Clubul nurorilor
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Camelia draga, la mine amandoi sunt bagareti, doar ca fac cu schimbul :)
De ex. soacra-mea se baga (in trecut) la felul cum arata sotul, ca sa-si schimbe freza ca nu arata a inginer:) sau sa nu isi lase cioc ori faze din astea. Acum s-a mai potolit ca al meu era tot timpul cu gura pe ea si nu i-a mai convenit situatia.
Hai povesteste-ne in continuare pataniile tale cu soacra.
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
Am crezut ca numai soacra-mea se leaga de freza baiatului ei. Daca ii creste putin parul imediat il critica (al meu tot inginer e). Nu il suporta imbracat in pantaloni scurti si tricou, sau blugi si tricou. Neaparat sa aibe camasa pe el daca iese din casa. Da ea ce crede, ca eu stau sa calc toata ziua camasi, ca sa-l vada pe fiu-su cum vrea ea?
POZE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ralucames spune:
fetele !!! De ce suntem pe a doua pagina?? Nu mai exista nurori "nemultumite"??
Draga boeru, las-o sa iti aduca ce vrea (asta daca ai rabdare) si mai bine verifica inainte de a folosi ce iti aduce, decat sa ti-o urci in cap... parerea mea.
Draga Flavia, sa stii ca nu esti singura care are socrul cicalitor, dar macar sa astie cand sa te lase in pace (si al tau e inginer??) Daca se mai ocupa si de
Sara, cu atat mai bine, mai poti tu respira (ai mei nu prea mi-o iau, dar asta e). Socrii mei sunt la tara (avem casa si acolo), dar se intorc in cateva zile, asa ca nu prea am ce va povesti
.
Si eu sunt "pro" clasament pt. soacre, dar eu ma inscriu in topul celor multumite de ei. cine incepe?? tot Flavia?? ca de, ea ne-a chemat
(poate imi da un
...)
Va pe toate, o seara placuta
minunea vietii mele
impreuna spune:
Pai haideti fetelor sa facem un clasament doar ca tre sa punem umar la umar pt idei ca eu nu pre ma am cu chestii din astea organizatorice
boeru si eu sunt de acord cu Raluca, mai las-o un timp, poate isi revine. Sau pastreaza produsele expirate in cazul in care vrei sa ii faci un cadou:)) (acu asta ii gluma, eu nu as face asa ceva:))
Mai da mamele astea de ingineri au crezut ca dc si-au ales meseria asta o sa umble ca sefii de partid de pe vremea comunistilor? (toata ziua la costum si la cravata. tunsi ...) Acu imi vin in minte reclamele alea 2 cu ciocolata cu rom cu tineretu comunist care nu "toreleaza" asemenea imbracaminte
monagan spune:
Sorry, am uitat sa complectez la lista aia a mea cu lucruri negative,ceva pozitiv despre socrella.
Ca nici macar nu o intereseaza cum se imbraca fiul ei, asta apropo ca si al meu e tot inginer. E un lucru bun nu? Deci o trec pe lista cu +(si asta e singurul )
MG
impreuna spune:
Tot inginer Mona?:))) or fi cumva colegi? Ca si Raluca e tot din Cluj...
Al meu saracu a invatat "poezia" pe dinafara, le spune tuturor ca se imbraca asa cum ii place nevestei, nah
Acu ca am vazut ca nu sunt singura in situatia asta, mi-a mai venit inima la loc, ca incepusem a cred ca asa e normal, ca asta inseamna "respect"...
Ai mei parinti nu s-au bagat in chestii din astea si m-au lasat sa fiu independenta (atata timp cat ramaneam in limitele bunului simtz).
Sa vedeti ce greu e sa ai parinti maleabili si sa nimeresti la socrii cicalitori
Boobooricu spune:
Hello fetelor! Ahhh..Ce bine ma simt intre suratele mele..Ce faceti ati albit inca?
boeru-laso in pace sa isi faca femeia damblaua..daca nu, atunci spunei ca nu vrei nimic..asa am facut eu cu o matusa din Germania care imi aducea numai kkaturi..Las ca o scoti tu la capat
Flavia-al meu socru ma intreaba mereu despre ea, ce face, cum se simte etc..Soacramea isi da cu parerea mereu si ma enerveaza..De abia astept sa plec la casa mea
Xat despre top..eu zic ca soacra Cameliei este in top..alaturi de socra lui Loreen..parerea mea
Pe a mea socra o pun la pozitive..ca in afara de cicaleala nu m-a jignit sau chestii dastea..Om vedea
Va pup si sa ne auzim curand..
P.S Mai scrieti si voi mai des ca a trebuit sa va cauta o gramada
elena
http://photos.yahoo.com/boobooricu2004
dia_bi spune:
salutare fetelor se pare ca m-am plans degeaba de soacra mea pt ca sunt altele mult mai rele.eu vineri o sa merg la ea asa ca sapt.viitoare o sa am ce sa va pove.celor care aveti soacre rele va tin pumnii ca aveti nervii tari si capul sus.v-am pupat
gyly spune:
Vreau si eu in club. Un subiect foarte bun. Numai ca eu am o soacra buna. Sa nu credeti ca tot ce face imi convine, dar nici tot ce face mama nu imi convine, iar soacra-mea ma enerveaza mai putin decat mama. Si a mea se baga la inceput, dar a mai temperat-o sotul, ca prea vroia sa le stie pe toate.Am uitat sa va spun ca stam impreuna pentru moment. Va pup ca sunt cu Fiimiu in brate si nu sta cuminte.
impreuna spune:
gyly welcome! Ne bucuram ca ai soacra buna, dupa cum vezi mai sunt si nurori fericite pe aici :) Deci suntem colege, ca si eu tot cu socrii stau deocamdata, asa ca te inteleg. Te asteptam pe aici cat mai des, ca avem ce povesti!
De top e super, si eu cred ca tot Camelia e pe 1 loc, daor ca a ramas sa ne spuna in continuare "povestea":) (sper ca treci azi pe aici ) si Loreen
dia sa nu ne uiti
Sa va zic eu o faza acuma: ieri socru-meu a vrut sa o culce pe Sara la amiaz, dar eu ii pregatisem baia sa o spal. Asa ca al meu sotz s-a dus sa o aduca si tocmai atunci atipise. S-a trezit si i=am facut baie. Socr-meu s-a apucat de plans de mila fetei, ca ii era somn si nu am lasat-o sa doarma. Bineinteles ca dupa baie a adormit imediat. Da nu imi place ca prea exagereaza. Al meu ii tot spune da nu are cu cine, iar eu ma simt aiurea. Si soacra-mea de multe ori cand o aude plangand, se apuca si ea de plans. Va dati seama dc am face si eu cu sotul la fel, ce casa de bocitoare am fi?
camelia72 spune:
Buna,suratelor!
Flavia,ma intrebi cum am rezistat sa stau cu ea?De fapt,ea nu prea a rezistat sa stea cu noi...o stresau prea mult copiii si faptul ca eu ii cam lasam sa faca ce vor...iti dai seama...in "casa ei".Dar,hai sa continui povestirea:
Capitolul 4:
Cand bblul avea vreo 3 luni,s-a apucat soacra-mea sa-si caute alte victime de care sa profite si a dat anunturi la matrimoniale,nu era la prima "abatere",si pe "fostul" tot asa l-a cunoscut,avea experienta in acest domeniu.Dupa mai multe cautari,stand cateva saptamani pe la diversi indivizi,s-a oprit,intr-un final la un domn Aurel care parea sa aiba intentii destul de serioase.A stat vreo 6 luni,dupa care s-a intors iar la noi,motivand ca acesta era impotent si nici nu voia sa se trateze.Sotul,dupa mai multe discutii avute cu ea,i-a amintit ca daca nu se poarta cu decenta si responsabilitate va fi nevoit sa uite ca are o asemenea mama.Intre timp,am fost nevoiti sa ne schimbam nr. de telefon pt. ca indivizii pe care ea i-a cunoscut dupa ce a dat acel anunt,ne deranjau zilnic,la ore nepotrivite,uneori chiar si noaptea.Va imaginati cat de obosita eram,nu-mi era de ajuns ca ma trezea bble,mai trebuia sa fac pe centralista si la cunostintele soacra-mi.Eeeei...si de aici a inceput adevaratul calvar,pe care noi trebuie sa-l suportam zi de zi de aproape 3 luni.
In urma cu 10 ani,cand sotul era necasatorit iar ea pe atunci locuia cu tatal nasei...i-a facut sotului acte pe apartamentul in care noi locuim,i-a facut vanzare-cumparare dar cu o clauza de uzufruct,adica sa poata locui si ea cu noi.Acum,de cand a inceput calvarul cu soacra-mea,ea ne tot ameninta ca ne va da in judecata cum ca noi nu ne respectam contractul si nu ii mai toleram sa faca ce vrea.Bineinteles,am inceput si eu sa-mi scot gherutele si asta pare sa o fi deranjat cel mai mult pe a mea soacra.Nu i-am facut altceva decat i-am zis sa inceteze cu barfele la adresa mea si sa dea dovada ca are un comportament decent,ca o adevarata bunica,nu vreau sa fie exemplu negativ pt. copii,fetita mea este deja destul de mare si imi spune ca vecinii o mai intreaba daca buni iar s-a maritat.Acum nici noi nu mai stim cu cine locuieste,vine destul de rar si atunci numai cu amenintari.
Hai ca iar m-am intins destul cu povestirea...voi continua cu alta ocazie!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001&whichpage=6" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!