Bebelusi de mai-iunie 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Mey, vad ca avurati logoree. Voi nu scoateti plozisorii afara? Noi am fost vreo 2 ore, iar Mogaldea doarme si acuma in hol, desi e infofolita ca Tutankamon. Ma mir ca deja ne-am intors de vreo jumate de ora si de regula se trezeste de cand intram in bloc. Dar azi se pare ca a fost tare obosita, a dormit bine si de dimineata - si eu pe langa ea vreo ora, ca un porc batran ce sunt. De vreo cateva zile asa fac: la vreo jumate de ora dupa ce adoarme ma bag langa ea si sunt pe faza cand scapa suzeta - ca atunci s-ar trezi daca nu i-as da-o din nou - dupa care dorm si eu frumusel. Daca imi fac acest obicei sunt un om mort dupa ce ma voi intoarce la munca. Pentru mine somnul este vital - ma si mir cum rezist acuma cu mai putin de 8 ore de somn pe noapte, ca inainte dormeam minim 9, iar in week-end somnul la pranz era sfant.
Afara a fost frig si nu prea - suportabil in orice caz, inca. Mi-am laut o geaca sport - sunt super incantata - tine si de frig si de vant. Din pacate trebuie sa rezolv si cu mainile, ca si acuma abia scriu de degerate ce mi-au fost. In orice caz se pare ca se duce boieria cu iesitul afara: de pe 16 cica vin ploile in toata tara.
Olga - bine ai revenit. Mult succes cu casa! SI ce bine ca aveti posibilitatea sa aveti asa ceva. Ne-am dori si noi casa pe pamant, dar pe la noi poate generatia viitoare sa apuce... Si pe noi ne ingroapa cheltuielile, dar culmea nu se duc pe fundul fiica-mii sau oricum nu marea majoritate. O sa radeti, dar cei mai multi bani se duc pe mancare: pai daca stau acasa trebuie sa rontai mereu ceva, ca e mancare sau ceva dulce. Si uite-asa se duc milioanele pe carnita, fructe, legume etc. Scump statul asta acasa, dom'le.
Danelutza - da' de ce renunti la alaptat daca apar dintii? Pai mamicile care alapteaza pana la 1 an, 1 an jumate cum crezi ca fac? Se pare ca desi au dinti puii nostri stapanesc arta de a suge fara a provoca dureri/rani. Ce-i drept la un moment dat se prind ei ca pot sa te si muste si daca le dai si apa la moara (adica tipi si chitai) o fac uneori de placere. Asa cel putin imi povestea o prietena care a alaptat pana la 8 luni. Eu nu beau cafea de fel, doar cate una rar cand trec pe la birou ca acolo se fac cantitati industriale si miroase de , dar nu cred ca are efect asupra Anei, ca de bine ce o alaptez imediat dupa cafea doarme si cate 3 ore. Ideea e sa nu exagerezi. A, acum mi-am amintit ca am citit si povestea nasterii Isabelei. Doamne, am citit o gramada in ultima vreme.
Cornelia - multumim de complimete.
Elisor - cred ca nu s-a nascut femeia care sa fie multumita de sine insasi. Cred ca nici chiar top modelele. De-aia e bine sa ai prieteni care sa te laude si sa-ti aduca aminte ca desi nu esti perfecta, ai farmecul tau.
Bre, copchilul nu s-a trezit nici acum si ne-am intors de-o ora. Cred ca a muscat-o musca tete sau ceva .
Din pacate nu mai pot sa ma uit la poze. Adica pot dar am o rezolutie horror, se vad mii de patratele. Asta pentru ca a bagat barbatul acceleratorul pe Clicknet, cica asa zice el. Nesimtitii aia de la RDS n-au ajuns nici in ziua de zi - si eu care speram ca vor veni mai devreme de 45 de zile, cum m-au informat DUPA ce am semnat contractul, iar nu inainte.
Hai ca va las sa mai fac si eu una alta pana se trezeste maimuta. Pupici

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60788&whichpage=9" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

Cum adica mai "nu s-a nascut femeia care sa fie multumita de sine insasi"? asa punctual mai sunt si eu nemultumita de mine, dar pe ansamblu ma plac.

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Pisik - good for you. Ma bucur ca deja mi se infirma teoria. Sau esti exceptia care confirma regula? Bine, hai sa indulcesc putin afirmatia: nu s-a nascut femeia care sa fie pe deplin multumita de ea insasi. Asa merge?
Bai, aceasta tot nu s-a trezit: a cerut de 2 ori suzeta ca o pierduse si s-a cuibarit la loc, doarme fericita. Bineinteles ca atunci cand am treaba: de spalat, facut mancare sau alte treburi casnice e bec si nu ma pot indeparta, iar acum sforaie si doarme dusa. Nici nu stiu ce sa fac. Cand se va trezi va avea o foame de lup (a mancat la 13.20), asa ca nu cred ca va avea rabdare sa-i dau eu cerealele, pentru care oricum e prea devreme. Of, incurcata poveste, cred ca-i voi da cerealele dupa baita si i le las asa uscate pe la bot. No, ca s-a trezit. Va las.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60788&whichpage=9" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61867" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005 (30)

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei
Pozele cele mai noi

Mergi la inceput