Bebelusi de martie - aprilie 2005 (49)
Raspunsuri - Pagina 12
andira spune:
Chiar, Nino, sunt printre noi bebelusi maricei... Alex face in curand 1 anisor, n-o sa ne vina sa credem cum a trecut timpul...
Pt noi, astia de la sfarsit, pare mai indepartat, dar un bebelus de februarie...
Tu cand aveai de fapt DPN-ul?
Mamacita - imi pare tare tau ca treci prin perioada asta... si stai linistita, nu ne enervezi catusi de putin, abia asteptam vesti de la voi, chiar ma gandeam ce se intampla... Si eu cred ca as ceda nervos, si probabil as fi avut mai putin avant pt al doilea bebe...
pt pitic de la celalalt pitic!
Irina, piticul meu drag
ninocikap spune:
Andira Alex trebuia sa apara cam pe 6 martie, dar a fost tare grabit seamana cu mamica lui![]()
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex
coco spune:
Multzumim frumos de urari!
Mamacita-ai dreptate, medicii tb. sa se adreseze pacientilor popular: exact sa-ti spun am fost intrebat dc. 'harai sau harjesti?' la care nu am inteles sensul harjesti=tonalitate subtire -dar dc. termenul e deja invatat la semiologie e ok! am crezut ca e ceva preluare noua in literatura de specialitate.
Danna- am incercat taierea unghiilor cu o unghiera din trusa de copii si nu am reusit; m-am adaptat la Chicco-forfecuta rotunda pt. copii, dar care cand tai tzacane (de-aia se trezeste); si eu il tin in brate, povestim, dar mai mult de 1 mana o data nu reusim! mai stam...
Andruzza-m-ai spart cu Rares al tau (BTW -si Vlad casca gura la povesti intre alti participanti)- sa vorbeasca el , sa-si spuna pe nume, sa bata din palme! Deja ai baiat mare-al meu e inca Mutulica!!
Ii cant 'bate vantul frunzele'-ii arat cum tb. sa bata din palme si el nimic!
Alessia- distractie placuta! va fi o seara pe cinste! Am fost o singura data la un spectacol
de 8 martie si au venit Flamingo Boys- voi cele din Bucuresti ati auzit sigur de ei! Am ras de ma dureau falcile! Multzimea de fete care urlau in extaz-eu carcotasa, ce-i drept eram cu o tipa mai in varsta, peste 40 ani. Noi, tzatzele ca-sa-zic asa, radeam
de fetele care gustau cu adevarat ceea ce se intampla acolo! Mie una mi s-a parut culmea ridicolului, dar merita ca fiecare sa aiba parte de o astfel de experienta! Nu stiu cum o sa fie in particular, abia astept sa ne spui!
Danna- noi nu-i prea mai zicem decat, rar, bebe. Copilul lu'mama![]()
Corina si
Vlad hippiotul(11.03.2005)
Amintiri
Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png
andrruzza spune:
coco, nu-si spune mai pe nume, nu stiu ce ai citit tu
daca isi spunea deja pe nume, il inscriam la universitate

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
coco spune:
Andruzza-m-ai linistit...deci era vorba de Bogdan
... Da' nu ma mai mira nimic de prostia mea (mai era o tipa care se vaita s-a prostit dar s-a 'exilat'
). Eu am o prietena cu un copil mai mic cu 1 luna ca Vlad care zice tata, mama. Ma gandeam ca na, orice e posibil, numai dc. am gandesc la Benny
ce nazdravanii face....
Corina si
Vlad hippiotul(11.03.2005)
Amintiri
Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png
rrox3 spune:

Mamacita pe biscuitii nostri, Hero Baby, scrie in portugheza si spaniola ca sunt de la 12 luni, e adevarat, dar in traducerea romaneasca scrie ca sunt de la 6 luni
Nu fiindca n-ar fi stiut traducatorul, ci pentru ca in Romania sunt considerati OK de la 6 luni. Contin gluten si zahar. Ioana papa cereale cu gluten de la 6 luni. Zahar a degustat foarte rar, cand i-am mai luat cate un borcanel cu caise (asta e singurul de la Hipp care contine si zahar - organic ce-i drept
). Mananca foarte rar biscuite si in cantitate mica, asa ca nu-i problema. Personal cred ca-s mai bune cerealele in fructe, fiindca aduc doar ce-i bun din biscuite si mai variat. Biscuitii i-am cumparat doar ca sa o obisnuiesc putin cate putin sa manance singurica cate ceva. I-a placut ideea.
Danna Eu ii zic Ioanei intr-o gramada de feluri
Bebe, Prichindel, Gangurici, Scarpinici si multe altele... pana la un an sunt totusi bebelusi
A, mai nou ii zic ratusca fiindca gangureste exact ca Donald
asa putin ragusit, are aceeasi intonatie, e tare haioasa!
Daca nu sunt prea indiscreta, cine sunt defapt Ranna si Branco? Ca-s curioasa din fire... In poze sunt tare frumosi si draguti!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze vechi
poze septembrie - octombrie
oanamc spune:
Alessia,iti doresc distractie maxima.M-ai facut sa imi amintesc de petrecerea burlacelor a celei mai bune prietene.Data a coincis cu ziua mea, deci am petrecut dublu.As vrea sa va pot descrie ce s-a intamplat dar m-ar interzice moderatorii.![]()
Letitia Medeea Maxima
Anca Micaela spune:
Ninocikap, multu pentru amintire! 

N-as mai da-o acum pe 10 baieti...
Dar nu m-ar deranja ca nr. 2 sa fie baiat
.
Pupaturi tuturor
Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
danna_J spune:
Rrox, ma bucur ca m-ai intrebat, de fapt trebuia eu sa ii prezint mai devreme dar nu am gasit contextul. Rana si Branko sunt sora si respectiv fratele Sarei, ei sunt copii din prima casatorie a lui Narcis. Maine vin la noi, pentru ca ei stau cu mama si bunica lor la 25 de km de noi si ii avem cu noi la 2 saptamani in WE si in vacante.Ne intelegem de minune, asta cred ca puteti sa vedeti din poze. Eu ii cunosc de la 4 ani(Rana) si 6 ani (Branko). Maine Rana are party de ziua ei (de fapt a implinit pe 7 nov- 8 ani) iar Branko a facut in iulie 10 ani. Poza care e expusa pe Specialii e de la ziua lui Branko de azi vara.Cred ca Rana e foarte nerabdatore si abia asteapta ziua de maine cand are party de ziua ei. O sa fim doar in familie dar deja suntem o familie mare si ne simtim bine intre noi. I-am cuparat o poseta de fete (Didilina nu stiu daca stii de personaj) ea e innebunita cu tot ce are de-a face cu Didilina (sper ca am scris corect). Eu nu prea sunt de'acord sa o incurajez in chestii din astea comerciale, dar nu am ce sa fac, e pasiunea ei si am cedat, adica stiu ca asta ii va face foarte mare placere, i-am luat si un luciu de buze tot de aceeasi marca.O sa va mai povestesc pe parcurs despre ei. De exemplu Rana a dorit foarte mult sa fiu insarcinata si sa aiba o sora/bebe. E tare grijulie cu ea si ma pot increde mult in ea, Branko e topit si el dupa Sara mai ales ca seamna intre ei foarte bine. As putea sa va povestesc multe despre ei, pe unde iesim cum ne jucam, ce jocuri roamnesti i-am invatat, cum ei nu triseaza deloc la jocuri, isi executa 'sarcinile' cu demnitate si nu refuza nici una... etc. sunt daca vreti eroii mei si as vrea ca Sara sa semene cu ei. Branko invata foarte bine, e al 2-lea din clasa si vrea sa fie cercetaror stiintific, iar ca pasiune printre altele are bucataria, vrea sa fie bucatarul unei echipe de fotbal. Cand sunt in bucatarie se invarte pe langa mine, ma intreaba cu ce poate sa ma ajute, orice vrea sa faca, il las chiar daca nu am rabdare, ii dau sa curete legumele, sa intinda aluatul de pizza, si multe altele. II plac bezelele, i-am facut de vre-o 2 ori si de atunci cand ma vede ca fac ceva dulce, sare ca ars si zice: Albus de ou (in flamanda) si ramane dezamagit cand vede ca e altceva. Este un copil responsabil, face Judo si merge cu placere cu bicicleta, canta la un un fel de trombon... ce mai... sunt tare scumpi! Au fost cu in vacanta de Paste in Romania, au amintiri foarte frumoase, mai putin meii (de Paste) sacrificati, Rana a vazut unul transportat cu bicicleta, vai nu mai stiam cum sa le explic si ce sa fac sa nu ramana traumatizati. Sa nu va imaginati ca ei nu au pui acasa la bunica care patesc la fel :)!va mai povestesc despre ei de acum inainte !micuta Sara, familia Sarei, poze danna,specialii 2005
oanamc spune:
DannaJ, e minunat ce ai povestit despre familia ta.De ceva vreme cred despre tine ca esti o persoana deosebita, iar acum ai reconfirmat.Modul cum ai povestit despre copii sotului tau, ca si cum ar fi copii tai, dovedeste multe despre caracterul tau.Ma bucur ca te cunosc, chiar daca numai virtual.
Letitia Medeea Maxima