Clubul nurorilor
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
badjoke spune:
Pe scurt...Am o soacra cu care ma inteleg foarte bine. Cu toate ca e soacra cu trei nurori si eu sunt cea mai mica..... o respect si ma respecta.
In 10 ani de zile nu mi-a reprosat niciodata nimic. Cand ma duc in week-end la ea (sta la 30 km distanta de Bucuresti) ma duc ca la mine acasa.
O mare contributie la aceasta buna intelegere o are si sotul meu, care chiar daca cateodata am mai zis ceva de mama lui, m-a inteles, si s-a purtat in continuare cu diplomatie, atat cu mine cat si cu mamicuta lui.
"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
impreuna spune:
raluca daca iti schimbi nick-ul numa sa ne anuntzi, sa stim ca u esti cea care scrie aici:) (intra soacra pe aici? ca a mea era sa traga cu ochiu azi, am uitat sa inchid compu si er deschis tocmai la subiectu asta, bine ca n-am zis nimic de rau inca:)))
badjoke ce bine ca mai sunt si cazuri fericite. Cu toate nurorile se intelege soacra bine, sau doar cu tine? Ca daca se comporta bine cu toate, inseamna ca e o femeie ; daca nu, da-ne si noua reteta sa stim cum ai facut:) si 10 ani...aveti vechime.
Eu am intrat aici sa va spun ceva ca nu puteam dormi linistita: acuma seara mi-a facut soacra capu calendar. Sotzu e bolnav de gripa, a fost la medic, i-a dat tratament si concediu medical (cu asta a scapat de o delegatzie in strainatate de 2 saptamani, timp in care ramaneam singura cu socrii acasa). S-a panicat soacra-mea saraca si isi facea tot felul de scenarii: daca are apendicipa? il pune sa ridice picioru sa vada daca nu il doare. Trece cu bine testu. Dar il doare locu de la injectie: sa-i arate fundu, daca cumva face flegmon? Eu ma spargeam de ras pe la spatele lor, si nu m-am putut abtine sa nu il intreb (ca sa auda soacra): "nu cumva esti insarcinat si nu vrei sa ne spui?":) Sa vedeti ce moale a lasat-o soacra-mea cu diagnosticele si dusa a fost
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
angy11 spune:
Tare de tot subiectul!,Cum de nu mi-a venit ideea
Mi-as da si eu drumul,da soacra-mea nu-i straina de net si daca descopera forumul?
Dar nu rezist,am sa scriu cu obictivitate,dar nu acum ca-s prea incinsa si-mi dau drumul la gura.Sa ma mai calmez un pic.
Felicitari pentru subiect,il ador!
Boobooricu spune:
Marfa subiectul!Bine ca soacramea nu intelege romaneste , pot sa imi fac de cap..dar vad ca tot intreba cand aude cate un cuvant nou ce inseamna,ca normal trage cu urechea la ce vorbesc eu cu sotul, si se mai baga si in conversatie de nici nu mai inteleg nimic din ce imi spune sotul..Asa, hai ca am inceput bine..Noi locuim cu parintii sotului de cand am venit aici, de un an si jumatate ca apartamentul nostru nu este construit inca..o sa fie gata in ianuarie!!Ura!!!Cred ca o sa ma duc sa dorm pe santier ! DEci, sa revin,sunt niste oameni minunati si foarte saritori..chiar prea saritori...Iar mie una nu imi place sa imi faca cineva toate treburile, sunt foarte independenta, asa m-am invatat..De exemplu, de cand s-a nascut Juliana, socramea gateste, spala(cred ca nu vrea sa ii stric masina de spalat daia), etc..Normal ce vrea ea..nu pot sa gatesc sa zicem ciorba de burta , ca se plange de miros, asa ca nu mai gatesc, varza la fel ..dar nu renunt la usturoi, pe care il am in dieta de cand eram mica,asa ca gatesc cand apuc.
plus ca isi da cu parerea mereu in legatura cu bebitul, ca e imbracata prea subtire, ba ca poate daia nu se simte bine, ba ca saracuta, unghiutele sunt prea mari, spunei lui mami ta sa le taie... Am vrut sa plec acum 2 luni, sa mergem la o prietena, dar sa rugat socrul sa mai stam, si am vorbit cu ea, si cica nu o sa mai faca asa..hmmm...bine ca ma duc in Romania in decembrie, si ne mutam in ianuarie, ca altfel eram dusa de mult..Aaa, stiti ce a facut ieri?Am intrat cu bebitul in dus,sa ma spal pe cap, ies dupa ce termin, asta mica a inceput sa urle ca ii era foame, ma duc sa imi iau peria meA sa imi descalcesc parul...peria nu era unde am lasato! Am cautato 20 minute, dupa care o gasesc pe bazinul toaletei! Cine naiba pune peria pe bazinul toaletei?Normal ca numai ea poate face asa ceva...
Haide ca va las, ca am batut campii destul, imi cer scuze daca nu am fost coerenta, dar am bebitul in brate, plus ma enervez numai cand ma gandesc la perie!
Va pup si astept mai multe povestiri de la "colegele mele de suferinta"!Sa fim noi si copii sanatoase !
elena
http://photos.yahoo.com/boobooricu2004
klumea_blondy spune:
cand am cunoscut-o pe soacra-mia,aveam 19 ani iar Marian 25.eram un copil plecat de la mama de acasa,care nu stia sa faca nimic,si care se bucura ca soacra o menaja,crezand ca o face din bunatate fata de mine care eram nestiutoare si nu din ideea ca nimeni nu poate spala,calca,gati pentru sotul meu mai bine ca ea!incetul cu incetul,tragand cu urechea la ce se discuta in bucataria cu usa inchisa cand era vizitata de prietenele ei sau de cumnatii mei mi-am dat seama cata rautate era in sufletul ei si am plecat cu sotul cu chirie!pana am reusit sa ne luam casuta noastra!am avut norocul ca sotul este de partea mea si ca imi da dreptate in ceea ce o priveste chiar daca nu intotdeauna o am!acum doamna soacra e bine pusa la punct!nu vine decat invitata la noi,nu isi mai da cu parerea in ceea ce ma priveste!bine ca tot mai ma deranjeaza cateodata,mai ales ca suntem pentru ea o banca de credit fara dobanda si care nu tine cont de intarzieri la infinit!
si apropo,e soacra cu trei nurori!a avut saraca 3 baieti!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094&whichpage=5" target="_blank">ajutati-o pe mama scorpiutza
http://photos.yahoo.com/klumea_blondy
rares andrei (29.11.2004)
ralucames spune:
Draga Flavia, nici macar nu am o soacra rea, dar ne... e soacra, si uneori trebe sa fie rautacioasa (poate revin si cu detalii). Ea nu ajunge pe forum, dar cumnata-mea ma stie, si cine stie pe unde ajunge si ea, sau mai stii ca nu ajunge soiorul drag??
Tare imi plac povestile vietilor voastre
minunea vietii mele
camelia72 spune:
Salutare,dragele mele!
Sa va povestesc despre a mea socrela,va las sa trageti singure concluzii...eu cred ca asa soacra nu mai are nimeni.Va voi povesti pe capitole,la peripetiile si conflictele soacra-mi,ar trebui sa scriu un roman.
Capitolul 1:
Sotul meu,atunci cand m-a cunoscut pe mine era deja intr-o relatie cu o tipa de vreo 3 ani si de care nu mai putea scapa.El locuind singur,se trezea cu individa cand nici nu se gandea,ziua,noaptea,cand se certa ea cu maica-sa,se muta la Dan(sotul)iar el trebuia sa o impece cu maica-sa ca sa poata pleca de la el.Dupa o perioada de cunoastere (eu cu el) de vreo 6 luni,el a vorbit cu ai mei parinti despre intentiile serioase pe care le avem si...asa m-am mutat eu la el,urmand ca dupa doua luni sa avem nunta.Nu va mai zic de conflictele pe care le-am avut cu fosta,cand aceasta venea la Dan si ma gasea pe mine...ar trebui sa ma intind prea mult si nu este nici locul,nici momentul!
Cand mi-a prezentat-o Dan pe maica-sa,ea locuia la un barbat de 6 ani,am mers la ei,ne-au primit f.bine,am cunoscut-o si pe fata acestui individ si familia ei cu care ne-am imprietenit din primul moment...mi s-a parut totul ok.
Tatal sotului a murit cand avea el 18 ani,a facut infarct la aflarea vestii ca nevasta-sa (soacra-mea)a nascut fetita unui alt barbat.
Haide-ti ca voi continua cu capitolul urmator,nu vreau sa va plictisesc cu asa un mesaj lung.
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001&whichpage=6" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
Himmelsduft spune:
Se pare ca eu sint singura care se intelege cu socrii. Nici nu mi-as fi inchipuit ca o sa ma inteleg cu ei asa f bine. Sint f atenti cu mine si nu se baga in familia noastra. Vorbesc cu ei despre tot si ei au aceeasi parere ca mine, adica ca e mai bine sa stai singur cu familia ta, fara socrii sau parinti. Ei stau departe de noi, dar la fel si parintii mei. Insa ne vedem des, telefonam in fiecare saptamana, iar eu vorbesc mai mult cu ei, decit sotul cu parintii lui. Cred insa ca si daca ar sta in apropiere ne-am intelege. Sarbatorile de iarna le facem la ei, unde ma simt extraordinar, ca la parintii mei. Sint f bucuroasa ca am asa socrii, cind citesc ce ati scris voi.
Un sfarsit de saptamana placut,
Himmelsduft
calut
impreuna spune:
Ce mai fac nurorile, ati profitat de week-end sa va intalniti cu socrii?:)
La mine ar fi invers situatia, de obicei profit de week-end sa mai "ies" de la socrii, dar acum mi sotzu bolnav si am ramas acasa.
Si apropo, maine e ziua soacra-mi si trebuiau sa vina neamurile, dar li s-a facut frica sa nu ia virusi au amanat "distractia"
Azi imi iubesc soacra (ca si de obicei), ne-a facut mancare buna si in pauzele de la bucatarie a mai avut grija si de Sara.
angy11 hai cu povestile ca ne sa nu dea soacra ta de DC:)
Boobooricu felicitari ca va mutati la casa voastra. Pana atunci suntem colege de "suferinta"
klumea_blondy da cum ai reusit sa o pui la punct? Cre ca ai avut ceva de lucru:)
Raluca poti sa ne spui si de bine, nu numai de rau.:)
Ai fost tare Camelia cu cap. 1, asteptam continuarea ca e interesant
Himmelsduft si eu as iubi-o si mai mult pe soacra-mea daca nu as sta cu ea. Fericitilor.
Hai ca in seara asta am avut chef de vorba :)
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
olim spune:
Ma inscriu si eu aici, insa in clubul celor care "isi iubesc" soacra.A mea e rea, dar rea de tot, egoista, posesiva si geloasa.Acum de cand ii sunt nora "legala" s-a mai imblanzit ca am "amenintat-o"
, si parca incepe sa se mai potoleasca.
La noi primul an a fost superb, apoi au apucat-o.Problema cea mare a inceput de la prima vacanta petrecuta impreuna.Eu aveam bani si el nu, dar pe mine nu m-a interesat.Cum eu aveam bani imi reprosa ca stau cu el numai ca-i baiat bun si ca e o partida buna pentru mine.A facut tot ce a putut sa ne desparta, dar am avut o ambitie nebuna( bineinteles ca l-am si iubit si-l iubesc enorm
).
Am fost umilita de n ori, mai aled dupa ce a murit mama mea, dar nu m-am lasat.Am decis sa plecam din tara spre binele nostru ca nu mai faceam fata.
Oricum nu am sa o suport niciodata pentu un singur lucru.Mi-a spus ca al meu nu a fost un copil dorit(de ea, ca socrul saracul a fost tare mandru de el)si ca i-a facut numai rau.Nu pot sa cred ca o mama poate sa spuna asa ceva de copilul ei, mai ales ca mai are un frate mai mare ca el cu 3 ani.Pentru asta nu am sa o iert niciodata.
La cel mare i-a facut nunta acum 8 ani, i-a cumparat un apartament cu 2 camere si o masina la mana a doua, la cea mica un apartament cu 3 camere super lux, iar la al meu i-a luat si pasatul care l-am lasat in Romania.
Cand avea afacerea lui si statea la masa, ca eu mi-am inchiriat o garsoniera pe aceasi strada cu ea, astepta sa faca el cumparaturile in casa, chiar daca nu-i ajungeau banii de chiria localului.
Oricum eu trec cu vederea peste fitele ei si imi este egal de ea, dar cel mai tare ma doare ca sufera al meu.
Dar asta e viata, si ma bucur ca am reusit sa ne realizam prin munca noastra si nu poate sa ne reproseze nimeni nimic.
O seara buna sa aveti.