Clubul nurorilor
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
impreuna spune:
olim draga, pai daca nu isi iubeste baiatul, imi dau seama ca tu nici atat nu poti avea asteptari din partea ei. Bine ca tu cu sotul va iubiti si asta e foarte important. Sti cum se zice, de multe ori necazurile ii apropie pe oameni. Daca tie ti-a murit mama, iar el nu a fost dorit de propria mama, va aveti unul pe celalalt.
Sunt multe cupluri care se despart din cauza socrilor, asa ca e de preferat sa se inteleaga sotii bine, daca cu socrii nu se poate.
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
klumea_blondy spune:
Flavia,am reusit in primul rand datorita faptului ca sotul e de partea mea si in al doilea rand pentru ca daca am avut ceva de spus am spus-o in fata si nu barfind cu cumnatele,care oricum se parasc una pe alta cand le e bine cu soacra!vorbesc de ale mele cumnate!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094&whichpage=5" target="_blank">ajutati-o pe mama scorpiutza
http://photos.yahoo.com/klumea_blondy
rares andrei (29.11.2004)
olim spune:
Da, asta asa e , dar doare.Iar el sufera enorm si nu intotdeauna pot sa il ajut.Mai ales ca acum 3 ani a murit si socrul me, iar in noaptea de dupa inmormantare soacra ne spunea ca apartamentul ii ramanei sorei lui, ca noi sa ne gandim ca nu avem nimic in Romania.
Iar dupa 2 luni de la moartea socrului, a fost la nunta madama, chiar dadea impresia ca e bucuroasa.
De fapt acum cand am fost acasa, spunea ca o duce mult mai bine acum decat acum 3 ani.
Asa ca imagineaza-ti ce fel de om este.Pacat de saracul socru, nu stiu cum a putut sa traiasca cu o astfel de persoana.
Asta e.E greu sa intelegi ca se poate intampla asta, dar sunt si astfel de cazuri.
Eu cred insa ca Cel de Sus o sa ne judece pe fiecare dupa fapte, de acea incerc sa trec peste astea, mai ales acum dupa 8 ani, DAR DOARE.
camelia72 spune:
Bine v-am gasit,dragele mele!
Haide-ti,nu trebuie sa mai suferim din cauza soacrelor,ele si-au trait viata si incearca sa ne-o dirijeze si pe a noastra!Eu am pus piciorul in prag in urma cu cateva luni,sigur trebuia sa fac acest lucru mai demult dar...mai bine mai tarziu decat niciodata.
Voi continua acum...
Capitolul 2:
A mea soacra divortase de socrul meu cand si-a dat seama ca era gravida cu alt barbat cu care traia de ceva timp,socrul meu banuia dar a sperat ca isi va reveni...era un barbat asa de bun si bland,ea a profitat de bunatatea lui si si-a facut de cap.Socrul meu a tot sperat ca se va intoarce macar de dragul copiilor,Dan (sotul) mai are un frate mai mare cu 2 ani.Cand a aflat ca nascuse si nu mai era cale de intoarcere la copii,inima i-a cedat iar copiii l-au gasit mort.Va imaginati cata durere a fost in sufletele lor cand si-au dat seama ca au ramas singuri pe lume...Dar dupa vreo 5 ani s-a intors si soacra-mea la ei,plecase de la celalalt iar fetita a lasat-o sa o creasca parintii aceluia,deci a parasit-o,iar pana cand a facut fata 18 ani nici nu a cautat-o,macar de curiozitate,se puteau vedea pe strada si nu se cunosteau.
Soacra-mea s-a casatorit(fara acte) cu barbatul pe care l-am cunoscut si eu,f. de treaba,fata lui a fost nasa noastra si a copiilor.Pe mine nu m-a interesat atunci trecutul soacra-mi,chiar daca sotul suferise enorm,important era ca o iertasera si parea ca este totul bine.
Soacra a inceput sa-si scoata gherutele cand am inceput pregatirile pt. nunta noastra.Imi cumparasem materialul pt. rochia de mireasa,aveam un model super intr-o revista,am vrut sa merg la croitoreasa cand ne-a vizitat mama soacra si au incepu istericalele.De ce trebuie sa cheltui eu atatia bani pe o amarata de rochie pe care o port o singura data cand o pot lua pe a cumnata-mi care facuse nunta in urma cu 2 ani si era pe marimea mea...de ce trebuie sa-mi fac si costum pt. cununia civila care era in aceeasi zi cand ma pot cununa tot in rochia cumnata-mi...Eu,ca o fata nevinovata si bine crescuta cum sunt(hai sa ma si laud singura),nu i-am zis nimic,am inceput sa plang si i-am zis lui Dan ca mai bine nu mai facem nici o nunta decat sa ma imbrac cu hainele alteia.Bineinteles,el a fost de partea mea si m-a incurajat sa-mi iau ce doream pt. ca oricum soacra-mea nu contribuia financiar cu nimic.
Apoi un alt show a facut cand a auzit ca sunt insarcinata,incerca sa-l convinga pe Dan sa avortez,ca nu suntem pregatiti pt. copii,daca nu ne intelegem si ne despartim ce facem cu copilul?Eu nici atunci nu i-am zis absolut nimic,o respectam si ii explicam ca ne dorim copilul,noi ne iubim si vrem acest copil...vreo 2 ani nici nu a mai vrut sa stie de noi,de fetita nici macar la telefon nu a intrebat ce face sau sa o vada.Cand a facut fetita 2 ani a venit cu un tort,intentia ei fiind de fapt sa stea cu noi pe motiv ca acel concubin isi trece casa pe numele fetei lui(nasei noastre).Noi am zis ca ni se pare corect ceea ce face,este doar fata lui iar pretentiile soacra-mi de ai face ei acte pe casa erau exagerate.Iar am devenit dusmani pt. ca nu eram de partea ei,trebuia sa rupem si noi relatiile cu nasii din cauza lacomiei ei...Noi suntem in continuare in relatii excelente cu nasii,drept dovada i-am pus tot pe ei nasi ai baietelului...crescand in acelasi timp ura soacra-mi fata de noi.
Gata,continuarea in capitolul 3.
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001&whichpage=6" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
monagan spune:
Ce bun subiect.Imi place.Acum nu am timp prea mult sa ma desfasor p-aici, dar revin.
MG
impreuna spune:
Fetelor, ce ne facem cu soacrele astea, unele isi iubesc prea mult baiatul si devin posesive, altele ii dau "ignore". Nicicum nu-i bine.
Tare putine soacre echilibrate, sa fie varsta de vina?
Mai asteptam povesti (Camelia sa nu uiti de partea 3:); apropo, nu ii inteleg pe socrii care daca nu isi inghit nora, au aceeasi atitudine si fata de nepotii nevinovati.
Mona welcome to the club asteptam povesti.
olim spune:
Deoarece sunt, caci astfel nu stiu cum sa ii numesti.
Dar eu sunt de parere ca toate se platesc in viata, mai repede sau mai tarziu.
Duminica placuta cu/fara compania socrilor.
impreuna spune:
quote:
Originally posted by olim
Deoarece sunt, caci astfel nu stiu cum sa ii numesti.
Dar eu sunt de parere ca toate se platesc in viata, mai repede sau mai tarziu.
Duminica placuta cu/fara compania socrilor.
Ai dreptate. Dar oare noi cum vom fi ca si soacre? Ce putem face e sa invatam din greselile lor.
Si intr-adevar, totul se plateste.
Multzam la fel
![](bis.gif)
loreen spune:
Buna suratelor in suferinta...
Am o soacra pe care n-as dori-o nici dusmanilor mei...
Eu si sotul meu suntem prieteni de la inceputul liceului sine-am casatorit in cand sotul era student in anul 3 de facultate...
Cred ca sa povestesc trei zile si tot nu termin ce-am de spus...s-au adunat prea multe,chiar foarte multe incat sa-mi spuna cineva acum ca soacra mea a murit nu pot sa am recatie nici macar normala...as privi vestea ca pe un eveniment oarecare aparut in cotidian...
Circul cu ea a inceput de cand ne cunoasteam...Atunci chiar nu-mi incarcam memoria pentru ca nustiam daca vom fi sau nu impreuna...Apoi am terminat liceul si ne-am gandit ca poate ar fi timpul sa incepem o viata impreuna...Sotului meu ii era frica de ea,dar mite sa-i spuna ca ar vrea sa se insoara...Asa ca am mers pe blat un timp pana cand draga de soacra mea l-a data afara din casa la 10 noaptea pe motiv ca nu vine acasa pentru ea ci sa mavada pe mine...Din momentul acela si pana la nunta a stat la mine,in casa parintilor...Mama mea era revoltata la culme...
Am hotarat sa ne casatorim...am stabilit invitatii,localul,tot ce este de pregatit fara ca bestia sa stie ceva...eu cum nu am putut suporta faptul ca nu etse de-acord m-am dus la ea la servici cu o doza de tupeu fantastic si i-am spus ca ne casatorim si gata...De atunci si pana la nunta nu a amai vorbit cu mine...Apoi in ziua nuntii a facut scandal...s-a enervat sotul meu...degeaba...
Dupa ce ne-am intors din luna de miere s-a dat i-ar la mine facandu-ma nesimtita si needucata plus de asta sa-i aduc hainele sotului sa le spele ea...Mi s-au suit dracii in cap si m-am dat la ea si la barbate-miu facandu-i sa inteleaga ca sunt maritata de-acum fie ca le convine fie ca nu...si ca atare merit putin respect...soacra-mea a amutit si dupa o ora a venit acasa la ai mei sa-si ceara scuze ca nu se va mai intampla...etc...
Aiurea...am ramas insarcinata...si toata sarcina m-a terorizat cu ghicitul ca voi naste un baiat in septembrie...degeaba am incercat sa o conving ca va fi fata si se va naste in octombrie...cand am nascut m-a facut nesimtita ca trebuia sa nasc de aproape o luna ca mi s-a rupt apa si eu nu mi-am dat seama si din cauza asta copilul a avut de suferit la nastere si va fi handicapat mintal...toata discutia asta s-a purtat in sala de reanimare,in situatia in care eu abia nascusem si nu vazusem copilasul...Am paralizat de spaima cand mi-a zis si am fugit cu perfuziile dupa mine cu sangele siroid sa-mi vad copilul...era un ingeras perfect normal care semana izbitor cu sotul meu,motiv pentru care mi-a zis ca numai el m-a iubit nu si eu de aceea Bianca seamana cu el...In momentul ala am dat-o afara...Sotul meu a asistat la toata discutia fara sa scoata o vorba...
Au trecut anii,pe fata nu a vazut-oo mai deloc desi este singura nepoata,era la momentul respectiv...Apoi in anul 2000 in urma unei discutii mai aprinse cu sotul meu ma face draga de ea c...a...Am paralizat si iar m-am dat la ea reprosandu-i si chestia cu nasterea primei fete...la care ea recunoastea cea spus si contrar la asta fata este un copil normal...fetelor sa cad jos cand am auzit-o...
Apoi nu trece o luna si moare socrul meu,de care era divortata,si eu normal ca o anunt si o rog sa-i fie sotului aproape...Nu o sa va vina sa credeti ce mi-au auzit urechile plus de asta a durut-o fix undeva de sotul meu...asa ca noi doi ne-am ocupat de cele crestinesti desi sotul mai are doi frati...
Au trecut anii,relatia mea cu ea s-a deteriorat mult de tot...Am ramas insarcinata cu cel de-al doilea copil si am avut o sarcina foarte grea...binenteles ca nici macar n-a interesat-o de mine...Ii spune sotul ca si acest copil va fi tot fata,la care ea o dadea intr-una ca este baiat...Am nascut nici macar nu a avenit la spital sa-si vada nepoata...a vazut-o la botez si atunci franturi...La local nu a venit,nici la scaldatoare si de atunci au trecut patru luni si ea nu si-a fazut nepoata...de fapt pe amandoua...
Acum o luna jumatate a murit tatal meu...ma gandeam ca nu poate fi atat de crunta sa nu ma sune macar...Nici pomeneala...
Sunt multe ,foarte multe problemele avute cu ea...
V-am spus pe scurt prin ce am trecut cu ea...nu am ripostat in fata ei decat de 2 ori ,o respect pentru ca i-a dat viata sotului si l-a crescut,dar numai pentru atata lucru,ii spun mama daca ne intalnim,insa sentimente pentru ea nu pot avea...nici macar sa o iert nu pot pentru faptul ca mi-a jignit copilul...
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Imi cer scuze ca nu sunt coerenta insa de cate ori imi aduc aminte de ea ma trec valuri valuri de nervi...Cand ma calmez va mai povestesc amanunte picante...
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"