Miresele anului 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 9
emilyjeuly spune:
si eu stiu Deutsch!!!!
daca ai curiozitati oana, poti sa ma intrebi....
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
BraveGirl spune:
O sa fiu nasica de 2006.Asa ca o sa stau pe capul vostru, asta daca ma primiti si pe mine...eu vreau sa o ajut cat pot pe viitoarea finuta, ca acum am ceva experienta.
Sper sa ma primiti printre voi.
Corina
Albumul meu
krelia spune:
quote:
Originally posted by ooana
P.S. Da de unde stii deutch??!?! - curiozitate personala!
Ich hab' in die Hochschule gelernt.... auch meine Oma, meine Mutti und mein Vatti wissen Deutsche Sprache...aber ich muss auch einen Kurs besuchen...weisst du...Ich hab' vergessen......
Gata, ca monopolizam sobectu'
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
krelia spune:
quote:
Originally posted by BraveGirl
O sa fiu nasica de 2006.Asa ca o sa stau pe capul vostru, asta daca ma primiti si pe mine...eu vreau sa o ajut cat pot pe viitoarea finuta, ca acum am ceva experienta.
Sper sa ma primiti printre voi.
Evident si desigur ca te primim!!
Daca vrei, te trec si pe listutza, la nasici ...ca mai avem inca o nasica printre noi!
Eh, ce zici?
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
ralu_trancu spune:
Vremea asta e de vina. Si faptul ca sunt singura in birou. si mi-e si foame!!!
Eu sambata dau avansul la restaurant. Asta pentru ca ma duc in Calarasi la botezul nepotelului meu Alexandru Stefan. Stefan..... dupa iubi botezat, cu toate ca nu il nasim noi, da asa a vrut Raluca sora lui Stef.
Si mi-am luat o bluza decoltata tare, sa se vada fluturasul care mi l-a facut cadou iubi de 5 ani de convietuire.
http://community.webshots.com/user/trenurelu
SunSmile spune:
Corina se pare ca noi doua <avem de impartit> mai multe experiente.
Si eu voi fi nashica in 2006....s-ar putea chiar de doua ori.
Finii "siguri" sunt casatoriti civil de 4 ani, au un baietel pe care-l iubesc din tot sufletul si la anul in septembrie vom sta alaturi de ei in fata lui DD. Si apoi petrecere mareeee. Abia astept.
Fetele nu mai fiti tristutze! Va rog....TOTUL o sa fie bine! Stiu eu...ca-s mama homida,ok?
Hai pupici la suparici
Nunta noastra
Honey
O minune
BraveGirl spune:
Evident ca vreau pe listuta, dar nu stiu inca data pt ca nu au gasit restaurant ....finutul e ocupat acum cu rezidentiatul si nu prea are timp de colindat orasul dupa restaurant...bine ca avand in vedere ca nunta o sa fei cam de 250 de persoane, nu prea au asa multe restaurante...
Multumesc! toate miresicile
Corina
Albumul meu
Rexanne spune:
Bey fetili!!! Gutten tag pe ziua de azi!!! Eu facui 4 ani de germana si atat de mult am iubit limba asta, ca acu' ich bin tare surprinsa ca inteleg ce scrieti voi. Nu credeam ca o sa se prinda ceva de mine...Recunosc, nici eu nu m-am interesat prea tare (specialitatea noastra era engleza si frantuza) da' nici profa nu era prea grozava....
In rest , va vazui cam deprimate...si nu imi place ca fetili meli sa fie triste...Toti avem in viata si bune, si rele, da' cred ca tre' sa tinem cont de alea mai bune ca sa ne lumineze viata...
Aoleo! O dadui in filosofie...
Da' ca sa dau si eu in esemplu pozitiv, parintii mei ,Doamne-Doamne sa le dea sanatate in continuare, sunt bine, sanatosi ,si as putea spune chiar fericiti...
Iar la serviciu, acu' este o perioada mai agitata si mai stresata, dar ce sa spun, am niste colegi tineri, destepti si super de gasca... V-am mai spus eu, ca eu ma trezesc cu placere sa merg la serviciu dimineata...Si dupa umila mea parere, toata aceasta extenuare si stres la munca nu poate aduce nimic bun...Nu as vrea sa va sperii, dar tatal lui Ubi al meu a murit acum cativa ani de o boala cumplita declansata in principal de stres si enervare la locul de munca.
Si eu am un salariu modic, dar zau, ca cel putin deocamdata, imi place la nebunie ceea ce fac, si chiar daca uneori plec acasa de la 7-8-9 , nu as pleca de aici. Colegii mei chiar sunt a doua mea familie, care ma sprijina si moral si si financiar atunci cand am nevoie...
Acu' gata, ca ma ludai prea mult.
Pupa mama toate fetili
jolieanne spune:
Salutari tuturor mireselor anului acesta si viitor.
Eu sunt din Iasi si cum vad ca multe dintre voi sunt in impas as putea sa va dau o mana de ajutor. Eu organizez nunti in Iasi dar actionez in toata Moldova. Fiind la inceput am preturi mici comparativ cu alte firme si serviciile sunt de calitate. Totul se face cu ajutorul nostru dar cu dorinta voastra. Daca aveti nevoie de mine nu treb decat sa luati legatura prin acest site. Apropo am vazut ca sunt multe miresici in 2006
ralu_trancu spune:
Iar la serviciu, acu' este o perioada mai agitata si mai stresata, dar ce sa spun, am niste colegi tineri, destepti si super de gasca... V-am mai spus eu, ca eu ma trezesc cu placere sa merg la serviciu dimineata...Si dupa umila mea parere, toata aceasta extenuare si stres la munca nu poate aduce nimic bun...Nu as vrea sa va sperii, dar tatal lui Ubi al meu a murit acum cativa ani de o boala cumplita declansata in principal de stres si enervare la locul de munca.
La mine e asa de 1 an de cand lucrez aici. Stress si nervi . Am lucrat si eu 6 luni aici pe 7 mil. Apoi mi-au dau mai mult, fapt din acre eu am inteles ca sunt multumiti, dar sefa mea la nervi te face albie de porci si iti zice ca nu esti bun de nimic, ca esti needucat si altele de gen Are repertoriu vast
Si eu am un salariu modic, dar zau, ca cel putin deocamdata, imi place la nebunie ceea ce fac, si chiar daca uneori plec acasa de la 7-8-9 , nu as pleca de aici. Colegii mei chiar sunt a doua mea familie, care ma sprijina si moral si si financiar atunci cand am nevoie...
Acu' gata, ca ma ludai prea mult.
Chiat ma bucur pt tine
Pupa mama toate fetili
[/quote]
http://community.webshots.com/user/trenurelu