Miresele anului 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by ralu_trancu

Krelia, tu ii stii pe ai mei, stii si ce probleme de sanatate au, si faptul ca nu ii pot ajuta ma omoara. Rau pentru mine este ca acest program idiot si stresul de la serviciu imi strica si relatia cu Stefan. Cate dintre voi se trezesc deprimate ca iar se duc la munca unde urla sefa ca idioada fara sa ii dai motiv? Ciu ii e teama oare ce mai vrea, cand suna telefonul?

Da, stiu ...de-asta ti-am si spus ca trebuie sa pleci cat mai repede de-acolo, sa gasesti un loc uman de munca, nu o bataie de joc...
Stiu cum este sa nu-ti poti ajuta parintii...iar daca serviciul ajunge sa se interpuna intre tine si Stefan....de la varsta asta...de acum...nu-l lasa sa te acapareze de tot...

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

in seara asta fac tot posibilul sa ma intalnesc cu o fosta colega de la biroul de avocatura care si-a deschis ea un cabinet si mi-a spus ca ar vrea sa lucram impreuna. Daca banii care ii ofera nu sunt un dezastru este o posibilitate. Cel putin am mai lucrat cu ea si colega ei si stiu cum sunt ca oameni.

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Azi aud numai de rau de la voi si m-am intristat ...imi pare rau pt voi fete (Raza, Rallu)...sa speram ca tot raul spre bine...cat despe limuzina "mea"...lasati pe mana mea ca de acum stiu ce am de facut ...tot ca mine fac pana la urma (pup fete triste)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by ralu_trancu

Krelia, tu ii stii pe ai mei, stii si ce probleme de sanatate au, si faptul ca nu ii pot ajuta ma omoara. Rau pentru mine este ca acest program idiot si stresul de la serviciu imi strica si relatia cu Stefan. Cate dintre voi se trezesc deprimate ca iar se duc la munca unde urla sefa ca idioada fara sa ii dai motiv? Ciu ii e teama oare ce mai vrea, cand suna telefonul?

Eu te inteleg perfect....parca ai descrie diminetile mele!
Abia acum am inceput sa ma bucur ca voi pleca la anul in Germania desi stiu ca imi va fi foarte greu si iuby va ramane acasa....deja imi este foarte greu cu cursurile intensive de limba germana...dar macar stiu ca voi lucra pe alti bani si dupa 2 ani cand oi veni acasa nu ma mai intorc nici in acelasi birou si nici la acelasi sef ci in managementul firmei!

Referitor la parinti...eu zic sa va bucurati ca ii aveti langa voi...ca eu una mai am doar amintiri despre tata!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ooana
....deja imi este foarte greu cu cursurile intensive de limba germana...

Möchtest du mit mir ins Deutsch sprechen, oder?

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Da Oana, stiu sentimentul dar gandeste-te ca va fi mult mai bine dupa aceea. Dar eu nu castig nimic daca ma chinui in firma asta. Nu am cum sa avansez, salariu mai poate creste dar nu cu mult, si deja dupa un an ma droghez cu vitamine, ca sa pot rezista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tehereea spune:

Ubitu(asa ii spun eu) face misto de mine:Te-ai facut si forumista! De parca eu rad de el cand se uita la toate stirile posibile,ca pensionarii.Ma rog.Da' mie imi place,mai ales ca prietenele mele de suflet sunt departe de mine,iar cele de pe-aici nu inteleg ce de treba si cat stres e cu nunta asta.O sa vada ele.
Si eu au o mare frica: bunicul meu e destul de bolnav,desi nu e foarte batran,are vreo 75 parca,(oricum familia mea e tanara ai mei au 46 de ani,plus ca mai am si un stabunic) si cateodata ma gandesc la ce e mai rau.Ei m-au crescut si am zis ca daca nu vin la nunta mea,eu nu mai fac nunta.Sper sa fie totul bine.

Mergi la inceput

Bey...care-a dat drumul la cutia cu tristete????????
Nu mai vreau sa ma gandesc ce se poate intampla bunicilor mei (unul de 78, altul de 76)....mai ales ca buni acum e intr-o pasa destul de nasoala.....ca sa vedeti cat ne "sclerozam" la batranete...s-a apucat o vecina sa-i povesteasca ca a visat-o pe alta vecina, moarta...si ca o intreba...ai venit sa ma iei pe mine? ...nu, am venit s-o iau pe Tea (buni a mea), ca eu cu ea m-am inteles bine..
...si ii spui lucrul asta unei femei de 76 de ani...bolnava....

Mey fetelor...ne trezim?? sau ce naiba facem???

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

mey fetelor nu mai fiti triste!!!!!multi la toate fetele! o sa vedeti ca totul va iesi bine!!! si eu am bunici in varsta si o strabunica de 93 de ani si eu ma gandesc aiurea dar asta este viata: cateodata suntem fericiti, cateodata suntem tristi....
insa aici ne-am adunat sa discutam in primul rand despre lucruri frumoase cum ar fi nuntile noastre... ce ziceti????
din nou

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by krelia

quote:
Originally posted by ooana
....deja imi este foarte greu cu cursurile intensive de limba germana...

Möchtest du ins Deutsch mit mir sprechen, oder?

26 august 2006

Congratulation!... mai fac de 2 ori pe saptamana si Bussines Enghlish!

Si ca sa-ti raspund: Ich lerne Deutsch und besuche einen Kurs. Ich lesen di Texte des Lehrbuchs, wir fragen, antwortet deutsch, uben und wiederholen.

P.S. Da de unde stii deutch??!?! - curiozitate personala!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput