Bebelusi de mai-iunie 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Mai fetelor, ati scris mult pentru o zi de duminica.
LA MULTI ANI PENTRU FILIP STEFAN (Androix), DARIA IRENE (Mamaruta), PATRICK (New Mami), BIANCA (Elisor) .

Thomas sta tot mai mult in 4 labe si se fataie fata-spate repede si mult si apoi plonjeaza in fata, de parca se pune pe tobogan.

Apoi sta in fundut si se intinde dupa jucarii, telecomanda, nasturii de la bluza altuia si vine inapoi in pozitie fundut si iara, de la capat.

Azi l-am dat pe hinta in parculet, nu cred ca s-a prins prea tare ce se intampla, pentru ca nu-l prea leganam, de frica sa nu aterizeze fortat.
Apoi, i-am transformat un costum de mos craciun pe marimea lui, o sa pun pozele sus maine, ca azi e tarziu.

Mai am niste chestii, ca sa va distrati:

O asistenta de dr. de familie: "Sa nu-l las (pe Thomas) sa merag mult in patru labe, ca dupa aia greu se mai ridica in picioare"

O proasta de la Herbalife:"Sunteti la menopauza? Aveti osteoporoza?"; "dereglari hidro-serice inseamna ca nu absorbiti bine vitaminele"; "Cine este Weider si cati clienti are el, numeni nu a auzit de el!" (tipul care a inventat bodybuildingul).

In final: sotul meu, dupa ce ne-am uitat cu musafirii la filmuletele cu Thomas de al nastere pana in prezent: "acuma imi dau seama ca era asa de mic si de neajutorat si ca tu, singura, l-ai facut asa mare si activ".

Noapte buna.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

loreen, o splendoare pisicutele tale. ioanailincam, o data am si eu timp sa ma uit pe poze si nu merge linkul... :( dezamagire crunta!!!

fetelor, voi vorbiti de mancare in loc sa vorbiti de cum sa scapam de ultimele kile? eu de abia am reusit sa cobor sub 68 si sunt ingrozita ca se apropie craciunul!!!

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

pentru Filip Stefan(Androix),Daria Irene(Mamaruta),Bianca(Elisor) si Patrick(New Mami).Sa cresteti mari si sanatosi.
Am culcat piticii si am intrat si eu un pic,tati a plecat in China,asa ca noi sintem singuri.
Am impresia ca Bianca mea s-a racit,i-am dat Nurofen,sper sa nu faca febra,astazi a stranutat mai toata ziua.Atita ma cert cu ea ca tot desculta umbla,isi da jos si sosestele.Off...copii,copii si haine rele
Pe Cris il pun pe jos si tare fericit mai e,atita se agita ca un pinguin pe burtica la soare.Am inceput sa ii dau peste si carnita de pui si tare ii mai place.Miine am sa incerc sa ii dau niste orez.

O seara placuta

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Buna seara
Multumim mult pentru urari, va pupam si va dorim si voua numai bine!
Noi am petrecut azi in gasca. Mai intai am fost sa cumparam varza cu socrella si apoi am pus de-o mini-petrecere de ziua lui Filip la care am avut ca invitat pe Eric si pe parintii lui. A iesit misto, am mancat, noi astia batranii dar si picii si-au luat portia de lapte, am avut si tort, am avut si balutze, am facut si poze, pe care o sa vi le arat putin mai tarziu.
Nu stiu cat pricepeti din mesajul meu dar pe langa mancare eu una am si beut nu prea mult dar vad ca destul...
Hai ca ne auzim maine ca sunt zombie

Iar maine putem lejer s-o luam de la capat cu petrecerea pentru ca este si sfantul Filip!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Ia sa vedem, acum merge?aici

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60788&whichpage=9" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Ura, merge de data asta. Cred ca gresisem ceva in adresa.
Pisik - pacat ca nu a mers, sa stii ca ai pierdut multe poze dragute - normal, doar e fiica-mea! Lasa ca poate face Nelia albumul - ca vad ca a disparut de la o vreme - cred ca munceste din greu la el - si atunci o sa fie toti copilasii aliniati.
Andreeatan - sa stii ca nu-s prosti degeaba barbatii astia. Stii ce mi-a zis al meu? Ca ar da orice sa poata sa-i dea sa suga Anei ca sa vada si el cum e cand dai la un copilas sa suga si el creste. Si atunci m-a izbit adevarul - copilasul asta a crescut datorita mie. Baga la ghiozdan si creste: fiecare cuta si sunculita de la piciorusele alea frumoase exista pentru ca bea laptic de la mine. Hai ca incep sa aberez, dupa cum vedeti ma caracterizeaza o mare modestie
VA las acum. Sa aveti o saptamana cat mai frumoasa. Eu deja m-am pregatit pentru o zi de urlaciuni si alergat copchilul prin pat. Aleluia lasat copilul in pat si facut treburi ca de-acuma o paste si pe ea cazutul. Sper numai sa nu ia prea multe... Noapte buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60788&whichpage=9" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

ioanailincam, pai cum sa nu fie fi-ta frumusica foc daca are doi parinti frumosi? vad ca tati e la picioarele ei, din cap pana-n picioare! si pe moata o distreaza!!!

sa stii ca si al meu mi-a zis la fel, ca daca putea sa o alapteze ar fi facut-o. si atunci ma gandeam eu ca am trait niste momente unice.

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boobooricu spune:

Buna fetele!
Tocmai am terminat de gatit si de culcat bebitul..Am gatit pui intreg la cuptor cu lamaie, usturoi(daca as putea as manca usturoi cu paine), cimbru..si perogi cu cartofi si ceapa(de la sectiunea produse inghetate ) ca de cand am venit aici numai asa mananc..vina soacrei ca cumpara tot felul de tampenii..si sa vezi ca nu am loc in frigider sa imi pun mancarea ca il are plin cu tot felul de nimicuri, de nu ai loc nici un ac sa bagi..Ooops...hai ca confund forumurile, trebuie sa postez asta la "Clubul nurorilor" ..scuze fetelor, am luato razna de fericire ca nu mai are diarie de 3 ori pe noapte..nu mai are decat in timpul zilei, si o singura data, ca inainte cand iau dat dintisorii..Deci cred ca era de la ce am mancat, adica peste, scoici si crevete..Cat despre bubite, o sa ma duc la spital sa cer o a doua parere, sa vedem ce zic si ei
Elisor, Loreen-multumesc pt interes, ajuta mult sa ai alte mamici de la care sa iei sfaturi!
Laura-ce se mai aude prin Titan? Mai exista terasa aia pe colt langa statia lui 311, na ca am uitat cum se numea!
-cu intarziere!Sanatate sarbatoritilor!
Gabita- chiar ca nu o sa mai ai liniste in curand, eu incerc sa mai trag de timp pana o incepe sa se zburde!
Hai ca ma duc sa ma intind langa ea, ca m-a cocosat azi, parca vad ca iar dorm pana vine saracutu de sot , sa mananc cu el..
Pupici si ma voi intoarce![:D
P.S-Elisor, abia am vazuto pe fiicata cu ochelarii aia....m-a bufnit rasu..ce smekera e

elena
http://photos.yahoo.com/boobooricu2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boobooricu spune:

ioanailinca-hehehe..s-a prins ea ce e fun si profita!Marfa poza!
Ma-ai facut si pe mine sa ma gandesc la ce repede trece timpul..nici nu imi vine sa cred ca are aproape 6 luni!Cand naiba au trecut 6 luni?? Inainte sa nasc, 1 saptamana era pt mine o eternintate, acum trece asa repede , zici ca e o zi...Ohhh, si creste inima in mine cand o vad ca ma urmareste peste tot cu privirea,ca imi trage un zambet de cate ori ma uit la ea, ca se opreste din plans cand o iau eu in brate,ca se face ghemotoc langa mine in somn..Cred ca o sa ii iau pielea de pe ea de la atatea sarutari, maimutica lui mami!
Hai ca probabil va ziceti in gand:" Saracuta de ea, uite ce fac hormoni din om!" Va las si va urez un inceput de saptamana placut!

elena
http://photos.yahoo.com/boobooricu2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Hop si eu dupa o absenta de mai bine de o saptamana. Nici n-am apucat sa citesc ce ati mai scris in ultimul timp.
Elisor, nu m-am dus nici in Cuba, nici prin alte locuri insorite, din pacate. Am amanat plecarea in decembrie ca sa vina si tati cu noi. Doar ca am avut o saptamana incarcata. Vreau si eu uneori sa le fac pe toate in acelasi timp. Plus ca au fost vre-o 2 zile in care Patrick mi-a vomitat la greu. Intr-o dimineata cand ma grabeam cel mai tare sa ajung la medicul de familie ptr. mine l-am schimbat de 3 ori in decurs de o ora iar a 4-oara l-am sters ca nu mai ajungeam. Acum parca si-a mai revenit. Lucrul bun e ca primeste destul de usor legumele si fructele pe care i le introduc si nici nu le vomita ca pe laptic. Si in plus de cand am inceput diversificarea facem kakita in fiecare zi, chiar daca putin mai tare macar e in fiecare zi. Inainte avea obiceiul la 2-3 zile.

Asa cum va spuneam din 9 ianuarie cred ca ma intorc la serviciu, part time (adica 3 zile/saptamana pana in aprilie cand va incepe si gradinita), asa ca am dat anunt la ziar ptr. babysitter. Am pus in anunt ca preferam cunoscatoare limba germana (sotul vorbeste si mi-ar place mult ca si Patrick sa stie, dar numai cat converseaza el 2 ore/zi nu-i suficient). Am avut norocul de a primi o aplicatie scrisa direct in germana de o tipa de 27 de ani care s-a mutat din Berlin in Canada acum 10 luni. Am avut sambata interviu cu ea si ne-a placut mult de tot la toti trei. Asa ca de marti incepe cate o zi pe saptamana si weekenduri sau seri cand mai avem nevoie de ea. Sper sa fie asa cum ne-a dat impresia ca ar fi super - vorbitoare nativa de limba germana, vine acasa la mine, tinerica si cu bun simt. O sa va spun mai multe amanunte dupa prima saptamana (va veni marti si miercuri).
Iar din aprilie Patrick va incepe si gradinita - 2 zile/saptamana si 3 cu ea. Stiu ca datorita faptului ca va auzi 3 limbi in acelasi timp, Patrick va vorbi mult mai tarziu, dar prefer sa le vorbeasca mai tarziu dar pe toate trei.
Pe de alta parte cu cat se apropie mai mult momentul sa ma intorc la serviciu devin tot mai leoaica si vreau sa ne petrec cat mai mult timp impreuna cu Patrick. Mai e atat de putin. Asta este si unul din motivele din care n-am mai avut timp de DC. Stiu ca as putea sa mai stau acasa pana in mai dar nu ma ajuta ci doar aman inevitabilul. Am devenit mult prea atasata de el si nu e bine deloc. Am un job care imi place mult de tot si dupa ce am venit in Canada mi-au trebuit 2 ani ca sa-l gasesc plus $17,500 intr-un curs ptr. atestari de la ei din tara. Si asta in conditiile in care veneam cu un bun background in computere.

Ia sa mai vedem ce mai spuneti voi si sa nu va mai zapacesc cu sentimentele mele.

Am admirat pozicile cu bebelusi Sergiu (Ada_74), Eric (andreea.a), Tony (OlgaTarziu), Ema (BabyGirl). Toti sunt superbi, care mai de care mai dragalas. M-am indragostit de ei, de toti.
Elisor, mi-au placut mult pozele lui Andreas si personajele de basm. El asa de micut si simpatic printre picioroange. Cred ca sunt facute in Olanda, nu?

Boobooricu, de mult vroiam sa-ti raspund despre betisoarele de urechi "minune". Eu am gasit la Zellers la raionul de bebei dar daca am folosit 1 sau 2. Parerea mea e sa nu faci nimic, ca nu poti curata si nici nu e indicat sa te atingi de interiorul urechii. Eu, mai catolica decat papa am vrut sa ma conving pe pielea mea (pardon Patrick) si ce am reusit sa fac e sa-i bag ceara si mai adanc in urechiuta . Asa ca am incheiat capitolul si urechiuta lui se curata singura din cand in cand (gasesc de multe ori bucatele pe cearceful de pat).

Ia sa trimit prima parte de mesaj si sa incep altul ca sa nu va speriati prea tare.

NewMami & Patrick Ryan

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;28/st/20050613/n/Patrick+Ryan/k/791d/age.png

Mergi la inceput