Bebelusi de mai-iunie 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 11
andreeaatan spune:
Mai fetelor, ati scris mult pentru o zi de duminica.
LA MULTI ANI PENTRU FILIP STEFAN (Androix), DARIA IRENE (Mamaruta), PATRICK (New Mami), BIANCA (Elisor) .
Thomas sta tot mai mult in 4 labe si se fataie fata-spate repede si mult si apoi plonjeaza in fata, de parca se pune pe tobogan.
Apoi sta in fundut si se intinde dupa jucarii, telecomanda, nasturii de la bluza altuia si vine inapoi in pozitie fundut si iara, de la capat.
Azi l-am dat pe hinta in parculet, nu cred ca s-a prins prea tare ce se intampla, pentru ca nu-l prea leganam, de frica sa nu aterizeze fortat.
Apoi, i-am transformat un costum de mos craciun pe marimea lui, o sa pun pozele sus maine, ca azi e tarziu.
Mai am niste chestii, ca sa va distrati:
O asistenta de dr. de familie: "Sa nu-l las (pe Thomas) sa merag mult in patru labe, ca dupa aia greu se mai ridica in picioare"
O proasta de la Herbalife:"Sunteti la menopauza? Aveti osteoporoza?"
; "dereglari hidro-serice inseamna ca nu absorbiti bine vitaminele"; "Cine este Weider si cati clienti are el, numeni nu a auzit de el!" (tipul care a inventat bodybuildingul).
In final: sotul meu, dupa ce ne-am uitat cu musafirii la filmuletele cu Thomas de al nastere pana in prezent: "acuma imi dau seama ca era asa de mic si de neajutorat si ca tu, singura, l-ai facut asa mare si activ". 

Noapte buna.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
pisik 4ever spune:
loreen, o splendoare pisicutele tale. ioanailincam, o data am si eu timp sa ma uit pe poze si nu merge linkul... :( dezamagire crunta!!!
fetelor, voi vorbiti de mancare in loc sa vorbiti de cum sa scapam de ultimele kile? eu de abia am reusit sa cobor sub 68 si sunt ingrozita ca se apropie craciunul!!!
You're unique. Just like anyone else.
... si
bursuca 08.05.05
anky spune:
pentru Filip Stefan(Androix),Daria Irene(Mamaruta),Bianca(Elisor) si Patrick(New Mami).Sa cresteti mari si sanatosi.
Am culcat piticii si am intrat si eu un pic,tati a plecat in China,asa ca noi sintem singuri.
Am impresia ca Bianca mea s-a racit,i-am dat Nurofen,sper sa nu faca febra,astazi a stranutat mai toata ziua.Atita ma cert cu ea ca tot desculta umbla,isi da jos si sosestele.Off...copii,copii si haine rele
Pe Cris il pun pe jos si tare fericit mai e,atita se agita ca un pinguin pe burtica la soare.Am inceput sa ii dau peste si carnita de pui si tare ii mai place.Miine am sa incerc sa ii dau niste orez.
O seara placuta
Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05
Androix spune:
Buna seara
Multumim mult pentru urari, va pupam si va dorim si voua numai bine!
Noi am petrecut azi in gasca. Mai intai am fost sa cumparam varza cu socrella si apoi am pus de-o mini-petrecere de ziua lui Filip la care am avut ca invitat pe Eric si pe parintii lui. A iesit misto, am mancat, noi astia batranii
dar si picii si-au luat portia de lapte, am avut si tort, am avut si balutze, am facut si poze, pe care o sa vi le arat putin mai tarziu.
Nu stiu cat pricepeti din mesajul meu dar pe langa mancare eu una am si beut
nu prea mult dar vad ca destul...![]()
Hai ca ne auzim maine ca sunt zombie ![]()
Iar maine putem lejer s-o luam de la capat cu petrecerea pentru ca este si sfantul Filip! 
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
ioanailincam spune:
Ia sa vedem, acum merge?aici
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60788&whichpage=9" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
ioanailincam spune:
Ura, merge de data asta. Cred ca gresisem ceva in adresa.
Pisik - pacat ca nu a mers, sa stii ca ai pierdut multe poze dragute - normal, doar e fiica-mea! Lasa ca poate face Nelia albumul - ca vad ca a disparut de la o vreme - cred ca munceste din greu la el - si atunci o sa fie toti copilasii aliniati.
Andreeatan - sa stii ca nu-s prosti degeaba barbatii astia. Stii ce mi-a zis al meu? Ca ar da orice sa poata sa-i dea sa suga Anei ca sa vada si el cum e cand dai la un copilas sa suga si el creste. Si atunci m-a izbit adevarul - copilasul asta a crescut datorita mie.
Baga la ghiozdan si creste: fiecare cuta si sunculita de la piciorusele alea frumoase exista pentru ca bea laptic de la mine. Hai ca incep sa aberez, dupa cum vedeti ma caracterizeaza o mare modestie![]()
VA las acum. Sa aveti o saptamana cat mai frumoasa. Eu deja m-am pregatit pentru o zi de urlaciuni si alergat copchilul prin pat. Aleluia lasat copilul in pat si facut treburi ca de-acuma o paste si pe ea cazutul. Sper numai sa nu ia prea multe... Noapte buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60788&whichpage=9" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
pisik 4ever spune:
ioanailincam, pai cum sa nu fie fi-ta frumusica foc daca are doi parinti frumosi? vad ca tati e la picioarele ei, din cap pana-n picioare! si pe moata o distreaza!!!
sa stii ca si al meu mi-a zis la fel, ca daca putea sa o alapteze ar fi facut-o. si atunci ma gandeam eu ca am trait niste momente unice.
You're unique. Just like anyone else.
... si
bursuca 08.05.05
Boobooricu spune:
Buna fetele!
Tocmai am terminat de gatit si de culcat bebitul..Am gatit pui intreg la cuptor cu lamaie, usturoi(daca as putea as manca usturoi cu paine), cimbru..si perogi cu cartofi si ceapa(de la sectiunea produse inghetate
) ca de cand am venit aici numai asa mananc..vina soacrei ca cumpara tot felul de tampenii..si sa vezi ca nu am loc in frigider sa imi pun mancarea ca il are plin cu tot felul de nimicuri, de nu ai loc nici un ac sa bagi..Ooops...hai ca confund forumurile, trebuie sa postez asta la "Clubul nurorilor"
..scuze fetelor, am luato razna de fericire ca nu mai are diarie de 3 ori pe noapte..nu mai are decat in timpul zilei, si o singura data, ca inainte cand iau dat dintisorii..Deci cred ca era de la ce am mancat, adica peste, scoici si crevete..Cat despre bubite, o sa ma duc la spital sa cer o a doua parere, sa vedem ce zic si ei
Elisor, Loreen-multumesc pt interes, ajuta mult sa ai alte mamici de la care sa iei sfaturi!
Laura-ce se mai aude prin Titan? Mai exista terasa aia pe colt langa statia lui 311, na ca am uitat cum se numea!
-
cu intarziere!Sanatate sarbatoritilor!
Gabita- chiar ca nu o sa mai ai liniste in curand, eu incerc sa mai trag de timp pana o incepe sa se zburde!
Hai ca ma duc sa ma intind langa ea, ca m-a cocosat azi, parca vad ca iar dorm pana vine saracutu de sot , sa mananc cu el..
Pupici si ma voi intoarce

. Asa ca am incheiat capitolul si urechiuta lui se curata singura din cand in cand (gasesc de multe ori bucatele pe cearceful de pat).
Ia sa trimit prima parte de mesaj si sa incep altul ca sa nu va speriati prea tare.
NewMami &
Patrick Ryan
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;28/st/20050613/n/Patrick+Ryan/k/791d/age.png