Bebelusi de martie - aprilie 2005 (49)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Buna fetele mele dragi....

Lipsesc cateva ore de la citit ( ca de raspuns ) si iete ce vad ..link-uri cu "papusi masculine" ...ca sa citez pe Leana din Vacanta Mare ...pai sa va spuna moi ce face sambata dupa amiaza...pai moi se duc e la o petrecere a burlacelor ...SINGURA ....si cadoul uneia dintr domnisoarele de onoare sunt stripari ...haoleeeuuuu mama ce ma fac ca eu ma rosesc toata ....am zis sa ma machez strident sa imi ascund roseata ..pai va da-ti seama ca cand oi binevoi sa vin acasa il pun pe Ben la Bara sa imi scot parlealea...si spatete lui care abia a trecut ce zice ????!!!..paraca imi pasa mie ce zic ...hai ca nu sunt zdravana ....am un chef maxim de distractie ...abia astept ...Doamne Doamne ce mama au ai mei copii
Hai ca ma apuc de munca serios ca trebuie sa va si raspund

0

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Danna - eu tot "bebelusul lu' mami" ii zic...

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Azi nu mai scapati de mine!Andruza, vazut poze cu printisorul tau! Ce baiat mare si frumos e Rares! Cand a crescut asa de repede, si ta in picioruse... Imi place pijamaluta in dungi, e tare haioasa, vreau si eu... si mai imi plac ochii si genele lui Rares!micuta Sara, familia Sarei, poze danna,specialii 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

coco,sa-ti traiasca Vladut.Nu ma intelegeti gresit,mi-e drag si nu mi-e lene sa fac urari,cred ca unele stiti deja,doar parerea mea este ca se devalorizeaza prin repetitie,asa cum,daca mie mi-ar spune sotul in fiecare zi de 100 de ori ca ma iubeste,ori l-as suspectaori m-as plictisi si n-ar avea o valoare mai mare decat afirmatia"ma duc sa mananc un sandvis",in timp ce alte tipuri de personalitate nu pot trai si sufera daca nu li se spune de 100 de ori...Asta e,suntem diferiti,nu cred ca sunt prima sa fac constatarea asta...
Oricum,revenind la coco,sa nu crezi ca cei grasuti sunt cuminti:Alexut e simpatic foc,dar de cuminte mai va,caci procedeaza exact ca Vladut cu mainile.Azi noapte,intre 1 si 7 dimineata s-a trezit din ora in ora,cu plansete,fara sa realizam de data asta ce mai are(colici pana la 4,5luni,apoi dintii,laringita...acum ce mai e?)Suntem zombi si botosi toti trei.si unde mai pui ca abia acum am reusit sa-l adorm,nu cred ca il tine mai mult de cele 40 ' obisnuite-in care eu incerc sa vad ce mai faceti,dar n-am cum sa va raspund si sa va spun tot ce doresc,nu va simtiti ignorate(persoanele pe care as dori sa le ignor simt asta,prin consecventasi nu prea exista pe aici genul asta)Pe deasupra,el,mancaciosul,n-a vrut azi nici legume,nici fructe,nici orez.N-are febra,nu-i curge nasul,ieri a tusit dimineata dar dupa o doza de panadol n-a mai zis"marc",nu stiu ce se intampla.Si maine deja incep cursurile la masterat,cate 4 ore,sa vedem cate apuc eu din astea...Voia mama sa vina sa aiba grija de el,dar dupa recentele stiri e ingrozita.
andira,prudenta mare,au ei timp sa cada singuri cand vor merge,cum zicea Ana.Acum linisteste-te,a trecut furtuna si avertismentul"nu lasati copiii singuri nesupravegheati pe suprafete ridicate"cred ca s-a intiparit bine.Eu faceam parte din categoria celor care spuneau si mai des gandeau ca lor n-are cum sa li se intample asta,ca ei sunt prea maturi,intelepti si prudenti,bla,bla,bla;acum ma rog sa se intample cat mai tarziu,sa fie mai maricel
danna,mersi de info
rrox,multumim ca ne-ai simtit lipsa
ninocikap,bine gandit cu diversificarea;nu mai e nevoie sa-ti spun cat imi place cochetul
corinuta,frumos daniel,sa va traiasca
gabrielaveres,vazut Thomi pe olita,placut omulet responsabil
coco,tot in engleza il denumesc toti medicii,asa se invata de la semiologie,din anul III,dar daca te-ar fi intrebat"ai wheezing?Inspirator sau expirator?"ce-ai fi raspuns?Este o regula de baza in medicina,sa te adresezi fara termeni medicali complicati,astfel incat sa afli cat mai multe despre problema pacientului fara a-i induce tu diagnostice ori simptome...
Intrebai de unghii si ai atins un subiect sensibil:si la noi e lupta permanenta,in somn nici nu se pune problema,se trezeste cum il apuci de manuta sau degetel.si atunci,pana la varsta asta,i le taie taica-su(eu fiind"chioara familiei")cand il alaptez,seara,ca atunci ii dau din ambii sani,o data o manuta,apoi schimbam polaritateaDar surpriza:aseara n-a mai vrut cu nici un chip,era gata sa renunte la san,sa-l bata pe ta-su,orice numai sa nu mai simta el ca i se umbla pe la degetele.Asa ca astept sfaturi si strategii...
andruzza,si eu la fel ma gandeam cu glutenul...

am si eu o intrebare:de care biscuiti le dati(sau le dadeati la 6,5 luni),ca aceia de bebelusi au unscris pe ei"peste 1 an"

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

danutza, da, Bogdan si Rares petrec mult timp impreuna, ca intre barbatiTati e nebun dupa pui, ziua chiar ma streseaza cu telefoanele sa intrebe ce face Rares. Stii, noi am asteptat 7 ani pana l-am avut pe Rares si suntem nebuuuni dupa el. Eu de obicei ii zic pe nume sau iubitu' lu' mami. pentru Sara!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Din pacate,danna,nu te inseli,asa este,o mie de variante,de zapacesc chiar si ce a mai bine informata sau mai lucida mamica;e innaceptabil!
si cu rabdarea aia dreptate,nu ma inchipuiam enervandu-ma pana sa-l am pe Alexandru,pe care ni l-am dorit atata,dar acum frecvent am momente in urma carora ma intreb daca mai sunt sanatoasa psihic ori daca sunt urmarea privarii indelungate de somn si extenuarii diurne?!
Si noi ii spunem lui Alexut bebeloi,ca de,la categoria summo...
alessia,distractie maxima!Pe mine deja nu ma mai incanta treaba cu stripperii,care e foarte la moda,daca se purta si cand aveam vreo 20 ani ehei,taica...

Hai,ca mai bine va citesc si nu mai scriu,ca azi parca mi s-au inecat corabiile si sa nu va enervez si pe voi...

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Coco si eu ii dau cereale seara in laptic... dar ii dau si in fructe, de aceea iti sugerasem ideea... sau mai citisem pe undeva sa ii dai biscuitele dupa ce il oparesti putin, sau ceva de genul asta, cred ca vorbesc prostii, nu mai stiu...

cat despre unghii, eu i le taiam pana mai acum in somn, mergea... mai nou il pun in brate cu spatele la mine si caut reclame la televizor, el e innebunit dupa ele, si daca se misca putin incep sa ii si vorbesc...

Danna_J multumim frumos, uite si de la Alex pentru Sara.

Andruzza super sotul tau, trimite-l si pe la mine sa ii dea niste lectii barbatului meu.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

continuam....

Alessia pai te asteptam cu impresiile de dupa "spectacol", eventual ceva poze....sa ne facem o idee daca te-ai distrat sau nu...

Mamacita stai linistita ca intelesesem ideea in care ai zis ca sa nu mai facem urari asa toata ziua, dar parca tot nu ma pot potoli... ca zic ca unora deja le-am zis si hai sa le spun si urmatorilor. si uite asa o tin lunga....
ne pare rau ca tizul are o zi mai proasta... speram sa isi revina repede. multa sanatate.

Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ninocikap - si eu la fel ii tai unghiutele!! numai ca nu o tin in brate, ci sprijinita de mine. E grea deja, si ma apasa pe burtica.

Mamacita - asa e, acum sunt mai mult decat atenta... Prima masura luata a fost, aseara, sa-i lasam patutul cu un nivel mai jos, in cazul in care ii vin idei... Mi-e mai greu sa ma aplec sa o iau de acolo, dar prefer, decat sa stau cu grija, sau chiar, Doamne Fereste, sa se intample ceva.

Colegele de birou au ras cu gura pana la urechi de mine cand am venit plansa si tuflita ca a cazut Irina. Toate mi-au zis ca exagerez, ca toti copii cad, ca deja cad in extrema cealalta (eu eram complet detasata inainte de a o avea pe Irina). A fost ca un dus rece, chiar ma gandeam ca bat eu campii.
Dar doctorita n-a fost deloc amuzata, a abordat problema la modul cel mai serios. Si alta colega, care are copii, mi-a spus ca si ea s-a repezit la dr cand fetita ei a cazut din pat. Am simtit ca ma intelege si pe mine cineva (in afara de voi )

Alessia - abia astept sa ne povestesti cum a fost petrecerea..

Coco - scuze, de fiecare data am uitat sa-ti spun: La Multi Ani pt cele 8 lunisoare si lui Vladut!

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Andira e normal sa nu o mai potzi tine pe burta ca doar acolo e un bb... la mine mai merge...si Alex nici nu e grasutz, are doar 8 kg si ceva... la aproape 9 luni... isi mentine silueta..

Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput