.
boeru spune:
Buna suratelor!
Mie nu mi-a mers forumul vreo doua zile, acum am citit si eu ce s-a mai scris. Luni dimineata abia asteptam sa va povestesc ca a fost soacra-mea pe la noi, dar ia de unde nu-i forumul, asa ca va zic acum:
Va spuneam in prima pagina ca suntem de 11 ani impreuna ca primii 3 ani au fost de caca-o! in ceea ce priveste relatia soacra-nora, acum ne intelegem binisor. Sa vedeti insa ce face duminica!
Am sunat-o noi sa vedem ce face si mi-a zis ca a mai strans cate ceva ptr. mine (haine) ca are mania cumparaturilor. Mai gasesc eu cate ceva pe acolo, cateodata chiar chestii misto (noi, cu eticheta) si imi prind bine. Duminica imi aduce pe langa haine o punga de cosmeticale (gel de dus, fond de ten, roll-on etc -_noi, toate) M-am bucurat tare mult pana am vazut ca 3/4 din ele erau expirate. Mi-au venit nervii, i-am aratat si sotului meu. Bineinteles ca le-am aruncat, i-am si zis bey, are impresia ca eu folosesc ce arunca ea? Sunt sigura ca le-a "ales" si s-a gandit ca poate le folosesc eu, ca parca n-as avea si eu destule. In sfarsit, ne-a mai adus niste smochine confiate si al meu vroia sa-i dea copilului si i-am zis sa verifice termenul ca poate si alea sunt expirate. Si ce credeti fetelor? MINUNE - si alea erau expirate din luna a 4-a , 2005. Asta nu e sanatoasa!, cu prima ocazie ii zic, pai sa ne imbolnavim naiba, asta ne da ea noua? Cred ca o sa am o discutie cu ea mi-e si ...s-o sun ca sigur iese altceva. (ca nu s-a uitat, ca sunt carcotasa, ca n-a stiut..etc)
Voi ce ziceti? Sa-i zic sau sa o las in pace si sa verific cu atentie ce ne da? Dar poate unele n-au termenul pe ele...
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
camelia72 spune:
Cine este "pentru" clasamentul cu "cele mai rele si ciudate soacre" sa ridice mana,iar daca sunteti de acord sa si clasificati primele 3 locuri!Haide-ti,sa ne si distram un pic pe seama soacrelor,prea mult na sicaneaza...mie una imi vine sa non-stop!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001&whichpage=6" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!