Bebelusi de mai-iunie 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 14
Androix spune:
Poze de la aniversarea de ieri aici
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
Cornelia spune:
Sa aveti o saptamana frumoasa!
Eu intrasem sa va mai zic una-alta, dar cand am vazut cat ati scris. am uitat
.
Am vazut jumper-ul destept al lui Patrick. Si eu fusesem tentata sa ii iau Mariei acum doi ani, dar la noi nu am vazut decat din cel de agatat la tocul usii. Pe Stefan o sa il pun premergator, dar peste vreo luna-doua. Ortopedul mi-a zis sa nu il pun deloc, dar cine sa il asculte?
Mi-am adus aminte. Corni, eu i-am dat Tonotil lui Stefan, dar parerile sunt impartite. Mi s-a spus ca rau nu are cum s aii face, dar am auzit si opinii c ala noi s eda cu mult prea mare usurinta. Habar nu am ce reprezinta, nu mai am prospectul, nu stiu ce aminoacizi (!!??). Ideea e ca se da copiilor cu probleme, mjie chiar mi-a zis d-rita sa nu citesc prospectul
. Daca mi-ar recomanda din nou, nu i-as mai da.
Am vazut pozele Anei (ioanailincam) si tare frumusica mai e!!
La noi cu numele a fost cam asa: ca si la Gabitza, Doru mi-a "comunicat" de la inceput (pe la vreo 18 anisori
) ca pe fata lui o sa o cheme Maria. Eu am insistat un timp pt. Stefania, pt. ca nu stiam ca o o am in burtica si m-am rugat pt. un bb la Mananstirea Sf. Stefan, dar el a fost de neinduplecat. Asa ca am rezervat numele Stefan pt. baiat ![]()
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
elisor spune:
Androix si Andreea.a misto pozele si comentariile, cel putin asta si asta Eric pare serios, iar Filip pus pe shotii (de, e pe teritoriul lui) si imi place si suvita asta smecheroasa de care e mami vinovata ![]()
Eli, Bianca & Andreas
OlgaTarziu spune:
Buna fetelor!
Cred ca va intrebati unde am disparut.
Noi am avut o saptamana tare grea. In prima faza Tony a fost cel mai marait copil posibil care ne-a mancat nervii ziua si ne-a trezit de cate 4-5 ori pe noapte. Plus ca dupa 5.30 ce sa mai doarma? Apoi am inceput sa ne cautam casa iar asta cere timp mult si alergatura si toate astea pe fondul miorlaielilor lui Tony. Ca cireasa de pe tort a fost criza mea de migrena care m-a tinut 2 zile si si acum ma doare capul de crap. Normal imi trece cu odihna, lichide multe, liniste, etc. Realizati ca asa ceva nu s-a putut ca prea mare era luxul. Sper sa rezist azi si poate dupa ce mai dorm o noapte sa-mi treaca.
Diversificarea, merge la noi foarte prost. Nu vrea si pace. Cred ca daca ar fi dupa capul lui ar manca laptic si in special tzitzi pana la majorat. Asa ca sunt super frustrata si necajita ca nu vrea nimic solid decat cu scandaluri gen “ moartea caprioarei” ( mananc si plang). Asa ca nu stiu ce sa mai fac… Am incercat orice, manacare, momentul mancatului, stil, combinatii diferite, ore diferite. Nimic nu functioneaza.
Newmami, fain jumper. Cam scump pentru buzunarul nostru. Deci noi daca ne permitem sa-I luam ar fi doar model mai vechi in tocul usii. Si asa deja dam faliment de cand s-a nascut Tony. Pur si simplu nu mai facem fatza. Habar nu am cum fac celelalte fete dar vorba lui barbatu-meu un copil costa scump tare.
Monu, lasa ca al meu imi face de obicei copilul grasan si imi repeta ce bine seamana cu mine. Concluzia? E grasan si agitat ca mami. Fir-ar ea de genetica. Nu a putut fi frumos si cuminte ca alte parti ale neamului?
Ioanailincam, Elisor aici sunt. Dupa cum vedeti mai rarutz si mai dragutz. Oricum merci ca va ganditi si la noi.
Va pup acum si mai revin.
Olga
Pozele lui Tony
Si maine e o zi
OlgaTarziu spune:
A si am uitat sa va zic ca am gasit casa. E frumoasa rau iar pretul e fain. Ghinionul nostru e ca noi am trimis oferta de pret si am aflat de fapt ca sunt 3 oferte. In conditiile astea castiga doar unul, cel care ofera mai mult. Deci e cea mai tampita situatie posibila cand te simti strans cu usa si nu ai posibilitatea sa negociezi. Asa ca nu mai pot de nervi. Stiu ca si daca o pierdem vom gasi alta dar... Mi-a placut mult asta. Vom vedea. Maine cred ca aflam daca am castigat oferta sau nu.
Olga
Pozele lui Tony
Si maine e o zi
Danelutza spune:
ChrisDun, ma bucur ca m-ai lamurit ca minutza in guritza pe linga tzitzuca nu are nimic de-a face cu dintzii, ca altfel ma omoara daca ii ies asha devreme, nu o mai pot alapta, si-i pacat ca laptic am slava domnului.
Gabita si al meu barbat cind vine acasa ia fata in bratze si ca sa zic asha incep sa bodoganesc, dar tot degeaba. Dar a mea e mai smechera, stie ea ca la mama e mai bine si vrea la mine in bratze. O iau in bratze dar o duc in patutz, chiar daca mai oracaie, tot n-o iau inapoi.
Aaaa, sa va dau si eu vestea cea mare, ieri Isabella a stat pentru prima data singurica in funduletz, azi a stat mai mult, asha ca taticutzul a probat si el sa vada cum sta odrasla in funduletz, dar... cum statea jos pe covorasul ei, de ce sa nu incerce tata s-o aduca mai aproape de el, si... bang
, s-a rasturnat cu capsorul alaturi de covoras. Saracu' barbatu meu ii venea sa plinga, i-am facut curaj ca abia de acum inainte o sa cada de multe ori.
Am si eu o intrebare, voi betzi cite o cafelutza, ca eu serveam cite una pe zi, dar daca vaz' ca odorul meu doarme ziua doar o jumate de ora, seara adoarme la 7 se trezeste de doua ori pina dimineatza ca sa manince, apoi la 6 desteptarea, am banuit ca o fi de la cafea, asha ca am renuntzat.
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
beatriced spune:
Danelutza, felicitari pentru statul in fundulet! E o realizare mare... Si lui Alex ii place sa stea dar vad ca acum ii place mai mult sa mearga pe parchet, de-a busilea... Era pe patura acum 2 minute si acum a ajuns la bucatarie... E spuneti si voi! Cum e posibil mai?
loreen spune:
La multi ani sarbatoritilor...si de nume si de luni
Vai ce de-ati mai scris...daca s-ar misca si scarbosii aia de meseriasii la fel ma mutam din octombrie...
Vai nu mai pot cu ei...azi am mai facut o criza de nervi si am vorbit pe limba lor insa slabe sanse sa priceapa...Cred ca ma consolez ca voi face Craciunul in gara...
Elisor mama da chef de vorba too much...las' ca si eu la fel...am cosul plin de rufe de calcat da zau daca mi se lipesc de talpa fierului...
Al meu barbat nici acum nu stie ce ochi am la culoare...apai de complimente... uau... are balta peste ca eu nu le-am auzit...si sa ma tund chiala si tot nu vede vreo diferenta...De cand am nascut si pana acum am slabit vreo 10-13 kg ...da crezi ca a vazut?!
Olga imi pare tare rau sa aud ca Tony merge tot asa...cu mancarea nu te mai stresa ca si asa esti destul de amarata ca nu dormi...Las' stai linistita ...bine ca-ti bea laptele...a mea nici pe ala nu-l vrea...Hai curaj mai rezista putin pana fac anul...
Monu da' n-am de ce sa ma supar...ca doar nu-i seful meu...direct![]()
Androix frumoase poze foc...si le sta asa de bine amandurora...nu-ti surade ideea?!
Crisdun nu ma provoca cu cumnatii si soacrele ca va scriu trei zile si trei nopti intr-una spre disperarea Ioanei...O sa mor si tot n-am sa ma impac cu ideea ca scapa nepedepsiti...
Hai sa va arat si eu niste poze cu par si despre traiul bun al unora
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Danielutza eu as putea bea cafea garla ca nu alaptez...asa ca fara probleme pentru mine...Felicitari pentru pozitia statu-n pampers...
Am uitat sa va zic ca azi i-am schimbat laptele sa vad poate poate bea macar cu 50ml mai mult...Azi la pranz i-am dat din ciorba de perisoare...doua lingurite si apoi gurita dop...am luat castronul si l-am aruncat cu bolta in chiuveta...pe drum a facut un ocol pe gresie si restul pe faianta...daca era geamul deschis cine stie cui ii dadeam cu el in cap...da' numai puteam de nervi...bunatate de ciorba si ea nimic...
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
corni spune:
Cornelia,multumesc frumos pentru descrierea exercitiilor,cateva le-am inteles teoretic dar punerea in practica este dificila mai ales bicicleta.Sta cu picioarele incordate si rade, asa ca nu reusesc sa-i fac. Exercitiile stand pe burta si le face singura pentru ca toata ziua sare ca broscuta si mai nou sta in maini si in varful picioarelor, asta ca sa-i faca in ciuda doctoritei si pe noi fericiti. Eu stiam ca ea este foarte agera insa intradevar la control a fost mai retinuta.Am tinut-o si in fundulet si chiar a reusit cateva secunde sa stea fara sprijin.Eu i-am descris doctoritei toate aspectele astea insa ea a spus ca vede altceva si totusi ma crede pentru ca eu stau toata ziua cu ea si stiu ce poate iar ea o vede 10 min/ luna. Oricum dand la o parte mobilitatea, mi-a spus ca o va ajuta pentru par, piele, carne.
Eu nu am citit prospectul de la Tonotil-N, nu m-i l-a dat de la farmacie,noi am cumparat doar 5 flacoane si poate cutia are mai multe si de aceea nu ne-a dat si prospectul insa pe sticluta scrie:
Compozitie: pulberea din capac contine:fosfotreonina,glutamina,hidroxocobalamina iar solutia din sticla:fosfoserina,clorhidrat de arginina,sobritot pulbere,apa distilata-sper ca am vazut bine ca este un scris foarte marunt.
Loreen, eu pe doctorita nu o cunosc in mod special.Oricum m-ai facut sa rad, cum ai descris relatia ta cu ea.
Ioanailincam, imi dadeai 2 saptamani pana Timeea va deveni alintata. Ai gresit! A fost suficient 3 zile![]()
Una peste alta eu cred ca Timeea a fost foarte afectata de cele 3 intepaturi una dupa alta, cred ca copilul meu a fost foarte speriat ca sa nu spun traumatizat. De la vaccin incoace de cate ori o dezbrac incepe si plange ,tipa , se vede ca-i este frica, eu cred ca nu a uitat inca momentele alea.Eu pana acum nu am intalnit momente de genul asta cu ea. Nu am vazut-o niciodata sa tipe asa . A doua oara nu o sa mai accept sa ii faca atatea injectii in acelasi timp, poate era mai indicat ca D3-injectabil sa-l faca la un interval de cateva zile, nu cred ca era asa urgent sa il faca odata cu vaccinul. Intradevar avea legatura cu administrarea Calciului dar si asta eu zic ca mai putea astepta o sapatamana. Eu ca adult si cred ca nu asi suporta usor 3 injectii la interval de 2 minute.
Acum cand o pun in patut se intepeneste cu picioarele de saltea si se opune, deci atunci poate sa se sprijine pe picioare.Dar usor , usor o sa-si revina, vad ca astazi a fost mai calma, a acceptat sa o schimb de hainute, sa o asez in patut pentru nani si acum se joaca singurica .
Si tot de la vaccin incoace s-a stricat si programul nostru de masa, a inceput sa manance putin .
corni si bebe (11 May 2005)