Clubul nurorilor

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Flavia,nu cred ca in cazul soacra-mi este varsta de vina,ea nici in tinerete nu a avut suflet,altfel nu ar fi plecat si nu si-ar fi parasit copiii minori pt. un alt barbat.Nici cu cel de-al doilea nu a stat,facandu-i si acestuia un copil si parasindu-l ulterior la varsta de 5 ani.De fapt,ea nu a stat cu nici unul din cei "n" barbati.Nu sunt deloc rautacioasa,chiar imi doream sa fim prietene,am incercat pe toate caile posibile,nu i-am reprosat trecutul decat atunci cand am ajuns la capatul rabdarii,dupa 7 ani in care ne-a facut viata un calvar.

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001&whichpage=6" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boobooricu spune:

Mama mama ce povestiri aici!Pai, soacramea e cea mai cumintica socrela comparata cu ale vostre!
Loreen,ne intalnim si aici/?Nu te mai everva, uitate ce frumuseti ai, cu toata vorbaria ei proasta! Sa iti traiascafetele si barbatul , ca pe ea o vede Dumnezeu si ii vine ei randul!

elena
http://photos.yahoo.com/boobooricu2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Ce mi fac nurorile mele?:) Sper ca ati avut un week-end fain si v-ati bucurat (cu socrii sau fara:)

loreen draga de tine, grea viata ti-a mai facut socrela. Cum ziceau si fetele, in viata totul se plateste.
Camelia ai dreptate, la a ta nu e varsta de vina si probabil ca ar fi slabe sanse sa se schimbe vreodata :(

Ma gandesc ce vor face persoanele respective cand or ajunge batrane si vor astepta sprijin de la copiii si nepotii pe care nu i-au avut la suflet si nu i-au inghitit niciodata?

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boobooricu spune:

Haideti nurorilor ca v-am cautat si erati la pagina 4 ..se poate?Nu mai zice nimeni nimic?A mea socrela o sa plece in Mexic in 3 zile...PARTY!!!

elena
http://photos.yahoo.com/boobooricu2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Impreuna cand fi soacra mea la pat sa-i dea Dumnezeu minte sa se gandeasca ca nu va veni nimeni la ea,poate doar baietii ei,ca pe mine una nu ma prinde nici la mancat coliva...

Acuma imi vin in minte si alte peripetii din cei 17 ani de cand o cunosc...Pe noi cele trei cumnate ne-a inrait una impotriva alteia ducand vorbe de-ale ei dintr-o parte in alta,incat si fratii au ajuns sa nu se suporte din cauza asta...eu in final fiind cea mai vinovata ca era odata cea mai mica dintre ele si singura care n-am comentat...Stiti cum e vorba aia...si tacerea e un raspuns...
Pana la urma le-am spus fiecareia in parte ce-am avut si cu asta am incheiat socotelile cu ele...Si sa vrem sa ne mai intalnim nu mai avem cum una fiind in America,iar cealalta a divortat...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Oare se imputineaza nurorile pe aici sau se inmultesc?:)))
Soacra mea a fost tare cuminte zilele astea asa ca o (a fost aproape tot timpul plecata, abia daca ne-am intalnit:)
Camelia ai uitat sa continui povestirea.

Elena sa ne spui cum petreceti "home alone":) M-am gandit sa ii fac si la a mea cadou o excursie la munte

Loreen 17 ani? Pai voi aveti vechime nu gluma. La mine sunt doar 4 ani (aproape). Cum zici tu de cumnate, asa a patit si maica-mea cu soacra-sa. Doar ca acum se inteleg cumnatele (si cumnatii) intre ei iar cu soacra nime'

Va mai astept la povesti.

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_bi spune:

ce mult ma bucur ca a-ti deshis acest subiect exact la el ma gandeam si eu ,nu pot sa spun ca am o soacra rea ca altele(se poate si mai rau)dar nici f.buna ce ma deranjeaza la soacra mea e ca vrea sa se bage in familia mea si sa comandea ea ei asta nu se poate.ea a fost obisnuita ea sa comande o viata intreaga,in vara asta ne-am luat ap. si a venit soacra sa-l vada ei bine a inceput ci indicatii ca acolo trebuie facut asa ...........iar eu ii spuneam ca nu asa .. dar ea tot pe a iei o tione si mi-am facut un car de nerviiar barbata-miu imi spune sa nu ma enervez ca tot cum vrem noi facem ,si peste tot ii place sa-si bage nasul si sa stie ea tot.eifetelor m-am mai usurat si eu sufletul va multumesc pt acest subiect v-am pupat si m-ai datile in colo de soacre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Wow, ce subiect minunat , in sfarsit un loc in care sa ma plang!
Eu am avut doua soacre, cu prima m-am inteles excelent dar cu asta de acum o iau razna incet dar sigur!
Nu puteti cunoaste o persoana mai glaciala si malitzioasa, pe cuvant!
Nici nu stiu ce sa ma apuc sa povestesc...
Prima noastra intalnire a fost cand nu eram inca impreuna cu actualul meu sotz, el ma ajutase sa-mi cumpar o masina si am trecut amandoi pe la el pe acasa ca sa se schimbe si sa mancam ceva urmand sa plecam impreuna cu o treaba. In timp ce mancam , soacra-mea intra in bucatarie, se aseaza in fatza mea si ma intreaba cu o faza importanta : Din ce oras esti? Si, cu ce te ocupi esti stundenta sau ce? Parintii tai cu ce se ocupa? exact asa, tam-nesam printre inghtzituri. Ii raspund la intrebarile ei care oricum mi s-au parut absolut indiscrete si nepotrivite, dupa care , fara un cuvant se ridica si pleaca. Mai tarziu am aflat ca a plecat pt ca o enervasem (Eu!!!) pentru ca ii dadusem raspunsuri "monosilabice"!
Asta , evident, e nimic fatza de cele ce s-au intamplat mai incolo.
Am stat la el vreo 2 saptamani , cand incepusem sa-mi renovez apartamentul (renovarea a durat mai mult dar n-am rezistat eu acolo si m-am mutat)si de exemplu puteam sa intzepenesc de foame ca nu puteam intra in bucatarie decat daca ai lui nu erau acolo si mancau sau faceau altceva. Asta pe motiv ca "sa nu ne deranjam unii pe altii". Nu existau mese in familie, noi mancam separat, cand ni se spunea ca ei au terminat si e libera bucataria. Altfel, trebuia sa asteptam in camera pana veneau sa ne anunte.
Totul era extrem de protocolar, de o raceala infioratoare, presarat cu intrebari idioate gen profesoara de generala catre elevul loaza (mai avea sa-mi spuna "fetitzo!")si sarcasm sau mici rautatzi.
Cred ca m-am intins destul,sper sa ma mai suportati sa revin si cu intamplari mai recente!

Ioana 14 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Si eu...
Soacra mea (va deveni oficial pe 25 februarie 2006) e... tare ciudata. Eu am cunoscut-o cand era la spital. A fost foarte draguta cu mine. A doua oara cand am fost la ea tot in spital era si urma sa fie operata. Am stat langa ea dupa operatie o zi intreaga, singura. iubi nu suporta spitalele, asa ca eu am fost cea care i-a spuportat ei toate mofturile. Un om normal doarme dupa operatie (piatra la fiere). Ea nu a inchis un ochi si mereu ma critica: ca nu ii umezesc buzele destul, sa ma spal pe maini inainte sa ii umezesc buzele sa nu ia microbi (in mana dreapta aveam doar tifonul cu care ii umezeam buzele), pun prea multa apa pe buze si ii curge dupa gat si raceste, nu o invelesc bine, si lista ar putea continua.
La cateva luni a inceput sa ne intrebe cand ne casatorim. A venit si momentul in care am stabilit data nuntii. De aici incepe chinul. De ce faceti nunta? Cununia civila e destul. De ce mi-am luat rochie de mireasa, ca oricum noi stam inpreuna de 3 ani. De ce sa ii cumpar costum lui iubi, ca are unul. Si multe altele. Ultima data cand am fost la ea (150 km de noi) nu a mai fost asa draguta cu mine, chiar nu mi-a vorbit. Mi-a spus doar ca daca fac un copil sa i-ldau ei sa aiba grija de el. Da ce crede ea? Ca eu fac copii ca sa ii creasca bunicii? Nici la mama nu o sa il las (ea e in acelasi oras cu mine), doar in caz de forta majora.
De cand am fost la ea ultima data nu am mai vb nici la telefon. Il suna pe iubi, vorbesc amandoi, dar de mine nu intreaba niciodata.
La inceput tot ceea ce faceam era ok. Acum nimic nmu e bine, nici macar cum intind hainele la uscat. (a fost la noi si m-a criticat)
Concluzia mea: soacra nu e impotriva rela#355;iei noastre, dar nu vrea sa facem nunta (nu are bani sa ne ajute, dar nici nu i-am cerut), vrea sa imi creasca copiii (ca de primul nepot nu s-a putut bucura, neantelegandu-se cu cealalta nora care a refuzat sa mai mearga la ea; iubi a mai fost casatorit o data).
Cand se cearta cu socru (el s-a mutat la tara, departe de ea si vb doar la telefon, ca iubi nu a avut de lucru si le-a luat la amandoi telefon) ne suna si plange la tefelon cate jumatate de ora, dupa care urmeaza nervi intre noi doi.

Hai ca m-am intins cu vorba...Dar as mai putea continua. Si...inca nu e oficial soacra mea.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutare,dragele mele!
Nu,Flavia,n-am uitat de povestire,imi trebuie doar timp,cu mafiotul meu in spate,care incearca sa bata la taste,nu prea ma pot concentra!Acum a adormit si voi continua cu peripetiile soacra-mi,ar trebui sa faci un clasament cu "cele mai rele si ciudate soacre",a mea sigur va fi fruntasa.
Capitolul 3:
Deci,s-a mutat soacra-mea la noi...plecand nemultumita ca tatal nasei noastre nu i-a facut ei acte pe o parte din casa si a avut nesimtirea sa-i faca fetei lui acte pe toata casa.La noi a inceput sa se impuna,nu aveam voie sa mai vorbim nici cu el(fostul concubin) nici cu nasii nostrii.Noi insa l-am respectat intotdeauna pt. ca ne-a ajutat f. mult si era un om cumsecade,ea era vinovata,avea pretentii absurde...Nu va mai spun cate sicane ne-a facut,ii suna pe nasi si ii jignea in toate felurile,le zicea sa ne lase in pace ca nici noi nu-i mai suportam...numai minciuni!Cand am ramas insarcinata cu cel de-al doilea copil,nu aveam curaj sa ii spunem stiind cate probleme am avut si la prima sarcina din cauza ei.Cand a inceput sa se vada burtica,mi-a zis cu o nesimtire fantastica: "-sa nu-mi spui ca mai faci un plod!"Am ramas fara cuvinte,chiar nu o puteam intelege,ea facuse 3 copii de care habar nu a avut ce inseamna "meseria de parinte" iar noi aveam atata tupeu sa facem doi copii pe care ni-i dorim si pe care ii iubim nespus de mult!Cand eram in luna a 6-a de sarcina am fost la nasi sa linistim apele,la cate le-a zis ea la telefon...trebuia sa calmam spiritele si sa-i intrebam daca mai vor sa ne boteze si cel de-al doilea copil.Bineinteles ca au fost bucurosi,nu au inteles nici ei atitudinea soacra-mi si nici supararea ei vis-a-vis de acele acte pe care orice parinte le-ar face copilului lor si nicidecum unei concubine(pt. ca nici macar casatoriti nu erau).Cand a auzit soacra-mea ca i-am pus tot pe ei nasi a zis ca nici nu va veni la botez,sa alegem pe cine vrem:ori pe ea,ori pe nasi!Bineinteles ca Dan (sotul meu)a avut un mic show cu ea,spunandu-i ca nici nu mai vrea s-o vada,iar la botez sa nu o prinda ca o scoate afara...
Soacra-mea,de un an de zile locuia,deci,cu noi dar relatiile dintre noi erau destul de reci si asta din cauza ei,ea ne evita si se tinea batoasa,eu tot timpul o salutam cu saru'mana,chiar o respectam...asa am fost crescuta cu bun simt,toate discutiile aprinse si toate nemultumirile i le spunea doar sotul,chiar daca ea ne jignea pe amandoi,iar in ultimul timp reprosindu-mi ca numai eu il influentam impotriva ei si tot eu i-am "stricat copilul",el niciodata nefiind obraznic cu ea.Va dati seama sub ce stres am avut eu sarcina!Cand s-a nascut baietelul,am venit acasa din spital,l-a vazut(parca ii era frica sa se apropie de copil),a zis ca nici nu seamana cu barbatu-meu,ca e blond cu ochii albastri...parca nu toti copii cand sunt mici au ochii albastrii.Dar ea nici pe fetita nu a vazut-o asa mica,pana la 2 ani.Eu eram mult prea obosita sa mai ripostez si mult prea plictisita de obsesiile ei,ea luand tacerea mea drept vina...Copilul,ca orice copil,se trezea noaptea sa manance,avea si colici...plangea destul de mult,tot timpul ma invinuia pe mine,ca nu am laptele bun,ca nu se satura copilul...parca nu tot eu crescusem si fetita!Bineinteles,nu a pus absolut deloc mana pe el sau sa ma ajute cu ceva,din potriva,tot eu gateam,spalam,faceam curat...ea doar imi reprosa ca il cocolosesc prea mult,ca pierd timpul cu sterilizatul zilnic,cu calcatul hainutelor copilului,ca prea des ii schimb pampersul si costa bani,etc.!
Gata,hai ca m-am intins prea mult...voi continua in capitolul urmator!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001&whichpage=6" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput