Miresele anului 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Eu am terminat facultatea de comunicare si relatii publice. am lucrat in timpul facultatii intr-o societate de avocatura. acum lucrez de un am intr-o societate care se ocupa de cercetare farmacologica, ca asistenta de studiu. asta inseamna un fel de secretara mai evoluata, cu mai multe cerinte.

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

of... de 5 ori am scris si-a aparut sefa si-am inchis repede... pe scurt: de 2 zile mi-e mai rau ca oricand... v-am spus cred ca de cand m-am operat de apendicita, dracu' stie ce s-a intamplat, dar mi-e rau din orice... greturi, varsaturi, rau general... nu pot inghiti nimic nici apa, fara sa vars... asa ca iau drumul spitalelor... dc e nevoie ma internez... am reusit cu geru sa iau conced de maine... 14 zile, ca mi-au scazut cele 7... ma rog... dar sa vada sefa ca vars, s-o rog plangand, ieri, sa plec mai dvrm si sa iau conced de azi, sa pot merge la medic, sa zica ok, apoi sa revina cu " nu poti, tb sa vii si maine "... de ce ? pt ca tb sa scriu si sa trimit un mail... asta a durat 10 min, dar eu tot n-am plecat... si cand ma gandesc cate a facut mama pt ea, nenorocita naibii !... of, Doamne, abia astept ziua cand voi pleca de aici, sa pot sa-i zic tot-tot ce am strans in suflet !...
asa ca de maine probabil voi intra mai rar... ca dc psihic m-am obisnuit cu starile astea, fizic nu mai rezist... iar cu puiu' care moare de mila mea, nici atat... nu mananc eu, nu mananca nici el... eu vars, el sufera... eu plang de durere, el de mila mea... asa ca... la doctor cu mine !... si ce ma oftic !... ca eu vreau sa umblu dupa rochita... poate scap si le rezolv pe toate...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Raza iti doresc sa te faci bine cat mai repede! Pup sa treaca!

si Raza, nu uita noi noi suntem echipa ta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by ralu_trancu
Pe de alta parte, la mine va urma o perioada foarte strantorata cu banii pentru ca m-am hotarat sa imi schimb job-ul si nu cred ca voi mai gasi un loc cu asemenea remonerare ca aici. Dar cred ca e mai important sa reusesc sa am grija de sanatatea mea si a parintilor mei, sa am nitel grija de casa si mai ales de relatia mea cu Stefan. In ultimul an am pierdut foarte mult pentru ca eu stau la serviciu zi si noapte, zilnic de la 8-9 pana la 9-10 seara si adeseori si in week-end. De cel putin 2 ori pe saptamana vin acasa dupa 1 noaptea. Nu mai rezist si casa mea a ajuns sa fie curatata de o femeie care nici nu face cum imi place mie si imi mai ia si o caruta de bani. Mancare nu mai am timp sa fac, iar parintii mei sunt din ce in ce mai bolnavi. Marti tatal meu a facut un preinfart.

Ralu, ai mare grija de tine si de relatia ta!! Nici parintii nu-s de neglijat... Al meu barbat este cam ca tine: acelasi program turbat, inclusiv sambata si duminica. Il vad mai mult in poze, iar lucrurile importante le discutam la telefon sau pe net. E groaznic! Mai ales ca-l vad pe el ca nu mai rezista nici fizic, nici psihic. Ce sa mai spun de casa?! El nu stie mai nimic despre plati, facturi, piata...Ne vedem maxim 2 ore seara, pentru ca el vine tarziu, iar io la 11, cel tarziu, sunt in pat, caci ma trezesc la 6. Mi-a promis ca mai sta asa pana la sfarsitul anului, dupa care vrea sa-si ia un job normal, cu program fix de 8 ore/5 zile. Sper sa fie asa, pentru ca, daca voi face un copil, o sa innebunesc si-o sa mor cu el de gat!
Multa sanatate tatalui tau! Si el trebuie sa se menajeze mult si sa aiba un program de viata cat mai strict! N-are voie nici in frig, nici pe canicula. Inima si nervii nu se vindeca niciodata, doar se amelioreaza. Tatal meu a facut 3 infarcturi in 4 saptamani. Al doilea l-a avut internat fiind si tinut "sub observatie". I s-a spus ca, daca mai face unul, al 4-lea, ii va fi fatal! Dar el a murit de cancer....

Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra

Luna de miere

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Semnez si eu condicuta un pic mai tarziu decat voi!In primul rand: Raza, fuga la doctor si las-o dracu de sefa ca daca te imbolnavesti si mai rau tot tu tragi dupa aia! In al doilea rand Ralu, imi pare rau sa aud despre tatal tau, si da, sunt si eu de parere ca decat un servici bine platit care te indeparteaza de tot ce ti-e drag, mai bine unul platit binisor dar care iti mai lasa timp si pentru tine. Desi pana la urma totul se invarte in jurul banilor poti gasi totusi un job bine platit dar la care programul sa se termine la o ora normala. In tara asta nu sunt numai plantatii de sclavi numite firme, mai sunt si companii in care resursa umana este tratata ca ..om nu ca animal de pus la jug pana-si da duhul si dupa aia luam altul!
Revenind la discutia cu invitatii care asteapta zana sa se traga in poza. Nu e cazul la mine, pt ca o chestie foarte misto oferita de restaurant este un "tunel" facut din chelnerii care vor fi imbracati in costume populare, vor face o arcada din spice de grau si va fi totul ca o primire traditional romaneasca. Invitatii vor trece prin acest "tunel" pe sub spicele de grau si in capatul treptelor ii asteptam noi. Asa ni s-a spus la restaurant ca se face la ei, si ne-a placut foarte mult ideea. Daca eu vin dupa invitati se duce tot farmecul. Da, tunelul poate sa se faca si fara noi dar ce farmec ar avea sa treaca prin el daca la capatul lui nu-i asteapta nimeni?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Divi, este cea mai tare, ce sa mai!
Pe unde pleci cu servu'? Io o sa fiu pe valea prahovei

jesia, si eu vroiam mai demult limuzin', sau masin' diu epoc' ..dar, sper sa-si faca iubi regina lui (care-i de-o seama cu noi, pacat ca nu e decapotabila, da' e rosie, nevoie mare )...si daca nu mergem cu ea...atunci..cum sa refuz Tuaregu' lu' shafu', hai?

Pisu, chiar mi-ai dat imbold...ma voi duce la farmacie sa intreb...auzi, dar, am vzut pe site acolo ca sunt mai multe nuante...de unde voi stii eu pe care s-o aleg?

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Multumesc mult Olguta.
Tata este internat la caritas pana maine. Din nefericire are si diabet insulino-dependent. Si el lucreaza si la varsta lui, are 61 de ani pentru ca nu le ajung pensiile si nu se simt ok sa le tot dam noi bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Din punctul meu de vedere, diabetul asta e mai periculos decat preinfarctul...pentru ca nu lasa ranile sa se cicatrizeze...iar preinfarctul este o rana...

Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra

Luna de miere

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Tatal meu a implinit azi 62 de ani...si e singur...la 1500 km departare..si a plans....si-am plans si noi...si-l asteptam sa vina mai repede acasa...e plecat cu treaba....de luni.......si e bolnav...si nu se menajeaza........

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

[quote]Originally posted by krelia

Divi, este cea mai tare, ce sa mai!

Pisu, chiar mi-ai dat imbold...ma voi duce la farmacie sa intreb...auzi, dar, am vzut pe site acolo ca sunt mai multe nuante...de unde voi stii eu pe care s-o aleg?

au si testere

Mergi la inceput

Krelia, tu ii stii pe ai mei, stii si ce probleme de sanatate au, si faptul ca nu ii pot ajuta ma omoara. Rau pentru mine este ca acest program idiot si stresul de la serviciu imi strica si relatia cu Stefan. Cate dintre voi se trezesc deprimate ca iar se duc la munca unde urla sefa ca idioada fara sa ii dai motiv? Ciu ii e teama oare ce mai vrea, cand suna telefonul?

Mergi la inceput