Copilasi de mai 2003 (35)
Raspunsuri - Pagina 5
Aalina spune:
He he Alycia de cand ma gandesc si eu la secretul asta. Da nu ma incumet sa il aflu. Pana atunci ma bucur de fiecare poza pe care o vad cu Francesca :)
Noi suntem bine. Saptamana asta a fost tare frumoasa caci am avut copilul acasa. Si s-a bucurat de cadouri. Bine, Mos Craciun in continuare trenuie sa ne aduca "toate" masinile.
Ma zapaceste de cap cat vorbeste toata ziua. E adevarat ca mai mult pe limba lui. Da imi scot parleala cand il prind la pupaturi. Si sunt fericita ca inca mai sta. Ma surprinde de multe ori cu unele actiuni, nu ma astept sa stie atatea. Parca tot il cred bblul ala mic. Si ma obisnuiesc greu ca el creste atat de repede. Vorba unei prietene, eu as face din 3 in 3 ani cate un copil ca sa dureze mereu aceasta perioada.
Eu una abia astept sarbatorile, sa ma bucur de impodobirea bradului si de impachetarea cadourilor. Mai ales ca in seara asta am terminat si curatenia. Am zis ca mor. Vin franta de la lucru. Si nu mi-a fost usor sa continui acasa. Si de saptamana viitoare ma asteapta si mai greu, un program mai lung. Da va trece cumva.
Sunt incantata de s-a impodobit orasul cu lumini. Din pacate la noi numai vreo doua zile a nins. E adevarat ca in povesti. Acum insa vremea imi da asa o stare de ...nimic.
Sa fiti bine cu totii. Va pup.
dana d spune:
Maama! Alina, ai terminat curatenia?! Eu abia ma apuc. Ma asteapta zile grele si sunt cu atat mai incurcata ca noi am vandut (vorba vine) dormitorul (mobila) si il asteptam pe cel nou la sfarsitul saptamanii viitoare. Acum stam cu hainele in saci sau pe umerase in balcon si imi este greu sa fac curat in conditiile astea. O sa incerc maine sa ma apuc macar de geamuri ca asta e greul. Covoarele mi le bate cineva contra cost si restul e mai usor (desi asezatul hainelor in dulap si restului maruntisurilor imi da mari batai de cap).
Ilinca e cu adevarat terorista cum glumeam cand s-a nascut (era ziua lui Sadam Hussein). Nu sta locului o clipa, nici cand merg la cumparaturi nu merge frumos pe strada sau nu sta langa mine in magazine. Rade si lumea de mine si imi plange de mila. Are o energie care da pe afara. In magazine face ture printre rafturi, topaie, sare se catara, ia marfuri si umbla cu ele in mana, se joaca de-a fatza ascunselea cu oricine o baga in seama. In piata o pierd mereu, sunt cu un ochi pe taraba si cu unul dupa ea. O sa raman shashie.
Cand mergem si noi de mana pe strada, daca reusesc sa o tin de mana sa nu scape, sare, topaie, se balangane atarnata de mana mea.
Nu stiu cum sa-i consum energia asta. Azi am fost la vecina la prietena ei mai mica, Ioana. S-au alergat, sau catarat, s-au certat, au cazut de pe masa, gramada, s-au muscat, ciupit, batut pana a trebuit sa plecam sa punem capat balamucului. Cred ca la primavara o dau la gradinita. O sa fie cosmarul educatoarelor dar macar mai scap eu cu zile. Am nevoie de odihna, asa ca o sa ma duc la serviciu
.
www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre
oLo spune:
Anaïs (et Clara cum zice ea) sare. Se urca pe unde apuca si sare. E placerea ei cea mai mare. Ea nu mai coboara scarile, sare din treapta-n treapta. Se urca de un milion de ori pe canapea, spune SPIDERMAN si sare pe covor(cred ca se crede Omul-Paianjen). Noroc ca n-avem vecini. Ne e tare greu s-o oprim din sarit cand suntem in vizite. Altii au vecini :D. Aseara am fost la niste amici. La plecare Anaïs (et Clara) sarea treptele. Din DOUA in DOUA!!! Am crezut ca MOR cand am vazut-o. Si cand a ajuns jos, si-a spus ea... ia sa incerc si din TREI in TREI!!! Am luat-o cu fortza de pe scari ca muream de frica...
Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs
& www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma 
alycia spune:
Noi nu avem asa probleme si de catarat nu are pe unde...mai fetelor trebuia sa faceti copii cu ardeleni ca asa ies copii mai molcomi, nu asa de catzarelnici ...ei glumeam si eu...bine ca Mircea nu are meteahna catararilor si a sariturilor...cand mergem prin magazine il tin de mana..daca se trage si vrea sa o ia de capul lui amenintarea suprema in perioada asta e ca il vede Mos Craciun si nu o sa mai vina la el...problema e ce o sa inventez dupa ce trec sarbatorile...cine mai vine atunci?
Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu
Aalina spune:
Alycia asta inseamna ca al meu barbat nu o fi ardelean? Sau combinatia cu moldoveanca nu e buna? :) Si Dori are fixatia tuturor treptelor da macar nu sare. Le urca si le coboara pe toate cele intalnite pe drum. Insa mai nou are o placere sadica sa se invarta.
In magazine de obicei eu il pun in cos si am rezolvat problema.
La noi chestia cu Mosul a tinut la neatacarea globuletelor pe care le-a descoperit intr-o zi. A acceptat ca alea le va aseza in pom cand vine mosul.
Pupici
korinna spune:
Buna la toata lumea!!!!
Fetleor..am avut o lectie deschisa la camin...Nu va puteti inchipui ce frumos a fost...Stefan in camasa alba,cu papion....hehhee...au facut ceva exercitii de recunoastere a grupei de elemente.Foarte dragut.
Asaa,,,,,
ANGI.....am fost si eu la concertul lui Hrusca si cu Stefan..i-a placut tare mult.In Galati a fost duminika sea.Foarte frumos...Si era un ger...mamamama...Angi aseara am incercat sa vb cu tine..compu era deschis,dar nu ai raspuns...ce faci?????
Cris..cemai face micutza Thea????
Alina....sa stii ca si Stefan sare de pe trepte..de foarte sus..noroc ca-l tin eu de manutza..altfel ar cadea in nas!!!
In rest ce sava zic de Stefan..e cumintel..foarte atasat detoata familia..ne ia in brate ..ne pupa...imi vine sa plang cand il vad....Merge zilnic la camin.S-a adaptat foarte bine.Il duc dimineata la ora 8 si il iau seara la ora 17.Daca inainte plangea cand il duceam dimineata..acum abea asteapta sa ajunga...il schimb in hainutele de camin..si isi ia singur sticluta cu apa minerala si urca singurel scarile catre clasa lui si apoi fuge repede la copii...si se aseaza pe scaunelul lui..Imi vine sa-l pap.
Martea care vine avem serbarea de Mos Craciun.Din acate eu nu o sa fiu acolo..pt ca tb sa plec in Focsani la un inventar....asta e.Plec de luni si vin joi...
In legatura cu serviciul..in sfarsit am rezolvat si eu problema..de la 1 ianuarie ma mut de aici la Administratia Porturilor Dunarii si Maritime.La un salariu mult mai bun..pe o pozitie mult mai buna....cu specializari afara din tara...Sper ca anul care vine saaduca mai mult noroc decat acesta.
Lumi...nu zice ca esti batrana de bebe...nasa mea afacut baietelul cel mik la 37 ani.Si e oki...Cel mare are 11 ani.Asa ca orice e posibil...Mai ales ca ceamika isi doreste o surioara..Si eu am vrut o fetita..dar daca nu s-a putut..asta e...De acum gata!
Abea astept sa vina vara sa ne vedem la mare.
Vrem sane luam masina pana in sarbatori..sa vedem daca o-m reusi...
Va pup si va urez o zi minunata tuturor !
O sa pun poze de la lectia deschisa pewebshots sa le vedeti si voi!!!
CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANI!
alycia spune:
Buna fetelor, noi ne pregatim de Mos Craciun si azi dimineata cand a vazut zapada afara nu va puteti inchipui ce bucurie pe el, sarea si tzopaia in toata casa..."mami a ienit zapada"...asa ca incurajata de entuziasmul lui i-am spus ca pe langa "catzelus cu palu' chetz" tre sa invete si un cantecel..ala "Mos Craciun cu plete dalbe"...nu va spun ce ma distra...degeaba i repetam eu versurile primei strofe...el atat retinea "sa aduceti daluli multe la ietite si baieti adica la mine "completa pustiulica al meu!![]()
![]()
![]()
Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu
oLo spune:
Fi-mea invatza prostii la scoala. A venit intr-o seara cu : Le filles les plus belles/ Les garçons à la poubelle... A doua zi, s-a incurat si incepuse sa zica: Les filles à la poubelle/ Les garçons à la piscine :)))))
Am gasit la biblioteca colinde cantate de Zamfir la nai!!! Doamne ce frumoase sunt!!!
Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs
& www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma 
Daiopri spune:
Buna tuturor,
Noi nu am mai apucat sa intram dar va citim cu drag. Eu cred ca am unul din cei mai agitati copii, caci nu sta cat e ziua de lunga. Si parca face numai prostii. Nici nu stim cum sa ne mai descurcam cu el. Nu asculta de nici o culoare, nu ii e teama de nimic. Si pare sa fie distrugatorul sef. Drept e ca si noi probabil ca suntem super stresati si obositi, si nu ii acordam destula atentie. Sau nu cum si-ar dori el, dar nu inteleg cum alti copii sunt ok si fara sa le dea parintii atentie intruna.
Vroiam sa intreb daca voi le-ati facut vaccin de varsat de vant?
AM fost sa vorbim la o gradinita, si d-na respectiva zicea ca ar fi bine sa il fac.
Voi ce le dati sa pape la gradi? Ca eu as fi tentata sa-l trimit cu ciorba:), dar nu cred sa mai fie vreunul la fel.
Cu kk nu am facut nici o branza, nu face decat in pampers, ne anunta cu mare bucurie:)
Dar decat sa fie constipat din cauza asta, il las in pace, o face el vreodata. Se aseaza pe olita, dar dupa ce l-a plantat in pampers.
Nu stiu daca mai apuc sa intru asa ca va dorim Sarbatori fericite, si un AN Nou cat mai bun.
Cu drag,
noi
ange spune:
olo,super! aia cu baietii la gunoi mi-a placut
e un cantecel sau o inventie de-a ei?!
Daiopri,nu e de ras cu trimisul la gradi "cu ciorbitza"
eu am facut asta un an de zile chiar daca eram acolo langa el si stiam ce mananca.copilul era obisnuit ca la pranz sa pape o ciorba romaneasca calda,facuta de mama lui.Asa ca in fiecare dimin. ii puneam intr-o caserola portia de ciorbita si la pranz bucatareasa nu avea decat sa i-o incalzeasca si sa i-o puna intr-un castonel identic ca ceilalti copii.In felul asta el nu realiza ca papa altceva.E real ca era singurl copil cu ciorba dupa el![]()
Bafta!
Nu te jena,important ca copilul tau sa fie bine.
fetele,ce gatiti de Craciun?Vreau sfaturi,meniuri.
De Craciun facem party acasa cu venit de Mos la usa cu cadouri,cu sarmale si carnati,colinde,etc.
Cred ca este ultimul n in care putem sa o pacalim pe Maia ca Mosul exista asa ca ne-am gandit sa-i oferim un party pe cinste cu un Mos "real" ,cadouri multe si binentele cu prietenii ei romani.
In rest ne luptam cu nametii si gerul.Ieri a nins 45cm.Nu a nins asa in Canada din 1971.A fost bestial.Am pus poze.Era ca in basme.Nebunie totala.Toata lumea a clacat!Scoli inchise,sosele blocate,copii cu saniile pe strada,chiar am vazut si 2 nebuni cu skiurile.La radio anuntau mai in gluma mai in serios ca e mai bine sa stea lumea in casa sa impacheteze cadourile si sa faca bradul
Cool ce mai!
pupici la toata lumea,sarbatori fericite si... pe curand![]()
http://community.webshots.com/user/kamilia123
ange,mamica de 2 ori