Bebelusi de mai-iunie 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Cornelia, ma bucur mult de tot ca Stefan a progresat si e din ce in ce mai strong, si ca totul e inregula. Iar Maria inteleg ca se comporta si ea mai bine, se simte din tonul "scrisului" tau.
Patrick si-a intarit mult piciorusele stand cam 10 -15 min/zi in Jumperoo. Acum cand il ridic de manute sare direct in picioruse, trece peste faza stat in fundulet.

Mai eu cand citest de greutatile bebeilor vostri imi vine sa-i plang de mila la al meu. Noi daca facem 7 kg pana la 6 luni, dau de . Cred ca a vazut ca si mami si tati sunt "bine facuti" (o forma mai frumoasa de a spune si si-a pus in cap sa ne ia de exemplu - "asa nu".

Gusta, multa, multa, multa sanatate. Din pacate stiu cu ce te confrunti ptr. ca acelasi sistem de kakat il avem si noi in Canada (legat de incompetentul medic de familie). Totusi daca mergi la urgenta, joci putin teatru te mai baga in seama si obtii mult mai multe si mai repede. Imi pare tare rau ca nici asta nu functioneaza in Olanda.
Anky, nu esti singura cu mersul la doctori prin alte tari. Si eu fac la fel si sunt un caz fericit ca sunt asigurata si in America datorita job-ului lui sotu. Acum caut pediatru ptr. Patrick si o data pe luna ma duc acolo. Altfel e cand medicii sunt platiti din asigurari particulare sau de catre stat cum e in Canada. Imi pare tare rau ca m-am incapatanat sa nasc acolo si am tras cu un travaliu greu de tot si apoi cu cezariana la care am facut de 3 ori infectie cand puteam sa aranjez totul asa cum vroiam eu de la inceput.
Elisor, si eu car antibiotice la greu din tara ca mi-e o scarba sa umblu la medici si nu poti lua nimic fara reteta de la ei. Cu chin cu vai am reusit sa-mi schimb medicul de familie si sper sa fie mai bine (asta e nou venit din Africa de Sud). Am fost la prima "infatisare" si i-am povestit de durerile de incheieturi de la maini si ca ma simt f. slabita dupa sarcina si macar mi-a dat sa-mi fac niste analize de sange. I-am spus ca ma doare si un genunchi f. tare, dar pana a gatat de incercuit fisa de analize si-a uitat de genunchiul meu. Data viitoare, poate se va ocupa de el sau cred ca spera sa se vindece singur.

OlgaTraziu, IoanaIlinica, jumper-ul nu este numai o chestie nasoala cu arc de agatat in tocul usii si copilul sare de nebun. Mai exista si variante mai "finute" in care gradul de "nebunie" este limitat, n-are de ce sa se izbeasca si nici cum sa-si rupa piciorusul. Uite aici.

loreen, nu te-am uitat, doar ca nu am gasit nicaieri varianta cu Winnie. Si Patrick manca laptic in ultimul timp mai mult nu decat da si i-am schimbat biberonul cu unul mai mare si acum mananca ceva mai bine. Cred ca la un moment dat se plictisea sa tot traga din el si mai bine renunta. Si eu o sa-i schimb formula de la 6 luni. De abia astept, eu sper sa scapam de "boraciuni".
Multa rabdare cu muncitorii de la conac si sper sa ajungi sa te muti pana de Craciun. Mai nu stiu dar parca o mama i-a facut pe toti meseriasii astia. Cand ne-am mutat in noua casa am angajat "meseriasi" sa zugraveasca si sa vopseasca si vreau sa-ti spun ca au lasat usi de dulapuri vopsite de jumatate pe interior. Nici nu vreau sa-mi mai aduc aminte cat i-am platit.
Si noi am mublat sambata toata ziua sa ne luam mobila in sufragerie (ca daca mai amanam mult se umplea cu lucrurile lui fiiu-meu) si sper sa mi-o aduca pana de Craciun.

BabyGirl,Patrick doarme singurel in camera in patutul lui atat noaptea cat si ziua. Are atasat de patut o chestie care proiecteaza luminite pe tavan si cantecele frumoase de nani la care seara ii dau drumul si se opreste dupa 10 min. Asta ii atrage atentia si il face sa uite sa se intoarca pe burtica imediat dupa ce a ajuns in patut, mai ales da afara lapticul f. usor. Si eu il mai mangai din cand in cand pe caput sau pe burtica. Alteori ii pun un CD cu muzica atat ziua cat si noaptea. Ii mai pun in patut maimutica lui preferata pe care o ia si si-o freaca la ochisori sau alteori isi trage paturica sa-si frece ochisorii. Chiar si cand bea lapticul ii place sa aiba o carputa in manute cu care sa-si ascunda si sa-si frece ochisorii. E atat de dulce. Ziua cand incepe sa se miorlaie si vad ca nu ma mai pot inteleg cu el, il pun in patut la el si ii dau suzetica. In 10 min de obicei doarme. Uneori ziua mai adoarme si in patutul Pack & Play caci se joaca si la un moment dat cade la datorie.

MariaMunteanu, ce mai faci? M-am tot gandit la tine in ultimul timp. Ati reusit sa va mutati? Ce-ti fac cei doi prichindei? Cum te mai descurci cu ei? Sper ca sunteti bine, doar in criza de timp.

Multumesc mult de urari ptr. cele 5 luni implinite azi.Dorim si noi tuturor bebeilor sa fie sanatosi, sa creasca mari si sa aiba parte de tot ce e mai bun pe lume.

Elisor, uauuuu e domnisorica smechera s-a facut Bianca. E super poza. M-am uitat si la restul pozelor si deduc ca e ranjita ca si Patrick. Si ce a mai crescut. Iar ochii ... margaritare ... cred ca in cativa ani va luati pusca ca veti avea ceva de furca cu petitorii.

Povestea numelui ... Pai sotul pe sotul meu il cheama exact ca pe socru-meu si pe mine ma enerveaza la culme - de parca au fost lipsiti de imaginatie si n-au fost in stare sa gaseasca altceva. Asa ca inainte de a ramane gravida i-am spus ca daca va fi baiat se va termina cu asta. Asa ca numele de Patrick (pe care l-am ales cam acum vre-o 10 ani in caz ca va fi baietel) ne-a placut la amandoi. Iar Ryan este alegerea mea iar tati chiar daca la inceput nu vroia sa auda de el pana la urma nu a mai comentat nimic si l-a luat ca atare. Iar acum bag seama ca-i place caci daca ne intreaba cineva cum il cheama pe micut le spune pe amandoua.

Anky, multa sanatate si Biancai. Iit vine sa crezi ca deja Cris are o jumatate de anisor? Parca numai ieri nasteam. Eu zic ca trece prea repede timpul.

Ioanailincam, e scumpa foc Ana si ce placere se citeste pe chipul ei. Cine era victima?

pisik4ever, sunt intru-totul de acord cu tine sa nu se mai vorbeasca de mancare din 2 motive: 1. trebuie sa dau jos URGEN 5 kg sa ma pot prezenta pe plaja cand mergem in Mexic si 2. urasc bucataria si gatitul iar fetele astea ma innebunesc cu atatea bunatati si la mine se invarte cutia in microwave.

OlgaTarziu astept vesti bune de la voi . De abia astept sa ne revedem pe 24 sau 25, inca nu stim exact cand trecem pe la voi, mai lucram la program.

Pot spune ca am gatat de , in mare ultimul capitol. Va doresc o saptamana cat mai buna si nu ma certati ca mi-am uitat masura cand am scris. Ma duc la nani ca e deja 2 noaptea si maine Patrick ma ia de buna. Totusi inainte de a ma duce in pat poposesc putin la el in camera, (ca in fiecare seara de fapt) sa-l admir cum doarme, sa-l pupicesc si sa-i spun cat de mult il iubesc.

NewMami & Patrick Ryan

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;28/st/20050613/n/Patrick+Ryan/k/791d/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

Am intrat sa dau binete ca ma grabesc sa ajung la ranch...sunt curioasa ce bazaconii mai aud si azi de la meseriasi...

Newmami well come back...

O zi buna,buna,buna.....buna,buna,buna va doresc...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

Am intrat sa dau binete ca ma grabesc sa ajung la ranch...sunt curioasa ce bazaconii mai aud si azi de la meseriasi...

Newmami well come back...

O zi buna,buna,buna.....buna,buna,buna va doresc...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

buna dimineata, am intrat repede pana nu se trezeste moata. am incheiat o sapt de cosmar si sper sa incepem una mai buna. toata sapt mi-a fost agitata, a plans, nu a vrut sa doarma si cel mai rau nu a mai dormit noaptea decat cateva ore. dintii astia!!!! nu ies odata! sunt chiauna de oboseala si ieri mi-a fost rau. imi venea sa vomit si ma durea capul si aveam o oboseala in oase de imi venea sa urlu. iar tati ne-a facut de rusine.l-am lasat cu fata o zi ca sa imi mai trag sufletul iar el nu a putut tine pasu cu ea si si-a pierdut rabdarea. iar cand a scuipat mancarea afara pentru n ori din cauza ca s-a agitat mi-a facut copchilu' "vacuta" dar il iertam ca si el era mort de oboseala.
eu astept cu nerabdare sapt viitoare cand puisorul face 6 luni. ce mai trece timpul! aseara am observat cat de mare a crescut ca acum e lunga cat cadita de baie.
ca sa nu uit. din momentul intreruperii alaptarii incate zile vin "musafirii"? ca eu ii astept de vreo 2 sapt dar nimic. are vreo legatura cu faptul ca totusi fabricuta mai face putin laptic?

loreen sper ca nu te-ai suparat pe noi (pt ce era scris in PM)
pupici

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Androix, la multi ani si sa-ti traiasca flacaiasul de Sf.Filip!

Precum ziceam, s-a dus linistea. De cind a descoperit Andrei manevra cu statul pe patru labute numai asta vrea. Si cind ajunge in pozitie incepe o balanganeala inainte-inapoi pina isi pierde echilibrul si aterizeaza pe burta. Si o ia de la capat, ce credeati?

Aaa, Beatrice, ca tot vorbeam, a facut si baiatul meu descoperirea cu pricina. Cind il schimbam de pampers, jaaap mina pe putza si da-i si trage Na, ai gasit-o si pe asta!

Azi am zi de calcat. Am amanat prea mult si deja e gramada mult prea mare, plus uscatorul plin. Ma innebunesc dupa calcat

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei
Pozele cele mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

NewMami bine ai revenit cu vesti! Chestia cu numele perpetuat din generatii in generatii sunt intru totul de acord cu tine, sotul meu are noroc ca pe langa prenumele lui ta-su mai are inca unul, dar tot desteptaciunea de socru-meu ne-a zis sa-i punem si lui Andreas prenumele lui (ar fi fost al III) sau al nasului, dar noi nu si nu, ne alegem singuri numele copilului si acela pe care il vrem NOI, asa ca a ramas baiatul mami cu un singur prenume. La Bianca n-a mai comentat nimic dar nu cred ca ii place. De fapt nici al lui Andreas nu cred ca-l inghite prea tare, motiv pt. care i-a gasit cum sa-i spuna dar nu pe nume. In fata mea nu pt. ca stie ca ma ratoiesc la el. Asa-mi doresc sa fiu undeva departe de el, sa-l aud o data pe an la telefon, ce naiba am de luni dimineata cu el?!
Nu stiu cand or termina puiutii nostri cu vomatul, dar mesele de lapte mi le serveste fiebinti afara din stomacel, nu se inchide supapa ca lumea. Azi mi-a dat si pe nasuc laptic si e asa de fonfanita si ma lupt cu ea sa scot ceva, dar nu prea are mucisori, joi ajung la orl, ca eu nu cred ca ar trece doar cu Karvol.
Unul din momentele ce le ador e dimineata cand se intinde, doamne cat e de scumpa, isi intinde manutele iar piciorusele le ridica la burtica.
Ieri dupamasa i-am dat branzica cu gutuie si banana, e aromata gutuia dar greu am putut "culege" ceva de pe ea, cred ca am sa o pun in oala cu presiune sau nu, ca mi-o face zob?
A dormit azi dimineata pana la 9 si ar mai fi dormit daca o lasam, dar ii pregatisem lapticul si s-ar fi racit. Azi ma simt si eu om cu atatea ore dormite, o mai las putin sa se joace, apoi imi fac si eu o baie (cand era treaza eu o mai luam cu mine in baie, nu in vana, si se uita la mine ce fac, mai nol a fost cand am tras perdeaua pt. dus) si trec la treaba. E soare afara asa ca sunt si eu mai bine dispusa, chiar daca inca nu am bani.
Boobooricu pai mie asa imi place sa fie frigiderul pliiiiinnnnn!!! daca sunt 3 lulele in el nu am chef nici de gatit ca pe mine nu ma duce mintea sa fac din nimic mancare, poate voi avea vreodata o bucatareasa careia sa-i spun ce meniu doresc si eventual sa mai puna un tacam.
Of si trebuie sa fac si ceva de mancare si nu-mi place nici mie bucataria, doar cat sa-mi fac cafeaua.
Of doamne ce de tampenii am mai scris.
Anky, Andreeaatan multumim de urari, numai bine si sanatate si la ai vostri puiuti.
Monu stai linistita ca Bianca din scrofita si purcica nu o scoatem, mai ales cand se trezeste sa si stranute in timp ce papa cu lingurita si nu pune mana la gura , mai ales ca ii spun mereu sa nu vorbeasca cu mancarea in gura si sa ma avertizeze cand stranuta!

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Oho, prospaturi de dimineata! Newmammi, dar stiu ca ai scris! Lasa ca asa imi place. Pai cine sa fie victima Anei - taica-su, ca se prosteste cu ea cat il tin puterile. Din pacate mai mult in week-end apuca pentru ca in timpul saptamanii de multe ori o gaseste adormita. SI eu ma intoc la munca cu 8 ian si mi-este groaza. Adica, pe de o parte parca am inceput sa-mi doresc sa ma intorc pentru ca viata este cam monotona acasa, pe de alta parte gandul de a o lasa pe Mogaldea acasa ma inspaimanta. Si la mine incepe femeia de saptamana viitoare si cine stie ce voi descoperi? Si colac peste pupaza, ma mai sperie si mama. Cica acum ii pare rau ca am pus atat gresie in casa, ca daca o scapa femeia cand o aduce de la spalat la fund. Mi s-a zbarlit parul pe mine instantaneu si mi-au revenit in cap toate povestile horror cu bone. Din pacate, nu am incotro, trebuie sa ma intorc la munca si sa invat sa capat inceredere si in altcineva.
Bre, frati oameni buni, ce ma fac eu cu boraciunile? Ca si cum nu era suficiente cele data cand statea pe spate, inchipuiti-va cum e cand se intoarce rapid pe burta. A mancat acum la 10 fara 10 si dupa cateva intoarceri bine tintite mi-a umplut un scutec. Nu mai zic despre cat a dat direct pe pilota ca de vreo 2 ori a aterizat in afara scutecului. Vestea buna e ca intoarcerile astea o obosesc repejor, asa ca de 2 zile de cand se intoarce a reusit performanta sa doarma vreo ora si dupa masa de la ora 17 si nici la 20 cand o culc nu face figuri. Acum vad ca s-a linistit, cred ca trage sa adoarma, dar ma intreb eu: ce mai e in burtica ei?
Mai inregistram un succes notabil: dupa ce a renuntat la masa de la ora 2, in dimineata asta a trecut si peste cea de la 4-5. S-a trezit, i-am infundat suzeta si a adormit la loc. Pana la urma i-am dat sa pape pe la 6 si ceva ca incepea sa se lumineze si mi-a fost tema ca nu se mai culca la loc. Si in plus aveam sanul stang tare ca piatra, iute ca sageata.
Mai, ma intrebam eu: unde au disparut o gramada de mamici: Inesuca, Crissi, Olga, Luluku, Lucas si multe altele. Sunt convinsa ca daca ma uit la 5-6 capitole anterioare scriau cu totul alte persoane. Fetelor, chiar daca sunteti ocupate, mai dati si voi un semn de viata sa vedem ca nu ne-ati uitat!
Monu - aoleu, ce ma sperii cu dintii astia. Parca vad ca o sa-i iasa dupa ce ma intorc la munca si sa vezi ce zombi o fiu atunci.
Loreen - succes cu meseriasii!
Booobooricu - ca cele 4 luni jumate (in cazul meu) au trecut repede n-ar fi nimic. Dar ca luna asta - dinspre a patra si a cincea - nu a trecut nici una. Parca ieri ii facea dr vaccinul de 4 luni, iar saptamana viitoare iar trebuie sa o chem. Iar luna decembrie presimt ca va trece si mai repede, ca de, vin sarbatorile si tot ce e frumos trece repede. Si apoi incepe uratul... Dar pana atunci vin acele zile magice cand totul pare si chiar este frumos. Anul asta am de gand sa ma bucur cum se cuvine de ele, pentru ca de multe ori - din cauza ca muncim pe branci - am senzatia ca nu simt mometul la maxim. Pana sa intru in spiritul sarbatorilor ma trezesc ca am si trecut! Asa ca o sa o iau din timp anul asta, atat pentru mine, cat si pentru Bobocul asta mic. Mama, abia astept, cred ca o sa facem poze care mai de care cu puii sub bradut.
Hai ca am inceput sa aberez. Asa ca va doresc o zi buna si ma retrag.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60788&whichpage=9" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Gabitza, multumim mult de urare!
La multi ani si pentru Philip Christian (Mariamunteanu) si Filip Daniel (Danib)! Sa traiti cu numele!

Ati scris nu gluma, abia acum imi dau eu seama.
Si eu am multa treaba dupa un we de dezmatz nu mai zic de intins rufe, asezat la locul lor pe cele uscate (la mine la atat se rezuma "calcatul" ca eu nu servesc decat la camasile lui Mihai, iar el dragul de el nu poarta camasi decat la nunti si botezuri)
Fi-miu sta pe burta si se uita la teveu. E clipul ala cu crazy frog si moare de placere. Azi parca a stiut ca sunt varza si s-a trezit la noua jumate. Ce zic eu s-a trezit??? L-am trezit noi ca el dormea dus la ora aia.
Azi ar trebui sa ajungem si noi la doctor, cred totusi ca vom sari peste vaccin ca suntem plini de muci amandoi. De doua nopti ii pun Karvol, el doarme bine dar tot fornaie mucii in gat.
Ce sa va zic, dupa toata stradania de saptamana trecuta ieri am sarit iar calul dupa obicei. Acum ca s-au dus si rusii tre sa ma apuc de Cindy. Nu vreau sa ma impac cu ideea ca am 87 de kg, cu mult peste greutatea multor prieteni barbati Chiar am unul putin mai din totpor care cand m-a vazut ultima oara m-a masurat din capa pana in picioare si a zis: mama ce m-am ingrasat (deci vorbea despre el insusi!!!), mai am putin si te ajung!!! Dar e drept: AVEA DREPTATE!Asa ca va las, ma duc sa intind rufe, sa pun alta masina la spalat, sa dantzui cu Cindy si alte alea...

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Neata!
LA MULTI ANI! bebeilor FILIP

Androix spor si chef la Cindy.
Azi m-am apucat de regim. Doamne Ajuta! Incep cu trei zile de iaurt. Sper sa nu cad din picioare, caci glicemia mea imi joaca feste cateodata.

David al meu transpira f mult, mai ales noaptea. Uda perna nu altceva.
Ma gandesc sa nu-l mai invelesc, dar sa nu raceasca. La ai vostri se intampla asa ceva?

Margott

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Hai ca azi sunt horatata sa calaresc netul.
Stiti ce tot citesc de cateva zile? Povestile nasterii la diferite persoane - indiferent ca sunt mamici de mai-iunie sa nu (Cornelia - am citit povestea nasterii lui Stefan si ce-am mai ras). Cat am fost in spital am detestat experienta, dar acum parca imi e dor sa simt asteptarea, chiar sa simt durerile (cu conditia sa vina repede periduarala) si in sfarsit sa vad un bebe mic si sanatos. Dupa cum ma vad eu cred ca voi fi prima de pe aici care va fi . Si totusi, pana atunci mai este ca doar nu am capiat sa o iau de la capat asa de repede.
Ce ziceam eu ca adoarme maimuta? S-a odihnit un pic si a luat-o de la capat. Ia uitati-va la ea. Chiar ca acum daca am prin ideea abuzez - daca nu aveti timp, nu va uitati!
Pisik - multmim de complimente. Din pacate eu nu sunt vreo frumusete, asa ca speranta mea e sa semane cu tati, care e mult mai frumusel. Doar ochii sa-i ramana de la mine si ma declar satisfacuta.
Gata, va las acum ca ma duc sa halimozizez si eu ceva.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60788&whichpage=9" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput