Bebelusi de martie - aprilie 2005 (49)
Raspunsuri - Pagina 13
andrruzza spune:
danutza, asa mult mi-a placut cum ne-ai povestit de Rana si Branko, modul cum te porti cu ei!! Esti o tipa de nota 20!
am mai pus cateva pozici...
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
oanamc spune:
Mamacito, trage o fluieratura si aduna-ti acasa corabiile, ca nu e felul tau sa nu fie toate parcate sub balcon!![]()
Si maine e o zi!
Letitia Medeea Maxima
danna_J spune:
mamacito, subscriu la ceea ce a spus Oanamc, a transmis ceea ce eu nu reuseam sa-ti scriu! Mult curaj si putere in continuare!Oanamc
si Andruzza
, voi suneti formidabile, va multumesc pentru cuvintele frumoase si cand ma gandesc ca am scris atat de putin despre ei...micuta Sara, familia Sarei, poze danna,specialii 2005
caramella spune:
Salut
Mi-am revenit ,ca eram varza.Noroc cu al meu sot ,care a avut grija de noi,eu la pat cu febra si Alicia cu chef de joaca.Dar nu a scapat nici el saracul sa nu o incaseze,totusi intr-o forma mai usoara.Puiu mic vad ca a rezistat la virus,i-am dat vitamina c preventiv.M-am ales cu un herpes sub nas si cu 2 kg minus,kg nu ma deranjeaza dar stiu sigur ca le pun la loc tot asa cum le-am dat jos.
Noi ne necajim in continuare cu mancatul (eu mai precis ,ca ea e happy),orice i-as da mananca putin ,ciuguleste ca o vrabiuta.
Am vazut ca incepe sa se lase pe picioare ,chiar o incanta treaba asta,iar la statul in fund am ajuns la concluzia ca nu ii place sa stea in fund.Cand vrea sta si nu se dezechilibreaza cand nu vrea se arunca pe spate,iar daca incerc sa o tin se impinge cat poate sa revina tot la pozitia ce ii place ei.Oricum stam mai bine la capitolul acesta ca si la inceput,mai avem o saptamana de tratament.
Vreau sa ii iau si eu scaun pentru servit masa,poate daca mancam impreuna ii creste apetitul.Nu prea stiu de care,singurul pe care l-am vazut e unul de la o farmacie din zona,arata bine ,pret bun ,dar cand am pus mana pe el mi s-a parut instabil.Se clatina.Asa ca vom merge sa vedem mai multe modele.
Sa ne mai si laudam un pic ,caci ne-am tot vaitat.Aplaudam si noi si facem cu manuta ceau.De obicei aplauda cu varful degetelor nu cu toata palma ,cand aude bravo.Sau cand ii canta mama un cantecel pe care lam furat de la socrela.Suna cam asa:
Topsa lopsa
Merele cu perele
Si-un cuptor de pita
Si o rata fripta
Si o rata piperata
Tucui gurita de fata.
E banatenesc cantecelul nostru.
La capitolul palavrageala stam foarte bine.Toata ziulica ne turuie,nu-i mai tace gurita,nu poti sa nu o bagi in seama cand ma striga asa de frumos mama si imi zambeste.Toata ma topesc.Ieri a fost scumpa,a tinut-o intruna cu tata,tata era la servici,dupa care a zis hai a tata.Pe l foate rar il nimereste.
Hai ca mai scriu,dar il postez pe acesta.Am patit-o ,sa scriu mult si sa se stearga.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/album?.dir=/e025&.src=ph
danna_J spune:
Andruzza, imi place poza ta cu Rares, stii ca e o iconita, ati iesit superb ? Va pup si sunteti superbi impreuna! Ador pozele de genul acesta!!! Deja cand vad o iconita cu maica Domnului si puiul ei toata ma infor si simt cu o mai mare intensitate mesajul ei... si orice poza a mamei cu puiul ei ca o icoana pentru mine.micuta Sara, familia Sarei, poze danna,specialii 2005
mamacita spune:
andira,rrox si oanamc,multumesc pentru sustinere,sunteti adevarate prietene,nu ma folositi doar pe post de'oracol medical',cum o patesc cu "prieteni"reali

pentru voi.si chiar daca nu e felul meu
,cand o patesc e bine sa stiu ca sunt oameni care ma inteleg.Azi a fost una din zilele in care infdiferent ce faceam,nimic nu-i convenea lui Alexut si,consecinta,sirena lui Roaita.Mi-era mila si de el,ca era extrem de obosit(drept care a adormit si n-a fost chip sa-l mai sculam pentru baita)si de nervii mei batatoriti la mm.
Mai bine zis mi-era ciuda ca n-am mai multa rabdare sa-l tratez permanent cu zambetul pe buze.Nici macar de mancat(solidele0n-a mancat bine;noroc cu tzitzi saraca
,tot ea e baza in vremuri de restriste.
coco,asa e,tu ai dreptate,se indica "adresarea la nivelul de intelegere al interlocutorului" si probabil dr.acela nu prea stie sa aprecieze"interlocutorul'daca nu si-a dat seama ce fata scolita esti si ti s-a adresat astfel...de plastic![]()
ninocikap,esti o dulce,ca de obicei.
rrox,eu ma gandeam la biscuitii aceia sa i-i dau sa rontaie in loc de degetul mamei,ca taie dintisorii nou aparuti ca fierastraul
;si cum am citit ca se topesc in gurita(biscuitii,nu dintisorii
),am considerat ca e o buna alternantiva,pana cand am citit in spaniola(ca de,sunt o mamacita
)si n-am vazut si in romaneste
Ce crezi,ar merge in scopul asta,sau intai sa-l incerc cu ceva cereale cu gluten(adica sa mai astept vreo luna)?
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
rrox3 spune:
Danna Multumesc pentru povestire
Se vede treaba ca Rana si Branko (scuze ca le-am scris numele gresit in mesajul precedent, le-am scris din memorie si se pare ca le retinusem doar fonetic
) sunt la fel de draguti si simpatici precum sunt de frumosi in poze
La multi ani Ranei! Stiu foarte bine cum e cu eroinele preferate, Mariuca are vesnic cateva. Acum sunt fetele din W.I.T.C.H. la zi, Hermione din Harry Potter e o permanenta
E important sa le faci o bucurie adevarata, chiar daca nu esti mereu de acord cu ce implica asta.
Ma bucur ca va intelegeti atat de bine, felicitari!
Mamacita pai te folosim si noi pe post de doamna doctor in care avem incredere
, dar in primul rand esti prietena noastra ![]()
Eu zic sa-i dai biscuiti cand hotaresti tu ca ar fi momentul sa-i introduci glutenul in alimentatie. Oficial ai putea deja sa o faci, mai ales daca nu aveti alergii in familie. Cand te-ai hotarat incepi sau cu cereale sau cu biscuitii, eu as incepe cu cerealele fiindca biscuitii au o compozitie mai complexa.
dintosului dolofan! Va cam pune la incercare, asa eram si noi cu Mariuca, dar aveam si bonus suplimentar distractia din fiecare noapte, nu se culca si vroia sa fie plimbata in brate sau leganata sau alaptata pana pe la 3-4-5 dimineata
Nu pot sa iti zic decat ca partial trece si cu ce ramane te obisnuiesti ![]()
pana mai creste putin si mai respiri! 
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze vechi
poze septembrie - octombrie
Valenka spune:
LA MULTI ANI VLAD! LA MULTI ANI EMILIA!
Adseana Felicitari la 3 ani de casnicie! Multa dragoste, sanatate, fericire si noroc pt. anii ce-or sa vina!
Andira Ai facut bine ca ai mers la dr...si eu as fii mers...
Alessia Distractie placuta! Nu am fost inca la un astfel de eveniment, e pe lista de ce-ar mai fii de...probabil ca m-as fistici toata..mai ales daca te aleg pt demonstratie
![]()
Carmenduta Admirat azi pe Rares..ii sta bine si in albastru, da' tot rosu ramine baza...
Si n-as zice ca e hot..ci un baiat stringator![]()
Ninocikap Felicitari lui Alex, tot asa sa doarma! Care-i reteta? Alex al meu inca mai vrea tzitzi noaptea 
Coco Chiar azi mi-am iesit din rabdari cu Alex la ora de cereale..noi inca nu folosim scaun..il tin in bratica..si ii dau o jucarie in mina stg, pe dreapta i-o tin eu blocata intre noi..si-a tot bagat jucaria in gurita..si inca nu inghitise ...trage de babetica, o baga in gurita, se face covrig..se intinde, da cu piciorul si ma loveste in mina cu lingurita,se propteste in piciorul de la masa, lasa sa-i cada jucaria din stinga si incearca sa-si bage mina stg in gurita, da capul tare pe spate, se-ndreapta brusc...si pot sa tot zic...
DannaJ Tare frumos povestesti de Rana si Branko...
Multumesc pt instructiunile cu legumele

..ca eu fac din citite, auzite, forum..combinate..nu stiu ce asistenta te-a instruit pe tine..eu am vorbit despre asta un pic cu pediatrul, care mi-a zis pe fuga 2 chestii si 
Nu mai stiu pe unde am citit..nu tr. sa se dea si vit.C ca sa se absoarba mai bine Fe din carne?...sau era numa' cind e vorba de Fe de origine vegetala..nu mai stiu 
Si la fructe tu cum ai inceput...ca am citit cum ai zis ca trebuie sa fie un meniu complet de fructe, da' pina ajung acolo...
Valenka si
Alex(n.22.04.2005)
http://community.webshots.com/user/dumval
rrox3 spune:
Andruzza tocmai l-am admirat pe Rares in noile poze! Ce baiat mare si frumos are mama! 
Ninocikap si pe Alex l-am admirat! Si ma gandeam ca semnul lui de pe obrajor arata exact ca o urma de pupic
Danna Abia acum am apucat si eu sa vad pozele de la aniversarea primelor 6 luni din viata Sarei! Sunt super! Arata minunat atatia copilasi draguti la un loc! Si poza cu taticii e bestiala! Si tortul mi-a facut pofta! Si casa voastra e frumoasa si as mai putea continua...
Pupici Sarei si invitatilor ei!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze vechi
poze septembrie - octombrie
Valenka spune:
Mamacita Cum zice si Rox..daca nu ai alergii in familie de ce nu incerci ? nici eu nu-i dau inca biscuiti lui Alex..pe liga gluten mai au si zahar, plus emulgatori..parca asa am citit pe pachet..da' i-am dat coaja tare de piine...ca degetele noastre nu mai rezista...si ceva ce se cheama Knäckebrot.. e un tip de piine plata, crocanta, de la suedezi de origine..la care rontaie lumea care " maninca sanatos"...si care nu contine neaparat gluten...
Valenka si
Alex(n.22.04.2005)
http://community.webshots.com/user/dumval