Bebelusi de mai-iunie 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

M-am enervat rau de tot ca mesajul s-a dus pe apa sambetei, cand l-am trimis nu mai mergea netul si uite-l ca nu e
NewMami sunt curioasa cu incheieturile ce iti spune dupa analize ca si eu ma simt tot mai defecta la capitolul oase, am ajuns sa mi se para un efort dureros si greu sa desfac si o sticla de suc. Anul trecut erau umerii, mainile si genunchii, acum vad ca s-au bagat pe lista si incheieturile de la maini.
Ochisorii ei sper sa ramana asa, ca ai mei sunt ceva intre verde, gri si albastru in functie de lumina, dar nu prea sunt pe gustul meu, uite-ma aici
Limbi straine salutara ideea ta, asa am de gand si eu sa o dau pe Bianca la gradi in lb. germana. Andreas a stat in doua reprize cate 3 luni in NL (la 3 si la 4 ani) si am ramas uimita cat de bine vorbea, acum refuza sa vorbeasca, dar cere uneori sa asculte casetele cu povesti in olandeza.
Da, s-a facut ranjita mai ales la Andreas rade in hohote, e topita dupa el si la ta-su rade, mie mai rarut cate-un ranjet ca deh sunt ma-sa si la grija ce i-o port nu merit Si pe Patrick l-am vazut vesel si ranjit mai in toate pozele, iar in asta e un scump dulce si cu freza smecheroasa.
Loreen, mei da' meseriasii tai lucreaza in reluare? Cand va mutati la conac? O sa fii in aceeasi zona cu Oana si Alex?
Gabitza ca bine zici de calcat, am si eu dar atata ma invart ca parca vad ca nu fac nimic. Simpatice mamicutele cu baieti, am primit si eu un jet intre felinare, noroc ca nu aveam gura deschisa , asa ca ATENTIE! la stropitoare.
Gusta cum te mai simti azi? Degetelele Marei? N-ai mai zis nimic despre ele.
Ioanailinca calarie la tati-n cap si parul pe post de ham, superba poza. Trage-l Ana ca probabil merita
Crissi "La Multi Ani!" lui THEO Sa fie sanatos si bucuriile sa curga!
Ma duc sa fac ce mi-am propus. O zi buna

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Salutici si de la noi!

La multi ani! THEO (Crissi)

Aseara am venit pe la 12.00 noaptea acasa de la petrecere. A fost super, dar am venit extrem de obositi si cred ca la Alex s-a simtit oboseala ca nu putea sa adoarma nicicum... Pana la urma la 2 noaptea a trebuit sa-l luam cu noi in pat ca nu reuseam sa-l adormim si cum l-am pus langa noi, cum pana dimineata a dormit bustean...
Am facut cateva poze, sa va aruncati si voi un ochisor sa vedeti ce faina casa aveau...

PARTY

Mergi la inceput

Ioanailina mai femeie du-te si baga ceva la ghiozdam ca ti-s afectati neuronii perceptiei despre sine, pai eu AM VAZUT pozele de la nunta la care-ai fost si arati super d.t.p.d.v. Pai eu ar trebui sa ma inchid in camera si sa nu mai ies vreo 20'j de ani sau in alta viata. Si mie imi place smecheria cu pozele si repejor imi bag nasul, si eu am zis ca hai ca doarme fata si ma apuc de oaresce treba, dar uite ca a facut ochi si ma ajuta la tastat. Ai o fata dulce si ochioasa cu ochisorii albastri.
Sunt de aceasi parere: opriti timpul!
Androix pai spor la topait! La ce e reclama aia broscoasa?
Margott ma bag si eu la regim si sper ca de data asta sa rezist tentatiei. Manaci 3 zile iaurt, doar iaurt? Si apoi? Noroc ca eu sunt fan lactate dar din pacate sunt fan si la alte alimente interzise.

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

monu, mie ciclul mi-a revenit la aproape 2 luni dupa ce am oprit alaptatul. ii duci dorul? eu nu, eram asa de bine cand nu-mi venea...

elisor, pai ai niste ochi superbi, ce tot critici tu acolo ca-ti mananc nasul!!!

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Elisor mananc iaurt, si mai beau cafea fara zahar, o fac mai diluata si nu o ia inima la trap. Apoi carne, fructe, legume... Sper sa ma tina ca si eu sunt fana a multor alimente interzise, si ce este mai nasol este ca ma trezesc mancand ceva ce nu trebuie.

Margott

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Hello!

Am aterizat si eu, dupa o mica pauza. Am crezut ca au astia de la care am eu netul probleme, cand colo un afurisit de cablu era putin scos (nu de tot, ca nici nu-l vedeam, al naibii!) si asa am ramas fara net. 2 zile!!

Da.. dar am citit din urma multele pagini pe care le-ati scris, si sunt la curent. Cat de cat..
Noutati nu prea mai am, dar mi-era dor de scris asa ca ma bag si eu in seama pe aici.

Aseara am fost la ziua lui Filip si am mancaaaat... mama, ce am mai mancat.. Cred ca pot sa nu mai mananc o saptamana si tot nu mor de foame.

Incerc sa-l ajut si eu pe fi-miu cu intorsul, dar nu-i iesr. Vroba lui Androix, cred ca il trage fundul inapoi.
Cu marul nu-l pacalesc decat daca e stors si pus in biberon, cu lingurita nu-i place. Si nu se lasa convins deloc. Cu supa am avansat - suntem la supa pasata acum. Si pe asta o bea in functie de toane - azi da, maine nu.. tot asa.

Ma duc ca s-a trezit Eric.

Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Beatrice pai dezmat in toata regula ati avut, pai te luai mereu de noi ca bagam, bagam si uite ce exemplu dai, ce-s cu atatea bunataturi, ai de gand sa faci lista "cat am mai pus pe noi?"
Nelia ai gatat ziarul? Ce mai fac printesele tale?
Pisik4ever pai eu intotdeauna am fost nemultumita de mine, ba sunt prea nu stiu cum, ba am nu stiu ce, de aia m-am casatorit cu Dan ca a fost singurul care nu mi-a facut complimente la ochi , eu am doar niste ochi deschisi la culoare atata tot, pai sa vezi ochii lui Loreen, Ioanailinca, NewMami si imi bag ochiul si la celelalte mamici, chiar uite ce idee creata mi-a trasnit. Si Oana are niste ochi superbi. Oricum multumesc de compliment. Cred ca pana la un an se va definitiva culoarea la ochii bb nostri. Citeam pe forum ca unele mamici spuneau si ca la 10 ani li s-a schimbat culoarea copiilor lor. Si bursuca ta are niste ochisori superbi.
Gata am deliberat: suntem o gasca de mamici trasnet (eventual si tatice care se baga) si bebelusi care mai de care mai frumos, scump si dulce. Sa traim 100 de ani fara reparatii kpitale.

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Neata pe la pranz!! Meyyy, akushika se termina capitolul si eu n-am zis nici pas!! De citit, doar pe sarite...
loreen, ioanailinca, v-am facut curioase de ce nu intru in we, hai? Pai de, sta al meu la panda de ce eu intru pe net, cand lui nu-i dau voie !!! Asa ca n-a mai intrat nici unul din noi, am stat frumusel cu copilu'... Meyyy, DC-ul asta chiar creeaza dependenta, voi stiati?! Si mi-era si tare dor de voi, parole d'honneur !!
Pe bune acum, am ajuns la concluzia ca cumnata-miu este gelos pe frate-su, adica pe sotiorul meu !!! Pe cuvantul meu daca inteleg oameni dintr-astia, chitrosi si ipocriti! Noi ne-am bagat intr-o chestie tare aiurea - le-am luat casa (cu credit) socrilor mei, ca sa aiba cumnatzelul meu loc sa se lafaie in casa parintilor lui. Ca, vedeti voi, patru oameni in trei camere era prea mult! Ei bine, acu' s-a facut anul, si cumnatzelu' emite pretentii ca de ce o "haituim" noi pe socrosenie punand-o sa aiba grija de Carina, cand ar trebui s-o lasam sa mai respire ?! Cumnatzica a fost data la internat cand era mica (pentru ca bunicii ei si parintii n-au avut kef sa isi lase serviciile pentru ca s-o creasca) si acum cumnatzelul si cumnatzica au pretentia sa ne invete pe noi ce sa facem, adica sa ne dea lectii de viata!!! Daca s-ar rezuma la atata as putea trece peste asta, insa s-au apucat sa ne discute cu socrosenia, care, mai nou, constat ca are doua-trei-patru fetze and no brains! Va multumesc ca m-ati suportat si sorry ca am fost off-topic!!!
Tdi si Gusta multa sanatate !
Babygirl, frumoase cuvinte!! La multi si fericiti ani, plini de impliniri !
Margott, nu radeam, chiar nu stiu ce-o fi vrut doctorita aia! Ma enerveaza ca nu explica nici un medic nimica, iti prescriu o tona de medicamente si aleluia! Acum nici nu stiu cum o fi mai bine: sa iti dea medicamente si sa te bage in sperieti pentru te miri ce, sau, ca olandezii, sa te scoata sanatos tun cand de-abia te mai tii pe picioare?!
Corni, ce carnat de lista ti-a mai facut doctorita! Cum asa nu este suficient de "tonica" ?! Ce contine Tonotilul ala? Si cu sprijinitul in picioare - s-a mai spus - fiecare copil are ritmul lui si, mai ales, nu trebuiesc fortati micutii...
gabitzam buuuuuna ideea cu saitul!!! Nu m-as fi gandit!
Imi pare bine ca ati scris opt pagini in 3 zile!!! Incerc sa tin pasul...

Chris si Carina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Elisor, pai vreau sa-ti zic ca acusica eu mananc ca o furnica, ca mi s-a micsorat stomacul si lumea se cam supara pe mine ca las mancare in farfurie... Asa ca dezmat intr-adevar dar eu nu bagai asa multa mancare... Restul cam da!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

elisor, am trait s-o aud si p-asta: ca te-ai maritat cu cel "care nu mi-a facut complimente la ochi, eu am doar niste ochi deschisi la culoare atata tot", m-ai dat gata!!! ma faci sa ma gandesc la zicerea aia: unei femei frumoase spune-i ca e desteapta si uneia destepte spune-i ca e frumoasa. eu completez asta cu: daca e si frumoasa si desteapta, fugi cat mai ai timp!

pai cu ce te-a vrajit mai barbata-tu asta cand iti facea curte???

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput